• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tlfk,
canım ya içime su serptin off fena oldum birden öyle bişey okuyunca inşallah sizinde askerleriniz iyi yerlerde olurlar,bizimki çok uzak,bide jandarma,ortalık fena karışık çok korkuyorum..zaten acemilikle ustalık aynı çıkınca inanamadım birtürlü çünkü ustalıkta sırf güneydoğuya gönderiyomuş orası,kaçkere baktım aynı yermi diye o gün inanamadım bizimkinin orda kaldığına şükrettim kaç defa:58:

Aa nerede askeriniz? Belki bildiğim gördüğüm bir yerdir anlatırım size.Özellikle jandarmayı çok çok iyi bilirim ve böyle bir şey duymadım ki bu yaşıma kadar jandarmaların içindeyim.:)

:52::52::52: Bende öyle düşünüyorum yeşilden bıkmışlardır ya siyah ya beyaz bişeyler alıcam aklımda bişeyler düşündümde aradığımı bulabilirmiyim bilmiyorum bakalım :34::34::34:

aynen daha iç acıcı seyler gy ben ne gysem acaba yemin töreninden sonra alcaz eşimi pazar teslim etcez bu gnler safaga dahil dimi fazladan yapmıcak yani bilen varmı

tlfk,
canım ya içime su serptin off fena oldum birden öyle bişey okuyunca inşallah sizinde askerleriniz iyi yerlerde olurlar,bizimki çok uzak,bide jandarma,ortalık fena karışık çok korkuyorum..zaten acemilikle ustalık aynı çıkınca inanamadım birtürlü çünkü ustalıkta sırf güneydoğuya gönderiyomuş orası,kaçkere baktım aynı yermi diye o gün inanamadım bizimkinin orda kaldığına şükrettim kaç defa:58:

seninki nerde canım

kızlar ne güzel yemin töreninde göreceksiniz askerlerinizi :nazar:
ben gidemicem :43:

canımm ben de yemin törenine gitmicem,bitanemin ailesi gelecek,evci çıkabilirse ertesi gün gitmeye çalışıcam ben ama babam bilmiyor sevgilimi,bugün anneme dedim de gitme konusunda olumsuz gibi konuştu :( bitaneme de dedim gelebilirim belki diye bi belli olsun da ayarlarız inşallah bişeyler dedi,canım sana bir şey soracağım : yemin töreninden sonra 2 gün izin var ya ,kesin olarak ankara dışına çıkamayacaklar mı bizimkiler şimdi?bir de yemin töreninden sonra 2 hafta daha bulundukları yerde kalacaklar diye konuştuk biz,sen bir şeyler biliyor musun canım bu konuda?yemin töreninden sonra usta birliğine mi geçecekler yoksa?

aynen daha iç acıcı seyler gy ben ne gysem acaba yemin töreninden sonra alcaz eşimi pazar teslim etcez bu gnler safaga dahil dimi fazladan yapmıcak yani bilen varmı[/QUOyok cnm o 2 gün askeriyeden sonrası ekleniyo tabi sana kalmış bizimki izin almayı düşünmüyo hemen bitirip gelmeyi düşünüyo zaten şafak fazla bide eklenirse hiç dayanamamm:((

seninki nerde canım

Benimki İskenderun' da denizci oldu cnm.:)Hayat işte, kesin jandarma olur diye bekliyordum yanına rahat gider gelirim belki komutanları yakınlarım,tanıdıklarım olurlar diye hevesleniyordum ama hiç bilmediğim bir yerde oldu askerliği.Olsun buna da şükür nere olursa olsun iyi olsunlar da gerisi mühim değil

canımm ben de yemin törenine gitmicem,bitanemin ailesi gelecek,evci çıkabilirse ertesi gün gitmeye çalışıcam ben ama babam bilmiyor sevgilimi,bugün anneme dedim de gitme konusunda olumsuz gibi konuştu :( bitaneme de dedim gelebilirim belki diye bi belli olsun da ayarlarız inşallah bişeyler dedi,canım sana bir şey soracağım : yemin töreninden sonra 2 gün izin var ya ,kesin olarak ankara dışına çıkamayacaklar mı bizimkiler şimdi?bir de yemin töreninden sonra 2 hafta daha bulundukları yerde kalacaklar diye konuştuk biz,sen bir şeyler biliyor musun canım bu konuda?yemin töreninden sonra usta birliğine mi geçecekler yoksa?

