bilmiyom ki konuşmuyoruz bitti herhalde.
offf ya dövücem bu keremi çok üzüyo seni
benim sevgilim de 23ünde geldi.kavuştuk sonunda asker bekleyen herkes inşallah sağ salim kavuşurlar.çok zor bi süreç özlem stres kıskançlık hepsi bi arada ama kavuşunca hepsi geçiyor.
ben artık alıştım tatlım kaç gündür evdeyim. o da geziyo arkadaşlarıyla. dün evli arkadaşlarına gitmişler mesela gene hiç konuşmadık bile. bundan sonra ben de onu takmıyorum. ben de dün akşam arkadaşımla dışarda yemek yedim. arkadaşım bende kaldı.
demek ki benle evlenmek istemiyomuş zaten. hemen arkasına bakmadan kaçtığına göre.
üzme kendini dicem ama üzülürsün mutlaka ama bırak o yıpransın o kafasına vurcak çok koşcak peşinden
insan takıyo kafasına tabi istemese de ama napalım. başırıp burda olmasına alışsaydım 2-3 ay sonra ayrılsaydık o daha zor olurdu. yokluğuna alışmıştım en azından. bunda da vardır bi hayır.
insan takıyo kafasına tabi istemese de ama napalım. başırıp burda olmasına alışsaydım 2-3 ay sonra ayrılsaydık o daha zor olurdu. yokluğuna alışmıştım en azından. bunda da vardır bi hayır.
canım benm artık düşünmemeye çalış kendi kaybeder hislerimi söylememeye çalıştım ama dayanamıyorum çok kızdım kerem e o seni umursamıyosa sende umursama artık kendine yeni bir sayfa aç kolay olmayacak biliyorum ama kendi kaybeder şimdi dönse ne olacak belki sen sevdiğin için affedeceksin ama sonra yine aynı şeyi yapacak kendi zor günler yaşarken koşsun sana rahata kavuşunca unutsun seni yok öyle şey bencillik resmen yaptığı güzel kızsın çokta iyi zekisin anlayışlı sabırlısın o seni haketmiyo bence günlerini daha fazla heba etme ona( söylemek belki kolay afedersin yanlış bişey söylediysem ama artık çok kızdım
olur mu canım benim. ne yaşadığımı hep anlattım size. fikirlerini söylemen benim için çok önemli gerçekten. aslında en doğru cümleyi sen kurdun şimdiye kadar. son kez ayrıldık bile demedik ben bu yüzden hala düşünüyodum ama sen haklısın bence de. artık ben de ayrıldığımızı kabul etmiş şekilde hareket edicem. çok çok haklısın.
ben gidiyorum kuzular dua edin bana yarın çok güzel olsun inşallah öptüm hepinizi:))
canım inş aranız düzelir diyemiycem.çünkü bir erkek hangi psikolojide olursa olsun sevdiğine bunu hissettirmemeli kötü davranmamalı onu kırmamalı.eğer o insan sana ve bu ilişkiye gereken özeni ve saygıyı göstermiyorsa zaten sevmesin.bu tür erkeklerle ne zaman harcamalı ne kafaya takmalı.bir an önce toparlanıp yeni kısmetlere bakmalı.:)) kendini üzme her sonuca hazırlıklı ol.bahaneler bitmeeeezzz.ama bunlara tok ol.sonuçta sen ona gerekn ilgi alakayı gösterdin hem de onun en zor döneminde o bu dönemde asıl sana ihtiyacı varken böyle yapıyorsan ondan koşarak uzaklaşmalısın!!!
günaydın kuzular çok güzeldi herşey çok mutlu oldum ama ayrılırken çok zorlandım sanki yine askere gidiyomş gibi hissettim sürekli sürekli mesaj attım o psikolojiden kurtulmak için:))) şimdi ise mesaj atmak için uyanmasını bekliyorum:)))
günaydın bebek güzl geçmesine çok sevindim ama artık 2 haftada 1 gelir fatihin :)
:)) orası öyle ama o kadar özlemişim ki hiç yanından ayrılmak istemdim sana tekrar teşekkürlr kusum ilgilendiğin için:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
gülçin çok sevindim senin adına
gidicekmiş gibi düşünmen çok normal çünkü ben hala öyleyim
sabah kalkıp bi daha gitmiycen demi diyorum sürekli kurtulamadım o psikolojiden
fatmişkommm muckkkkk
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
gülçin çok sevindim senin adına
gidicekmiş gibi düşünmen çok normal çünkü ben hala öyleyim
sabah kalkıp bi daha gitmiycen demi diyorum sürekli kurtulamadım o psikolojiden
fatmişkommm muckkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?