• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaaar hadi bakalım bana fikir verin..Eşime bir sürpriz yapmak istiyorum ...Evimize döndüğümüzde karşılacağı bir sürpriz ne olabilir? Mesela diyorum yakın bir arkadaşıma anahtar veriyim evi ben gelmeden süslesin benim aldığım malzemeler balonlarla..evine hosgeldin yazısı olcak salonda mesela..Sonra zaten buzlugumda yemeklerım hazır olacak...ne olabilir aklıma gelmıyor eşime o kadar çok sürpriz yaptım ki şimdi aklıma orjinal birşey gelmiyor:5:

benim en büyük sürprizim güzel bir kahvaltı olacak. hiç sürpriz için zihnimi yormama gerek yok. eşimi en çok mutlu eden şey güzel yemekler ve güzel hazırlanmış bir masadır. bir de çok beğenerek bir elbise aldım. :17: saçlarıma falan da dalgalı fön çektireceğim. ama sabah sabah olmaz. artık memleketten döndükten sonra bir akşam yaparım bunları. mum ışığında yemek hazırlarım. ikimiz de hiç romantik değiliz, önemli olan yemektir. direk dalarız ikimiz de... :56: ama hayatta yapmadım da demeyim. :1: tabi ben sakarlıkla evi falan yakmazsam iyi. :37:

çok şükür bir gün daha bitti. yarın haftanın son günü. bir haftayı daha bitirdik. 5 ayı bitirdik resmen. çabuk geçti gibi şiu an. ama geçmişte yaşadığım bunalımı hatırlamak istemiyorum. benimle birlikte herkes şafak saydı. sabah babam atarsa kaç diye soruyor. :9: pazartesiye kadar yokum buralarda. döndüğümde 10 dan geriye saymaya başlamış olacağız. :46:

Nisan çabuk geçti ama ocak şubatı hatırlamak bile istemiyorum canım :21: çok şükür ki geldik bugünlere :16:
benim 6 yaşında kuzenim var ve nişanlıma hasta sabah sordu ne zaman gelcek mahmut abim diye 14 gün kaldı dedim nasıl yani abla diyor,bak sen bugün 1 de yarın 2 deriz böyle her gün sayarız dedim ben şimdi saysam 14e kadar bak saydım abla gelsin artık diyip ağlamaya başladı :50:

Kızlar bir gün daha bitti:46: Hüznümüzü paylaştığımız gibi heyecanımızı da paylaşabilmek çok güzel:34:

Nisan çabuk geçti ama ocak şubatı hatırlamak bile istemiyorum canım :21: çok şükür ki geldik bugünlere :16:
benim 6 yaşında kuzenim var ve nişanlıma hasta sabah sordu ne zaman gelcek mahmut abim diye 14 gün kaldı dedim nasıl yani abla diyor,bak sen bugün 1 de yarın 2 deriz böyle her gün sayarız dedim ben şimdi saysam 14e kadar bak saydım abla gelsin artık diyip ağlamaya başladı :50:

aynen ben de hatırlamak istemiyorum. bu günümüze şükür. 16 yı bekliyordum sabırsızlıkla şimdi altta 12 gün yazıyor. :16::12::12::12::12:

çocukların saflıklarına, bu yorumlarına bayılıyorum... ne kadar temiz ve saf düşünüyorlar. bi o kadar da komikler. az kaldı, çok az kaldı. :46::46:

bi gün daha bitti haydi gözümüz aydın ohhhhhhhhhh yandan yandannnnn.bende delirdim galiba utanmasam şimdi açacam müziği oynicam ya :52::52::52::52::52:

ah kuzum al benden de o kadar. ama bir de sarma ile mantı olaydı şimdi daha bi mutlu olurdum. nasıl açım allahım. :53: bir an önce sabah olsun da kahvaltı yapayım. bu saatten sonra bir şey yenmez. bana müsade kızlar. herkes iyi geceler. sabah olsun hemen kahvaltı yapalım. :56::56:

13 gece sonra yalnız uyumaktan ya da uyuyamamaktan kurtulcam:17: Dışarıda dolaşan çiftlere sinir olmaktan da kurtulurum herhalde:9:

ah kuzum al benden de o kadar. ama bir de sarma ile mantı olaydı şimdi daha bi mutlu olurdum. nasıl açım allahım. :53: bir an önce sabah olsun da kahvaltı yapayım. bu saatten sonra bir şey yenmez. bana müsade kızlar. herkes iyi geceler. sabah olsun hemen kahvaltı yapalım. :56::56:

dimaam güzelim sen niye sürekli açsın:9: bu ne iştahhh

ah kuzum al benden de o kadar. ama bir de sarma ile mantı olaydı şimdi daha bi mutlu olurdum. nasıl açım allahım. :53: bir an önce sabah olsun da kahvaltı yapayım. bu saatten sonra bir şey yenmez. bana müsade kızlar. herkes iyi geceler. sabah olsun hemen kahvaltı yapalım. :56::56:[/QUO

ah canım benim yakın olsaydık bana gel derdim dolapta mantı var valla sarmada var neyse ama bu saatte yenmez valla kocişler nişanlılar sevgililer bizi begenmez sonra.:1::1: bu arada sanada iyi geceler tatlım.

13 gece sonra yalnız uyumaktan ya da uyuyamamaktan kurtulcam:17: Dışarıda dolaşan çiftlere sinir olmaktan da kurtulurum herhalde:9:

al benden de o kadar. akşam tek başıma dolaştım durdum herkes el ele. yapayalnız yaşamaktan kurtulacağız sonunda. yalnız uyumayacağız. :16:
dimaam güzelim sen niye sürekli açsın:9: bu ne iştahhh

kelebekim bilmiyorum midem kazınıyor. yasmin içiyorum iştah açıyor galiba. gözümün önünde yemekler uçuşuyor. uzun zamandır iştahım yoktu. ben de anlamıyorum. yemek yerken kendimden geçiyorum bu aralar. :27: hadi ben uyudum. sabah yolcuyum. :10: pazartesi görüşürüz güzeller. 10 dan geriye sayımı ve 6 mayısta evlilik yıl dönümümü kutlayalım. :32::21:

ah kuzum al benden de o kadar. ama bir de sarma ile mantı olaydı şimdi daha bi mutlu olurdum. nasıl açım allahım. :53: bir an önce sabah olsun da kahvaltı yapayım. bu saatten sonra bir şey yenmez. bana müsade kızlar. herkes iyi geceler. sabah olsun hemen kahvaltı yapalım. :56::56:[/QUO

ah canım benim yakın olsaydık bana gel derdim dolapta mantı var valla sarmada var neyse ama bu saatte yenmez valla kocişler nişanlılar sevgililer bizi begenmez sonra.:1::1: bu arada sanada iyi geceler tatlım.

benim dolapta da inler cinler tatil yapıyordur. serin, ferah, geniş alan. bu sıcaklarda tam tatil yapılacak güzel bir mekan. :9: ama son 12 gün sonrasında dolabım yine eskisi gibi yemek dolup taşacak inşallah. :46: gidemedim hala. haydi iyi geceler kızlar. bu sefer gerçekten gittim. :3::3:

al benden de o kadar. akşam tek başıma dolaştım durdum herkes el ele. yapayalnız yaşamaktan kurtulacağız sonunda. yalnız uyumayacağız. :16:

kelebekim bilmiyorum midem kazınıyor. yasmin içiyorum iştah açıyor galiba. gözümün önünde yemekler uçuşuyor. uzun zamandır iştahım yoktu. ben de anlamıyorum. yemek yerken kendimden geçiyorum bu aralar. :27: hadi ben uyudum. sabah yolcuyum. :10: pazartesi görüşürüz güzeller. 10 dan geriye sayımı ve 6 mayısta evlilik yıl dönümümü kutlayalım. :32::21:

İyi yolculuklar canım. Kocalarımız gelsin o yasminlere veda edelim de güzel güzel bebişlerimiz olsun:emir_bebek:

