ya açık bi dille günde bi kere aramazsan ben seni merak ediyorum de eğer aramazsan ben ararım kışlayı de ben öyle diyom akif korkuo aryıor beni
günaydınn bir gün daha başlıyo bende güzel bir haber var kuzular öncelikle şafağım 44 MALATYA askerimin olduğu şehirdeyim
güzel habere gelince terhis tarihimiz belli oldu 18 mayıs bizim ki iki gün yol izni almıştı eklemişler sağlık olsun zaten
17 mayıs olarak sayıyodum 18 mayıs sabahtan çıkacakmış yani 18 benm için doğan güneş oluyo şükür allahım
artık yavaş yavaş tüm yarenlerin terhisi belli olur şükür allahım şükür
günaydın canım gözün aydın bi gün eksik bi gün fazla gelsinler yeterki :)
bizim daha belli olmadı yakındır heralde belli olsunda bilet alcaz uçağa
bende bakacağım artık biletlere benm asker ankara ya gidecek önce uçakla ordan eskişehir büyük ihtimal 1 hafta sonra gelecek bana(
öyle mi karar verdiniz istanbula inmicek dimi
neyse böyle daha iyi önce annesine gitsin gelir sana en kısa zamanda
pegasus indirime girerse ben seni haberdar ederim
günaydınn bir gün daha başlıyo bende güzel bir haber var kuzular öncelikle şafağım 44 MALATYA askerimin olduğu şehirdeyim
güzel habere gelince terhis tarihimiz belli oldu 18 mayıs bizim ki iki gün yol izni almıştı eklemişler sağlık olsun zaten
17 mayıs olarak sayıyodum 18 mayıs sabahtan çıkacakmış yani 18 benm için doğan güneş oluyo şükür allahım
artık yavaş yavaş tüm yarenlerin terhisi belli olur şükür allahım şükür
hadi gözünüz aydın kuzummmmmmm
bizimde bi aksilik çıkmazsa 22 mayıs gece 12 de çıkıcak sabaha karşı 4-5 gibi evde olur Allah izin verirse
offff yazarken bile elim titriyo kimbilir o gün geldiğinde nasıl olurummmm
öyle yapacağız canım en doğrusu bu olacak ailesine yanlış olur yoksa pagasus var 112 tl ye ama istanbul aktarmalı
acaba diyoruz sabah bince pegasus a istanbul a inecek 2 saat burda uçak bekleyecek sonra ankara ya gidecek
acaba böyle mi yapsak diyoruz en azından 2 saat hava alanında görüşelim diyoruz
diğer bir olanakta 40 tl thy uçağı var direkt malatya dan ankara ya gidiyo 2 secenek var işte kuzum
hadi gözünüz aydın kuzummmmmmm
bizimde bi aksilik çıkmazsa 22 mayıs gece 12 de çıkıcak sabaha karşı 4-5 gibi evde olur Allah izin verirse
offff yazarken bile elim titriyo kimbilir o gün geldiğinde nasıl olurummmm
aa sizinde mi belli ne güzel yaa 17 mayıs çıkarsa akif ben alıcam havaalanından ne güzel olacak ya sürekli hayal kuruyorum
inş. 17 mayısta çıkar ve inş. Sen alırsın canım ilk buluşmada yanınızda kimse olmaz inş.
ay otobüsle gelirse ben gidip alamam da gece olacağından akif istemez
dün evlendiğimizde nasıl olacak diye hayal kurduk tubi
artık eve geç kaldım otobüs kalmadı demeden rahatça beraber vakit geçireceğiz diye sevindik resmen biz nişanlılarından garip sevinçleri var işte :):)
ayyyyy canım ya hayal kurunca ne güzel oluyo demi bizde çok sıralar çok yapıoruz
bence direkt geçsin ya burda havaalanında indi bindi perişan olabilir ama 2 saatlik görüşme size yetcekse öyle yapın ama thy ile direkt uçuş daha ii sanki
off hayal kurmak güzelde sonra zamanı düşününce insan kötü oluyor yaa
bana da öyle geliyo canım hem maddi açıdan zorlar ne gerek var zaten bir kaç gün sonra gelecek bana
geçecek o günler canımm hayal kurmak güzel hayaller olunca çekilir hale geliyo
kesinlikle bide yaz geliyo ya istanbul havaalanları dolu olur boşuboşuna rötarlı gider ankaraya
hayal kurulmazsa bitmez dimi bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?