• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sen taaa ikitelliye geç bana gelme bende küserim sana gelmem hıh :19:

kuzucum arkadaşım doğum yaptı cumartesi ona gidicem akşamda bacıma geçicem
şimdi pazarda erkenden kalkıp gelmek olmaz zaten ayda yılda bi gidiyorum
ama söz gelicem sana

herkese merhabaaa... nasılsınız kızlar?
bugün şafağım 41, kocaelideyim.. :) yalnız hiç bi gün şafağımla aynı yerde olamıycam yaa.. haftaya 34 olunca da kocaelide olucam.. yarın gidiyorum. çarşamba kaynanam ameliyat olacak.. dua edin inşallah ona, bana da tabi :)
Cumhurların dün nöbetteyken biri telefon yakalatmış.. Ondan sonra gece yarısı siperlere yatmışlar, sürünmüşler, tatbikat.. Cumhur yakalanmadı Allahtan ama kapatıyorum telefonu saklıycam bi süre dedi.. artık ne kadar arar, ne kadar duyarım sesini bilmem :((

Ben geldimmm buluşmalar havalarda uçuşuyo
askerler tanışıyo hadi inşallah kuzular ösym siyesinin aday işlemleri kısmına bakayım dedim
şirfemi hatırlamıyorum yaa:((

herkese merhabaaa... Nasılsınız kızlar?
Bugün şafağım 41, kocaelideyim.. :) yalnız hiç bi gün şafağımla aynı yerde olamıycam yaa.. Haftaya 34 olunca da kocaelide olucam.. Yarın gidiyorum. çarşamba kaynanam ameliyat olacak.. Dua edin inşallah ona, bana da tabi :)
cumhurların dün nöbetteyken biri telefon yakalatmış.. Ondan sonra gece yarısı siperlere yatmışlar, sürünmüşler, tatbikat.. Cumhur yakalanmadı allahtan ama kapatıyorum telefonu saklıycam bi süre dedi.. Artık ne kadar arar, ne kadar duyarım sesini bilmem :((

merhaba canımm hoşgeldinn inşallah bulduğu her fırsatta arar...

herkese merhabaaa... nasılsınız kızlar?
bugün şafağım 41, kocaelideyim.. :) yalnız hiç bi gün şafağımla aynı yerde olamıycam yaa.. haftaya 34 olunca da kocaelide olucam.. yarın gidiyorum. çarşamba kaynanam ameliyat olacak.. dua edin inşallah ona, bana da tabi :)
Cumhurların dün nöbetteyken biri telefon yakalatmış.. Ondan sonra gece yarısı siperlere yatmışlar, sürünmüşler, tatbikat.. Cumhur yakalanmadı Allahtan ama kapatıyorum telefonu saklıycam bi süre dedi.. artık ne kadar arar, ne kadar duyarım sesini bilmem :((

ankesörden arar canım merak etme

sayarsınız kuzular akif ilk çıkmaya başladığımızda 5 sene diyordu bakın 2 sene sonra evleniyoruz sizinde gelicek düğünleriniz olacak hele seda sen nişanlısın benden sonra sen sonrada gülçin :)

:)) maşallah canımcım benm gördün mmü seda sen benden öndesin ben daha nişanlı bile değilim:)))

sayarsınız kuzular akif ilk çıkmaya başladığımızda 5 sene diyordu bakın 2 sene sonra evleniyoruz sizinde gelicek düğünleriniz olacak hele seda sen nişanlısın benden sonra sen sonrada gülçin :)

Ewet cnm inş. bende bekliyorum.
Mayıs başı belli olacak bakalım.

Sırası gelince herşey oluyor cnm. Ecel günü ile nikah günü şaşmaz kısmet.
Rabbim huzurlu ve sağlıklı yuvalar kurmayı nasip etsin hepimize.

Back