• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Fatmacım doğum günün kutlu olsun canım.. :71::71::71:
Askerin dönsün ve hep musmutlu olun...:34:

Fatmaaaa, doğum günün kutlu olsun canım benim.. İnşallah bundan sonra bütün doğum günlerini Akif'le ve bütün sevdiklerinle birlikte kutlarsın. Rabbim hayırlı, güzel, sağlıklı, çooook mutlu bi hayat nasip etsin size, hiç ayırmasın inşallah.. Öptümm çok çok kuzum benim :16:

fatmaaaa, doğum günün kutlu olsun canım benim.. Inşallah bundan sonra bütün doğum günlerini akif'le ve bütün sevdiklerinle birlikte kutlarsın. Rabbim hayırlı, güzel, sağlıklı, çooook mutlu bi hayat nasip etsin size, hiç ayırmasın inşallah.. öptümm çok çok kuzum benim :16:

canımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inş hepimiz sevdiklerimizle beraber oluruz

ay ben pek yoğun diilim sanırım. ya kızlar yaşlanıyorum ben 28 oldum düşünsenize yaa 28 koca yıl bu benim kutladığım son doğumgünüm artık hep 28 de kalıcam

Doğum günün müüüü canummm :52: Allah hayırlı,mutlu,saglıklı,uzuuuuuuuuuu...nn ömürler versin :34:

Back
X