Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldim mecidiyeköye gitmiştim geldim
günaydınnn henüz fatma gelmemiş inşallah güzel bir hafta sonu olmuştur
nasılsınız canlar şafak 59 tekirdağ:)))
bende gezmek istiyorum izmir deeeeee:)))):))günaydın canımm :) fatma sabah uçağıyla gelcem yazmış ama heralde daha gelmedi.. resimlere göre mutlu gözüküyorlardı ama işallah güzel geçmiştir :)
izmirde gezmişler hayin köfteler![]()
günaydınnnnnnn
dün konuştum fatmayla sabah uçağıyla direk işe gelecekti
pazartesi olduğu için daha gelmemiş olabilir trafikten
ama dün sesi çok güzel geliyordu çok mutluydu
inşallah şuanda böyle hissediyordur
günaydın canlar ben geldim anca düştüm işyerine detayları anlatırım size
siz napıyosunuz :)
hoşgeldin kuzuu ayrıntıları merakla bekliyoruz resimleri gördüm çok tatlısınız maşallah allahım bir ömür birlikte mutlu etsin sizi![]()
Günaydınnnn kızlaar
Fatmaa hemen gel anlat çok merak ettim ya gerçi fotoğraflar süper allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.. Keyfin yerinde gibi geldi bana inşallah öyledir çok az kaldı artık..
Tubişş 25 martla ilgili gelişmeler var mı?
amin canım amin hepimiz mutlu olalım inş.
akifli zamanlar çok güzeldi rüya gibiydi.
giderken ağlamadım hiç evden çıktı sanki bakkala gider gibi sadece sonra telefonda konuşurken ağladım ama toparladım kendimi
kızlar sıkı durun askerden gelince hiç susmayarak askerlik anılarını anlatacak sevgilileriniz olacak maşallah benimki bol bol konuşuyor
çok özlemiş ama üzerime titredi süperdi :)
allah nazarlardan saklasın ya çook sevindim fotoğraflar ışıl ışıldı zaten :)) şansınıza havada çok güzelmiş ne güzel gezmişsiniz özlemişim bende izmiri, düğüne 3 ay 11 gün var hiç ayrılmamak üzere kavuşun inşallah..
amin canım amin hepimiz mutlu olalım inş.
Akifli zamanlar çok güzeldi rüya gibiydi.
Giderken ağlamadım hiç evden çıktı sanki bakkala gider gibi sadece sonra telefonda konuşurken ağladım ama toparladım kendimi
kızlar sıkı durun askerden gelince hiç susmayarak askerlik anılarını anlatacak sevgilileriniz olacak maşallah benimki bol bol konuşuyor
çok özlemiş ama üzerime titredi süperdi :)
benmki şimdiden susmuyo telefonu açıyoruz sürekli konusuyo konuşmaya hasret kalıyolar demek ki
kuzu yaa yanımızda olsunlarda sürekli konuşsunlar ben razıyım o derece özledim
senin adına çook çok mutlu oldum canım inşallah her zaman böyle ışıl ışıl olursunuz:))
benmki şimdiden susmuyo telefonu açıyoruz sürekli konusuyo konuşmaya hasret kalıyolar demek ki
kuzu yaa yanımızda olsunlarda sürekli konuşsunlar ben razıyım o derece özledim
senin adına çook çok mutlu oldum canım inşallah her zaman böyle ışıl ışıl olursunuz:))
valla ilaç gibi geldi :)
hoşgeldim fatmacan. çok sevindim sorunsuz geçmesine, mutlu olmanıza..
biliyorum ben o durumu ya. 3 saat falan susmuyo. en son diyorum artık başka konulardan konuşalım hep askeriye olmaz diye. döndüklerinde yandık gerçekten :))
annem dün süperdi diyodu. benim asker garibim beli tutuldu. hergün hem iğne oluyo hem 3 4 saat spor yaptırıyolar. çocuğumun morali iyice bozuldubenim de keyfim kaçıyo konuşunca.