• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bi yoğunluğum vardı da şimdi dosyalarımmı yolladım az daha rahatım :)
ya napayım ki daha söylüceklerimi söyledim. gerisi kendi bilceği iş. beni önemserse ben de önemserim. yok aynı yoldan devam ederse ben de öyle yaparım.
nisan sonu iş için antalyaya gidicem ya ciciler aldım kendime birkaç tane bluz :D

ya fatmam biliyo musun sen haftasonu bana mesaj attın gelinlikle ilgili ben ona cevap yazamadım ve sürekli unutuyorum. şimdi telefonda gördüm mesajını.
detaylarını anlatsana nerde diktireceksin? kumaşını dantelini seçtin mi? ölçünü aldılar mı? ayy çok heyecanlı...
duvağında da iş yaptıcak mısınn saçın nasıl olcaaak

ya fatmam biliyo musun sen haftasonu bana mesaj attın gelinlikle ilgili ben ona cevap yazamadım ve sürekli unutuyorum. şimdi telefonda gördüm mesajını.
detaylarını anlatsana nerde diktireceksin? kumaşını dantelini seçtin mi? ölçünü aldılar mı? ayy çok heyecanlı...
duvağında da iş yaptıcak mısınn saçın nasıl olcaaak

şimdi resim atmıştım ya size o gelinlik olcak ölçülerimi verdim 13 nisanda prova dantel seçimi filan olacak uzun duvak yapıcaz ama bi tanede kısa duvak yapcak kınada belki kısasını takarım duvağın kenarıda dantelli olacak saçıma daha karar vermedim :D
sevgi yaman diye bi moda evi bakırköy de

Son düzenleme:
şimdi resim atmıştım ya size o gelinlik olcak ölçülerimi verdim 13 nisanda prova dantel seçimi filan olacak uzun duvak yapıcaz ama bi tanede kısa duvak yapcak kınada belki kısasını takarım duvağın kenarıda dantelli olacak saçıma daha karar vermedim :D
sevgi yaman diye bi moda evi bakırköy de

ücreti falan düşündüğün gibi mi??

1800 lira oldu canım kiralık fiyatı biraz çok ama dantelli model olduğu için öyleymiş

evet üzerinde baya bi danteli olacak sanırsam. benim ananemin kardeşi gelinlik işliyo. eski bi iş aslında artık direk işlileri geliyo ama özel gelinlikleri falan yapıyo yani. o hep der en önemlisi vücuda oturtmaları. onu yapabiliyorsa gelinlikçi iyidir diye.

evet üzerinde baya bi danteli olacak sanırsam. Benim ananemin kardeşi gelinlik işliyo. Eski bi iş aslında artık direk işlileri geliyo ama özel gelinlikleri falan yapıyo yani. O hep der en önemlisi vücuda oturtmaları. Onu yapabiliyorsa gelinlikçi iyidir diye.

bizim bi arkadaş diktirdi oraya güzeldi bizde oraya gittik o yüzden

en zoru da o zaten. bizim bölümlerde. günlerce labaratuvarda sürünüyosun :(
neyse hallolur hepsi ama sen evlenince ilk iş bunu hallet bence. o kadar uğraşmışsın tezsiz olmasınn

akifte öyle diyo sen bul buluştur ben daktilo ederim beraber yapalım diyor :D

evet araştırmasını yap. formatları falan okulun sitelerinde oluyo. bide baskısı önemli oluyo onların ama fotokopiciler biliyo genelde. off ne kabus günlerdi :/

evet hatta şekil şartlarını düzenleyen fotokopiciler bile var ama akif onları halleder ayy bi başlasam biterde inş düğünden sonraya bakıcam

evet hatta şekil şartlarını düzenleyen fotokopiciler bile var ama akif onları halleder ayy bi başlasam biterde inş düğünden sonraya bakıcam

evet başlamak bitirmenin yarısındır da diyim tam olsun eheuhehue
ayy canım çok çikolata istiyo benim şu andaa püüüüffff :/ yememem lazımmmm

Back