Napıyosunuz kuzular ben askımla görüşemiyorum yaa ankesörlü bozuk dünden beri doğru düzgün görüşemedik(
gitmiş kart almış başka ankesörlüden aradı iyiyim merak etme dedi kapadı(
yok canım dolgu altuı muhtemelen kanal gerekecek :)
Napıyosunuz kuzular ben askımla görüşemiyorum yaa ankesörlü bozuk dünden beri doğru düzgün görüşemedik(
gitmiş kart almış başka ankesörlüden aradı iyiyim merak etme dedi kapadı(
annemlere hediye aldm :d:d
oyy kıyamam canımcım tek mi sizin orada geri aranan ankesör
kıyamam haber vermiş en azından. Işallah çabuk düzelir sevenler özlemez birbirini :)
kıyamam geçmiş olsun kuzumannenlere ne aldın?
ne aldın canımcımmm
evet yaa tek bozuldu aslında 345lere üzülüyorum yaa 345lerden 3 kişi geldi daha yeni onlar napıyo acaba yazık
bluz aldım ikisinde anneme lacivert kayınvalideme pembe :)
teşekkür ederim cnaımcım
süper olmuş ikisinin de gönlü olur hem :)
ben de ilk zamanlar alıyodum annesine ama şimdi konuşmuyoz bile. bu hafta sonuna da bilet almıştım önceden izmirde olcam :)
ya ben anneme almıcaktım alma seneye daha güzelini alırsın dedi düğün üstü alma dedi
ama bu hafta burdayım kayınvalidemdeyim ona alırken anneme kıyamadım onada aldım
kardeşim gelcek bu hafta ona elbise bakıcaz :)
anneanneyede iç çamaşırı aldım
benim de temmuz başında kuzenimin düğünü var ama istanbulda nerelere bakacağımı çok bilmiyorum. siz baknırıken öyle aklında kalan yer olursa bana söylesenee :))
kardeşine düğün için bakıcağınızı düşündüm ondan yazdım bunları :)[/QUOTEt
tamam biz gezelim sana fikir veririz bakırköy iidir bu konuda :)
benim de temmuz başında kuzenimin düğünü var ama istanbulda nerelere bakacağımı çok bilmiyorum. siz baknırıken öyle aklında kalan yer olursa bana söylesenee :))
öyle duydum ama bakıröyü hiç bilmediğim için güvenemiyorum kendime. düğün deniz kenarında olcak. bide tek düğün olcak ist.da sadece nikah olcak. o yüzden kıyafetim şık olabilir. öyle çok taşlı istemiyorum zaten takı falan alırım.
izmirde baktım ben bikaç mağazaya. facebokta görmüşsündür mezuniyet elbisemi onu aldığım yere falan baktım ama hiç beni cezbeden bişey olmadı.
öyle duydum ama bakıröyü hiç bilmediğim için güvenemiyorum kendime. düğün deniz kenarında olcak. bide tek düğün olcak ist.da sadece nikah olcak. o yüzden kıyafetim şık olabilir. öyle çok taşlı istemiyorum zaten takı falan alırım.
izmirde baktım ben bikaç mağazaya. facebokta görmüşsündür mezuniyet elbisemi onu aldığım yere falan baktım ama hiç beni cezbeden bişey olmadı.
ben götürürdüm seni ama düğün arası çok zor istersen sende gel bu hafta bizle
ben götürürdüm seni ama düğün arası çok zor istersen sende gel bu hafta bizle
isterdim kuzu da izmirdeyim bu haftasonu. aslında burda yapmak istediğim o kadar çok şey var ki iptal edebilirim. edersem ararım seni :)
isterdim kuzu da izmirdeyim bu haftasonu. aslında burda yapmak istediğim o kadar çok şey var ki iptal edebilirim. edersem ararım seni :)
TAMAM BEKLERİM CANIMCIM KARDEŞİM TEK GELCEK SANIRIM O ZAMAN SENDE GELİRSİN
TAMAM BEKLERİM CANIMCIM KARDEŞİM TEK GELCEK SANIRIM O ZAMAN SENDE GELİRSİN
haberleşiriz o zaman :))
günaydın kuzularrrr nasılsınız napıyosunuz şafak 8 oley oley oley:)))
günaydın bebek dişim çok kötü bugün doktora gidicem dişimden şafağıma sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?