Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gene benyemin töreni için kişi sayısı istemişler kesin sayı olsun ona göre ayarlanıcak denilmiş bu yemin töreni açık alanda mı yapılıyor?bu soğuktada dışarda nasıl durucaz ya
peki kızlar diyelimki 3 kişi denildi 4 kişi gidilse sorun olur mu çünkü komutanları çok önemli falan demiş:26:birde yemin töreninde telefonları alıyorlar mı?
Selam kızlar ay gün geçmek bilmedi ya daha saat 6 yani![]()
Yaşasın hafta sonu tatili ve 20. haftaya giriyoruz.![]()
A.s canım evet geçmedi bi türlü bi atsa da....
Zaten bu hafta çarşılar kitlenmiş sinirim bozuk valla.. zaten kaldı 1 aydan az bu ne çarşı kitlemek yaa![]()
Selam kızlar ay gün geçmek bilmedi ya daha saat 6 yani![]()
bozma canım moralini çarşı kitlemek için bahane arıyorlar resmen
20 sene gibi geliyo bu 20 hafta yaa
Ne yaparsınız kuzular????![]()
iyi canım misafir var ama sizle takılmak istiyorum
off off valla bitse bitse kelimelerini daha kaç kez daha kullanacağız bilmiyorum onlar bizden daha beterler
misafirler içli köfteleri götürüyor tabi ohh ohhh
aynen canım ama bizde bittik resmen eşim haftaya evci çıkacak korkuyo en ufak birşeyde kitlerler diye
evet canım yiyecekler ama ben köfte görmek istemiyorum bir süre ama paşama götüreceğim giderken
yaaa geliyosun demek yine buraya ohh ne güzel.. ben ne edeyim kaderime 110 gündür hasretim yüzüne bööööö![]()
kızlar gene benyemin töreni için kişi sayısı istemişler kesin sayı olsun ona göre ayarlanıcak denilmiş bu yemin töreni açık alanda mı yapılıyor?bu soğuktada dışarda nasıl durucaz ya
peki kızlar diyelimki 3 kişi denildi 4 kişi gidilse sorun olur mu çünkü komutanları çok önemli falan demiş:26:birde yemin töreninde telefonları alıyorlar mı?