343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

süper olmuş ikisinin de gönlü olur hem :)
ben de ilk zamanlar alıyodum annesine ama şimdi konuşmuyoz bile. bu hafta sonuna da bilet almıştım önceden izmirde olcam :)

ya ben anneme almıcaktım alma seneye daha güzelini alırsın dedi düğün üstü alma dedi
ama bu hafta burdayım kayınvalidemdeyim ona alırken anneme kıyamadım onada aldım
kardeşim gelcek bu hafta ona elbise bakıcaz :)
anneanneyede iç çamaşırı aldım

ya ben anneme almıcaktım alma seneye daha güzelini alırsın dedi düğün üstü alma dedi
ama bu hafta burdayım kayınvalidemdeyim ona alırken anneme kıyamadım onada aldım
kardeşim gelcek bu hafta ona elbise bakıcaz :)
anneanneyede iç çamaşırı aldım

benim de temmuz başında kuzenimin düğünü var ama istanbulda nerelere bakacağımı çok bilmiyorum. siz baknırıken öyle aklında kalan yer olursa bana söylesenee :))
kardeşine düğün için bakıcağınızı düşündüm ondan yazdım bunları :)

benim de temmuz başında kuzenimin düğünü var ama istanbulda nerelere bakacağımı çok bilmiyorum. siz baknırıken öyle aklında kalan yer olursa bana söylesenee :))
kardeşine düğün için bakıcağınızı düşündüm ondan yazdım bunları :)[/QUOTEt

tamam biz gezelim sana fikir veririz bakırköy iidir bu konuda :)

öyle duydum ama bakıröyü hiç bilmediğim için güvenemiyorum kendime. düğün deniz kenarında olcak. bide tek düğün olcak ist.da sadece nikah olcak. o yüzden kıyafetim şık olabilir. öyle çok taşlı istemiyorum zaten takı falan alırım.

izmirde baktım ben bikaç mağazaya. facebokta görmüşsündür mezuniyet elbisemi onu aldığım yere falan baktım ama hiç beni cezbeden bişey olmadı.

öyle duydum ama bakıröyü hiç bilmediğim için güvenemiyorum kendime. düğün deniz kenarında olcak. bide tek düğün olcak ist.da sadece nikah olcak. o yüzden kıyafetim şık olabilir. öyle çok taşlı istemiyorum zaten takı falan alırım.

izmirde baktım ben bikaç mağazaya. facebokta görmüşsündür mezuniyet elbisemi onu aldığım yere falan baktım ama hiç beni cezbeden bişey olmadı.

ben götürürdüm seni ama düğün arası çok zor istersen sende gel bu hafta bizle

Back