:13::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 13:72::13:
:13:İkoncanımız bize gelsin kızlar başardık inşallah:13:
:52::53:Tek hanelere son 4:53::52:
:10:Bugün güzel vatanımızdan BİTLİSteyiz BİTLİSimize selam yola devam:10:
$bitlis.webp
Bakalım BİTLİSimizin nesi meşhurmuş?
Bitlis Nemrut Dagi, Nemrut Krater Golu, Bitlis Ahlat Kumbetleri, Tutun Uretimi, Bitlis Suphan Dagi, Bitlis Adilcevaz Kalesi, Bitlis Ihlasiye Medresesi, El-Aman Kervansarayi, Ahlat Selcuklu Mezarligi, Bitlis Bes Minare (Serefiye, Kalealti, Ulu, Meydan ve Gokmeydan Camileri)​
:52:O Nemrut dağına çıkıp bağırmak istiyorum ben:52:
:nazar:Herkese hayırlı cumalar yarenlerim hayırlara vesile olsun inşallah:nazar:
:23:

Son düzenleme:
günaydınn yarenlerr :72::72::72:
önümüzdeki 2 haftaa bayram havası esecek topikteee:52::52::52::52:
5 ay içinde yaşadığımız sıkıntılar gidecek onun yerinee oynak ikonlar olcakk :32::32::52::52::52::118::118:118::119::119::119:
geç bakalımm son günlerrrrrrr :10::10::10:
sağ salimm askerlerimizi bize verrrrrr :72::72::72::72::72:

Gunaydin guzeller civil civil bir gune daha uyandik uzerimizdeki tum bulutlari dagittik artik güzel gunler bizi bekler :16: :21:

Günaydııınnnn Pazartesiden itibaren 10 dan geriye geri sayım başlasınnn
Günaydın canım geri sayım başlasın buhaftayı bitti sayıyorum artık :10::52:
günaydınn yarenlerr :72::72::72:
önümüzdeki 2 haftaa bayram havası esecek topikteee:52::52::52::52:
5 ay içinde yaşadığımız sıkıntılar gidecek onun yerinee oynak ikonlar olcakk :32::32::52::52::52::118::118:118::119::119::119:
geç bakalımm son günlerrrrrrr :10::10::10:
sağ salimm askerlerimizi bize verrrrrr :72::72::72::72::72:
Günaydın canım artık oynak ikoncanlar neşeli yarenler rabbim yüzümüzü hep güldürsün inşallah:nazar::21::32::52::16:
Gunaydin guzeller civil civil bir gune daha uyandik uzerimizdeki tum bulutlari dagittik artik güzel gunler bizi bekler :16: :21:

Günaydın canım benim bekler canım fazla bekletmeyelim artık :23::16:

Ben de öyle inş bu haftasonu direksiyon dersine başlayacağım...haftasonuda yavastan toparlanıyım diyorum tasınma için...Birde kuzenımn bebısı oldu hatta bır aylık olacak onu gormeye ve yemeye gıdıcem inş :56:

Ben de öyle inş bu haftasonu direksiyon dersine başlayacağım...haftasonuda yavastan toparlanıyım diyorum tasınma için...Birde kuzenımn bebısı oldu hatta bır aylık olacak onu gormeye ve yemeye gıdıcem inş :56:

Hayırlı olsun canım direksiyon dersin:nazar: benim yerimede ye yakınlarda bebiş yokki azcık bende seveyim kuzenim var onada 1buçuk saatlik nerdeyse yol gidiliyor sürekli gidemiyor insan işte :emir_bebek:Taşınma hazırlıklarıda başlasın ohh:10:hayırlı gönlünüze göre olur herşey inşallah canım:nazar::16:

günaydın canlar:16:
dün bugün askerimle azıcık görüşebildim,aklım onda hasta olmuş ya:14: çok üzülüyorum, hasta olmaz olmaz olunca da biraz şiddetli geçirir çok haber de alamadım.gece devriyesi vardı şuaralar nasıl yaptı kimbilir:14:

Back
X