343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya açık bi dille günde bi kere aramazsan ben seni merak ediyorum de eğer aramazsan ben ararım kışlayı de ben öyle diyom akif korkuo aryıor beni

hepsini denedim aslında. yok sorumsuz benimki. komutan diyo uyku diyo başka bişey demiyo. susup oturuyom. sigara içerken iyi ama da dedim kaç kere. komutanı sigara içiyo diye arada siz çıkın bi içip gelin diyomuş çünkü ama aramak yok. o bi gelsin görücek hepsini artık öyle yapçam bende askerde bana ne kadar çektirdiyse ben de o kadar.

depresyondayıımm ( bugün nefes bile alamadım. belleğe atıyorum şimdi bilgisayardaki dosyalarımı akşam hem bunları yetiştirmem gerekiyo hem ders çalışmam gerekiyo hem de duş almam. offf hayata bak dizi de izlicem (((
öptüm hepinizi yarın okuldan sonra gelirim :)

günaydınn bir gün daha başlıyo bende güzel bir haber var kuzular öncelikle şafağım 44 MALATYA askerimin olduğu şehirdeyim
güzel habere gelince terhis tarihimiz belli oldu 18 mayıs bizim ki iki gün yol izni almıştı eklemişler sağlık olsun zaten
17 mayıs olarak sayıyodum 18 mayıs sabahtan çıkacakmış yani 18 benm için doğan güneş oluyo şükür allahım
artık yavaş yavaş tüm yarenlerin terhisi belli olur şükür allahım şükür

günaydın canım gözün aydın bi gün eksik bi gün fazla gelsinler yeterki :)
bizim daha belli olmadı yakındır heralde belli olsunda bilet alcaz uçağa

günaydın canım gözün aydın bi gün eksik bi gün fazla gelsinler yeterki :)
bizim daha belli olmadı yakındır heralde belli olsunda bilet alcaz uçağa

bende bakacağım artık biletlere benm asker ankara ya gidecek önce uçakla ordan eskişehir büyük ihtimal 1 hafta sonra gelecek bana(

bende bakacağım artık biletlere benm asker ankara ya gidecek önce uçakla ordan eskişehir büyük ihtimal 1 hafta sonra gelecek bana(

öyle mi karar verdiniz istanbula inmicek dimi
neyse böyle daha iyi önce annesine gitsin gelir sana en kısa zamanda
pegasus indirime girerse ben seni haberdar ederim

öyle mi karar verdiniz istanbula inmicek dimi
neyse böyle daha iyi önce annesine gitsin gelir sana en kısa zamanda
pegasus indirime girerse ben seni haberdar ederim

öyle yapacağız canım en doğrusu bu olacak ailesine yanlış olur yoksa pagasus var 112 tl ye ama istanbul aktarmalı
acaba diyoruz sabah bince pegasus a istanbul a inecek 2 saat burda uçak bekleyecek sonra ankara ya gidecek
acaba böyle mi yapsak diyoruz en azından 2 saat hava alanında görüşelim diyoruz
diğer bir olanakta 40 tl thy uçağı var direkt malatya dan ankara ya gidiyo 2 secenek var işte kuzum

hadi gözünüz aydın kuzummmmmmm
bizimde bi aksilik çıkmazsa 22 mayıs gece 12 de çıkıcak sabaha karşı 4-5 gibi evde olur Allah izin verirse
offff yazarken bile elim titriyo kimbilir o gün geldiğinde nasıl olurummmm

aynen bende şimdiden çooook heyecanlandım canım inşallah gelirler bir an önce yaklaştı kuzular artık yaa allahım şükür

bence direkt geçsin ya burda havaalanında indi bindi perişan olabilir ama 2 saatlik görüşme size yetcekse öyle yapın ama thy ile direkt uçuş daha ii sanki

aa sizinde mi belli ne güzel yaa 17 mayıs çıkarsa akif ben alıcam havaalanından ne güzel olacak ya sürekli hayal kuruyorum

inş. 17 mayısta çıkar ve inş. Sen alırsın canım ilk buluşmada yanınızda kimse olmaz inş.

ay otobüsle gelirse ben gidip alamam da gece olacağından akif istemez
dün evlendiğimizde nasıl olacak diye hayal kurduk tubi
artık eve geç kaldım otobüs kalmadı demeden rahatça beraber vakit geçireceğiz diye sevindik resmen biz nişanlılarından garip sevinçleri var işte :):)

ayyyyy canım ya hayal kurunca ne güzel oluyo demi bizde çok sıralar çok yapıoruz

bence direkt geçsin ya burda havaalanında indi bindi perişan olabilir ama 2 saatlik görüşme size yetcekse öyle yapın ama thy ile direkt uçuş daha ii sanki

bana da öyle geliyo canım hem maddi açıdan zorlar ne gerek var zaten bir kaç gün sonra gelecek bana

hayal kurmak çok güzel oluyo ya Allahım yaşamayıda nasip eder inşallah
dün recep bi günde olsa şileye yada ağvaya gidelim dedi
aradm sabah mayısa rezervasyonlar 1 mayısta başlıyormuş
bi günlüğüne gidicez içimizde kalmasın diye
ona bile nasıl mutlu oluyorum yaaaa

kesinlikle bide yaz geliyo ya istanbul havaalanları dolu olur boşuboşuna rötarlı gider ankaraya

hayal kurulmazsa bitmez dimi bu günler

aynen öyle canım bende çook hayal etmiştim askımı havaalanında karşılamayı ama napalım ilerde canımızın
yanma ihtimaline karşı alınan bir önlem ailesine çok çok ayıp olur ilerde laf arasında geçerse bile çok üzülürüm
gerek yok strese bende 1 hafta daha mehtap derim tubişime destek olurum aynı zamanda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…