343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende garip hissediyorum canım genelde heyecanlıyım ama sanki daha çok varmış gibi de hissediyorum hatta bu yüzden bazen fatih e sert davranıyomuşum askım iyi misin diyo garibim iyice dengem bozuldu:53::52:

ay bende öyleyim bide annemlere çok bağırıyormuşum gelin depresyonu oluyomuş galiba ben öyle oldum

Günaydin kuzucanlarrr :))) Geri sayim baslasin miiiiiii :)))) ayyy icim icime degil dunyalara sigmiyorrrrr :)))) bit ulenn artik bitttt :)) ne atlet ne don sadece on uleennnn :)))) layy layy layy layy laylaylaylaylaaaaaaaaaaaaayyyyy oooooo askeriyeeeeee :))))) deliriyorum galibaaaa :))) sevincten intihar edebilirim ve dunya tarihinde bi ilke imza atabilirim. Kusucam yaa cok heyecanliyimmmm :)))))

ay bende öyleyim bide annemlere çok bağırıyormuşum gelin depresyonu oluyomuş galiba ben öyle oldum

amaninn sen ablamın iki katı mı oldun yoksaa:27:
Bende bazen boş yere çabucak sinirleniyorum tahammül sınırım yerlerde:)))

günaydin kuzucanlarrr :))) geri sayim baslasin miiiiiii :)))) ayyy icim icime degil dunyalara sigmiyorrrrr :)))) bit ulenn artik bitttt :)) ne atlet ne don sadece on uleennnn :)))) layy layy layy layy laylaylaylaylaaaaaaaaaaaaayyyyy oooooo askeriyeeeeee :))))) deliriyorum galibaaaa :))) sevincten intihar edebilirim ve dunya tarihinde bi ilke imza atabilirim. Kusucam yaa cok heyecanliyimmmm :)))))

aman kuzum sakin ol heyecandan bende kusabilirim mideme kramplar giriyo ama intihar falan ağzımıza bile almıyoruz kuzum aman deyim:44::9:

amaninn sen ablamın iki katı mı oldun yoksaa:27:
Bende bazen boş yere çabucak sinirleniyorum tahammül sınırım yerlerde:)))

aman kuzum sakin ol heyecandan bende kusabilirim mideme kramplar giriyo ama intihar falan ağzımıza bile almıyoruz kuzum aman deyim:44::9:

valla kötüyüm yaa ablandan kötü olmam normal sanırım benimkidaha yanımda bile değil :)
kızlar tepük gündüzünü ne zaman yapcaz :)

valla kötüyüm yaa ablandan kötü olmam normal sanırım benimkidaha yanımda bile değil :)
kızlar tepük gündüzünü ne zaman yapcaz :)

evet çok çok normal hemde kuzum sende hem şafak stresi hem yeni gelin stresi var
cumartesi ablamın dolaplarını sildik mutfağını yerleştirdik çok tuhaf bir duygu yaa sanki bir arkadaşın evini temizliyomuşuz gibi hissettim
depük günü yapmalıyız bence de yaa gece gelemeyiz biz:)) 17 mayıs ya da 16 mayıs yaparız sanırım:)))

kızlar işte korktuğum şeyler bir bir başıma geliyo. üst üste hem de. yardım edin bana napıcam ben?
annem geçen gittiğimde keremin işini ne olacağını falan sordu. ben de söyledim geldiğinide işi yok falan diye. bikaç kişi aramış benimle ilgili erkek arkadaşı var mı diye. son gittiğimde de bi tanıdıklar gelmişti bekar oğullarıyla! annem de şimdi sen düşün haber yolladılar diyo içim sıkıştı yemin ederim. okuluma yeni başladım sırf rahat yaşıcam diye evlenmek istemiyorum ki ben.

evet çok çok normal hemde kuzum sende hem şafak stresi hem yeni gelin stresi var
cumartesi ablamın dolaplarını sildik mutfağını yerleştirdik çok tuhaf bir duygu yaa sanki bir arkadaşın evini temizliyomuşuz gibi hissettim
depük günü yapmalıyız bence de yaa gece gelemeyiz biz:)) 17 mayıs ya da 16 mayıs yaparız sanırım:)))