bizim ki yemin töreninden sonra hemen usta birliğine geçeceklerini söledi ankarada... 2 gün ankara dışına çıkarlar nası olsa izinli olcaklar çıksa kim bilir yanii.. pazar 5 e kadar usta birliğine teslim olcaklarmış :((

artık yıne sabahlıcam anlasılan ..gıttıgınden berı 4 ten 5 ten assagı yatamıyorum oda uyuyakalıyorum bı sure sora..yanı artık uyuyım dııp te hıc yatıyım demedım..
uyudugum saattte herseyım uyanıyo..:69:

Benimki İskenderun' da denizci oldu cnm.:)Hayat işte, kesin jandarma olur diye bekliyordum yanına rahat gider gelirim belki komutanları yakınlarım,tanıdıklarım olurlar diye hevesleniyordum ama hiç bilmediğim bir yerde oldu askerliği.Olsun buna da şükür nere olursa olsun iyi olsunlar da gerisi mühim değil

allah kavuştursun inşllah ama eger dagıtım yaparlarsada üzülme hayırlısı ep dua et canım

benim eşim ankara beytepe jandarma egitim komutanlığı bilen askeri olan varmı
OOO beytepe iyimiş canım:) onları da dün gördüm valahi güzel yer.Genelde haftada bir kaç kere işim düşüyor, düşmese de mutlaka oradan geçiyorum.Güzel güzel hiç aklın kalmasın, şehre uzaklar biraz izinlerinde yapacakları şeyler kısıtlı kalıyor o yüzden.En yakın yerleşim yerleri Çankaya ve Konutkent ikisinin de mesafesi yarım saat.
Kocaman bir alan, lojmanı da hastanesi de birliğinin de olduğu.

kastamonu kızlar:(((:58:
Senin de için rahat olsun hiç ağlayacak bir şey yok, şuan nereye bağlılar bölge olarak tam bilgim yok ama daha önce görmüşlüğüm var alayı. Bir sürü olanakları oldukça iyi özellikle yemekleri mükemmel, birkaç yıl önce şirket usülü yemekleri geliyordu hala devam ediyorsa mükemmeldir.

OOO beytepe iyimiş canım:) onları da dün gördüm valahi güzel yer.Genelde haftada bir kaç kere işim düşüyor, düşmese de mutlaka oradan geçiyorum.Güzel güzel hiç aklın kalmasın, şehre uzaklar biraz izinlerinde yapacakları şeyler kısıtlı kalıyor o yüzden.En yakın yerleşim yerleri Çankaya ve Konutkent ikisinin de mesafesi yarım saat.
Kocaman bir alan, lojmanı da hastanesi de birliğinin de olduğu.

Senin de için rahat olsun hiç ağlayacak bir şey yok, şuan nereye bağlılar bölge olarak tam bilgim yok ama daha önce görmüşlüğüm var alayı. Bir sürü olanakları oldukça iyi özellikle yemekleri mükemmel, birkaç yıl önce şirket usülü yemekleri geliyordu hala devam ediyorsa mükemmeldir.

çok şükür saol cnm,zaten anlatıyor nişanlım iyiymiş,ama dağıtım olcak denince o yüzden korktum:59:

yemin töreninden sonrada dısarı çıkarsanızda safak düşüyomuş

Evet cnm, yemin töreninden sonraki 2 gün askerliğini yapıyor sayılıyor izinde olsa da şehir dışına çıksa da.Ama daha sonraki günler eğer izne devame derse bu sefer düşmüyor izinden gidiyor:(

Back
X