343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sabahtan beri hatta dün akşamdan beri kutlucam kutlayamadımmm

İYİ Kİ DOĞDUNN FATMAAAAAAA
İYİ Kİ DOĞDUN FATMAAAAAAAAAAA
MUTLU YILLAR SANAAAAAAAAAAAAAA şarkısını karga sesimle söylemek istedim şu an sanaa :)))
iyi ki doğmuşsuunn kk nın göz bebeği olmuşsun hepimizi mutlu etmişsiin canımcıımm

bu arada facebooktaki benim olmadığım grupta ne oluyor bilmiyorum ama forumda ordaki kişiye hakaret edilmiş yazmışlar. biz ne hakareti yaptık burdan onu bilemedim,çözemedim. hakareti okuyup burayı takip edip facebookta görmediğimiz yere yazıcağına buraya yazabilir mi?

oyy kuzucumm canımsın ne güzelde sesin varmış senin maşallah. :) çok teşekkür ederim canım inş hep beraber kutlarız tüm yaşlarımızı

utandırıyosun beni ama sizde benim gözbebeğimsiniz :)

ay ne biliyim ya orda muhabbet çok saçmaladı boşver aslı takma kafanı

ay ne biliyim ya orda muhabbet çok saçmaladı boşver aslı takma kafanı

öyle işte onu diyorum. sanki askere gitmiş yarenler değil başka ülkenin askerleri gibi oldu bu olay :) herkesin amacı hoş vakit geçirmek, özlemi unutup sohbet etmek. bunlara ne gerek var. hakaret etmişiz biz burda ona. ne ayıp şeyler bunlar yakışmıyo.

aynen ya amaç birbirmize destek olmak iki düşman ülke olduk sanki gereksiz şeylere takılıyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…