• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu saatte gitmez galiba ya ama belkide gitmiştir anca yetişirim diye düşündü belki öğleden sonra çıkmıştır
ararım birazdan

kızlar ben geldim mecidiyeköye gitmiştim geldim

fatmamı aradım şimdi
metrodaymış havaalanına gidiyormuş
4 gibi havalanında olur zannedersem işlemleri falan anca yetişirim dedi,
hepiciğinize selamı var dua edin herşey güzel olsun olur muuuu

günaydınnn henüz fatma gelmemiş inşallah güzel bir hafta sonu olmuştur
nasılsınız canlar şafak 59 tekirdağ:)))

günaydınnn henüz fatma gelmemiş inşallah güzel bir hafta sonu olmuştur
nasılsınız canlar şafak 59 tekirdağ:)))

günaydın canımm :) fatma sabah uçağıyla gelcem yazmış ama heralde daha gelmedi.. resimlere göre mutlu gözüküyorlardı ama işallah güzel geçmiştir :)
izmirde gezmişler hayin köfteler :(

günaydınnnnnnn
dün konuştum fatmayla sabah uçağıyla direk işe gelecekti
pazartesi olduğu için daha gelmemiş olabilir trafikten
ama dün sesi çok güzel geliyordu çok mutluydu
inşallah şuanda böyle hissediyordur

günaydın canlar ben geldim anca düştüm işyerine detayları anlatırım size
siz napıyosunuz :)

günaydın canımm :) fatma sabah uçağıyla gelcem yazmış ama heralde daha gelmedi.. resimlere göre mutlu gözüküyorlardı ama işallah güzel geçmiştir :)
izmirde gezmişler hayin köfteler :(
bende gezmek istiyorum izmir deeeeee:)))):))

günaydınnnnnnn
dün konuştum fatmayla sabah uçağıyla direk işe gelecekti
pazartesi olduğu için daha gelmemiş olabilir trafikten
ama dün sesi çok güzel geliyordu çok mutluydu
inşallah şuanda böyle hissediyordur

günaydın canımcımmmm ben arayamaım hiç yaa:((

günaydın canlar ben geldim anca düştüm işyerine detayları anlatırım size
siz napıyosunuz :)

hoşgeldin kuzuu ayrıntıları merakla bekliyoruz resimleri gördüm çok tatlısınız maşallah allahım bir ömür birlikte mutlu etsin sizi:nazar:

Günaydınnnn kızlaar

Fatmaa hemen gel anlat çok merak ettim ya gerçi fotoğraflar süper allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.. Keyfin yerinde gibi geldi bana inşallah öyledir çok az kaldı artık..

Tubişş 25 martla ilgili gelişmeler var mı?

hoşgeldin kuzuu ayrıntıları merakla bekliyoruz resimleri gördüm çok tatlısınız maşallah allahım bir ömür birlikte mutlu etsin sizi:nazar:

amin canım amin hepimiz mutlu olalım inş.
akifli zamanlar çok güzeldi rüya gibiydi.
giderken ağlamadım hiç evden çıktı sanki bakkala gider gibi sadece sonra telefonda konuşurken ağladım ama toparladım kendimi
kızlar sıkı durun askerden gelince hiç susmayarak askerlik anılarını anlatacak sevgilileriniz olacak maşallah benimki bol bol konuşuyor
çok özlemiş ama üzerime titredi süperdi :)

Günaydınnnn kızlaar

Fatmaa hemen gel anlat çok merak ettim ya gerçi fotoğraflar süper allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.. Keyfin yerinde gibi geldi bana inşallah öyledir çok az kaldı artık..

Tubişş 25 martla ilgili gelişmeler var mı?

aşağı yazdım zeynocum :) dün açamadım seni kusura bakma kuzenlerleydim.
amin canım cümlemizin mutluluğumuzu bozmasın

akifli zamanlar çok güzeldi rüya gibiydi.
giderken ağlamadım hiç evden çıktı sanki bakkala gider gibi sadece sonra telefonda konuşurken ağladım ama toparladım kendimi
kızlar sıkı durun askerden gelince hiç susmayarak askerlik anılarını anlatacak sevgilileriniz olacak maşallah benimki bol bol konuşuyor

allah nazarlardan saklasın ya çook sevindim fotoğraflar ışıl ışıldı zaten :)) şansınıza havada çok güzelmiş ne güzel gezmişsiniz özlemişim bende izmiri, düğüne 3 ay 11 gün var hiç ayrılmamak üzere kavuşun inşallah..

allah nazarlardan saklasın ya çook sevindim fotoğraflar ışıl ışıldı zaten :)) şansınıza havada çok güzelmiş ne güzel gezmişsiniz özlemişim bende izmiri, düğüne 3 ay 11 gün var hiç ayrılmamak üzere kavuşun inşallah..

evet canım izmir çok güzeldi iyiki şubatta gitmemişim böyle daha ii oldu

Akifli zamanlar çok güzeldi rüya gibiydi.
Giderken ağlamadım hiç evden çıktı sanki bakkala gider gibi sadece sonra telefonda konuşurken ağladım ama toparladım kendimi

benmki şimdiden susmuyo telefonu açıyoruz sürekli konusuyo konuşmaya hasret kalıyolar demek ki
kuzu yaa yanımızda olsunlarda sürekli konuşsunlar ben razıyım o derece özledim
senin adına çook çok mutlu oldum canım inşallah her zaman böyle ışıl ışıl olursunuz:))

benmki şimdiden susmuyo telefonu açıyoruz sürekli konusuyo konuşmaya hasret kalıyolar demek ki
senin adına çook çok mutlu oldum canım inşallah her zaman böyle ışıl ışıl olursunuz:))

hava öyle güzel ki kuzular kendimi sokaklara atmak istiyorum içim kıpır kıpır oluyo
sonra da askım yok diye düşünüp hevesim kırılıyo içim yanıyo gözlerim doluyo bitsin artık ben dayanamıyorum

valla ilaç gibi geldi :)

valla ilaç gibi geldi :)

hoşgeldim fatmacan. çok sevindim sorunsuz geçmesine, mutlu olmanıza..
biliyorum ben o durumu ya. 3 saat falan susmuyo. en son diyorum artık başka konulardan konuşalım hep askeriye olmaz diye. döndüklerinde yandık gerçekten :))
annem dün süperdi diyodu. benim asker garibim beli tutuldu. hergün hem iğne oluyo hem 3 4 saat spor yaptırıyolar. çocuğumun morali iyice bozuldu :( benim de keyfim kaçıyo konuşunca.

hoşgeldim fatmacan. çok sevindim sorunsuz geçmesine, mutlu olmanıza..
biliyorum ben o durumu ya. 3 saat falan susmuyo. en son diyorum artık başka konulardan konuşalım hep askeriye olmaz diye. döndüklerinde yandık gerçekten :))
annem dün süperdi diyodu. benim asker garibim beli tutuldu. hergün hem iğne oluyo hem 3 4 saat spor yaptırıyolar. çocuğumun morali iyice bozuldu :( benim de keyfim kaçıyo konuşunca.

geçmiş olsun canımcım :(
hoşbuldum bu arada hep natonun önünden geçtim aklıma geldin hepp

Back