17 olmasın cnaım ya ben o gün yarın gün izinli olcam

kızlar işte korktuğum şeyler bir bir başıma geliyo. üst üste hem de. Yardım edin bana napıcam ben?
Annem geçen gittiğimde keremin işini ne olacağını falan sordu. Ben de söyledim geldiğinide işi yok falan diye. Bikaç kişi aramış benimle ilgili erkek arkadaşı var mı diye. Son gittiğimde de bi tanıdıklar gelmişti bekar oğullarıyla! Annem de şimdi sen düşün haber yolladılar diyo içim sıkıştı yemin ederim. Okuluma yeni başladım sırf rahat yaşıcam diye evlenmek istemiyorum ki ben.

canım hiç kendini üzme kıyamam sana istemiyosan hayır dersin olur biter ama ben anlıyorum ne hissettiğini:((

kızlar işte korktuğum şeyler bir bir başıma geliyo. üst üste hem de. yardım edin bana napıcam ben?
annem geçen gittiğimde keremin işini ne olacağını falan sordu. ben de söyledim geldiğinide işi yok falan diye. bikaç kişi aramış benimle ilgili erkek arkadaşı var mı diye. son gittiğimde de bi tanıdıklar gelmişti bekar oğullarıyla! annem de şimdi sen düşün haber yolladılar diyo içim sıkıştı yemin ederim. okuluma yeni başladım sırf rahat yaşıcam diye evlenmek istemiyorum ki ben.

banada yapmıştı annemler akifide bilmiyolardı ben kpss yi kazanmadan evlenmicem filan diye yalan attım sende okulum bitmeden evlenmicem filan de kestir at bence o zaman ısrar etmez

canım hiç kendini üzme kıyamam sana istemiyosan hayır dersin olur biter ama ben anlıyorum ne hissettiğini:((

banada yapmıştı annemler akifide bilmiyolardı ben kpss yi kazanmadan evlenmicem filan diye yalan attım sende okulum bitmeden evlenmicem filan de kestir at bence o zaman ısrar etmez

öyle dedim sen gene de düşün diyo. maddi zorluk olunca kadınlar çocuklarını göremiyomuş onlardan ayrı büyüyomuş. zor bu işler diyo. nasıl yaa nasııll delircemm

öyle dedim sen gene de düşün diyo. maddi zorluk olunca kadınlar çocuklarını göremiyomuş onlardan ayrı büyüyomuş. zor bu işler diyo. nasıl yaa nasııll delircemm

ya sen desene sadece maddi zorluk diil ben çok zengin olsam da çalışam filan diye açıklama yap

ya sen desene sadece maddi zorluk diil ben çok zengin olsam da çalışam filan diye açıklama yap

ilk ne diceğimi bilemedim zaten. sert çıkmak istiyorum ama annem diye yapmadım tabi ki. biliyorum iyiliğimi istiyodur ama ben kendimi daha herşeyin başında görüyorum. çalışmak ve okumak bana iyi geliyo. bi adam için tüm düzenimi bozar mıyım ben salak mıyımm

ilk ne diceğimi bilemedim zaten. Sert çıkmak istiyorum ama annem diye yapmadım tabi ki. Biliyorum iyiliğimi istiyodur ama ben kendimi daha herşeyin başında görüyorum. çalışmak ve okumak bana iyi geliyo. Bi adam için tüm düzenimi bozar mıyım ben salak mıyımm

canım benm sert çıkma zaten eğer işi ısrar noktasına getirmiyosa annen sert çıkmaya gerek yok ben şu an halimden memnunum evliliğe hazır değilim annecim zenginlik falan önemli değil ben maddi durumum çok iyi de olsa çalışmak istiyorum dersin olur biter kendini üzme canımcımm...

ben geldim
her zamanki gibi çok yoğunum
ne var ne yok artık geri sayım başlamış sizde ben cumartesi günü 10 dicem gersii gelir inşallah
hafta sonu yine temzilik vardı evde çok yoruldum ya

Back