• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar gene ben:52:yemin töreni için kişi sayısı istemişler kesin sayı olsun ona göre ayarlanıcak denilmiş bu yemin töreni açık alanda mı yapılıyor?bu soğuktada dışarda nasıl durucaz ya:50:peki kızlar diyelimki 3 kişi denildi 4 kişi gidilse sorun olur mu çünkü komutanları çok önemli falan demiş:26:birde yemin töreninde telefonları alıyorlar mı?

tabi alıyorlar sadece kimliğini gösterip geçiyorsun üst arama bilmem ne gibi şeyler yok... bizim salonda oldu kışın dışarda olacak hali yok zaten canım

kızlar gene ben:52:yemin töreni için kişi sayısı istemişler kesin sayı olsun ona göre ayarlanıcak denilmiş bu yemin töreni açık alanda mı yapılıyor?bu soğuktada dışarda nasıl durucaz ya:50:peki kızlar diyelimki 3 kişi denildi 4 kişi gidilse sorun olur mu çünkü komutanları çok önemli falan demiş:26:birde yemin töreninde telefonları alıyorlar mı?

nişanlım banda kaç kişi geliceksinz sayı istiyolar dedi 3 dedim ama 4 kişi gittik biz 2 de annesi babası vardı bi sorun olmadı. girerken üstümüz arandı çantalarımızın içine falan bakıldı telefonlarımızıda ya arabalara bırakın ya da görevliye teslim edin dediler. daha sonra masa kurmuşlar orda kimliğinle kayıt yaptrıyodun kim için geldin uzun dönem mi kısa dönem mi falan diye. bizimki öyle oldu yani. bizimki dışardaydı ama şimdi hava soğuk nasıl olur bilemem. heryerin ki farklıdır heralde

Son düzenleme:
Back
X