• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Kızlarrrrr iyiki varsınız:34: Ben şimdi pijamalarımı giyip uyumayı deneyeceğim, yarın sabah kavuşma vakti:34: Yarın güzel haberleri vermek üzere, hepinizi öpüyorummmmmm:54:

Kızlarrrrr iyiki varsınız:34: Ben şimdi pijamalarımı giyip uyumayı deneyeceğim, yarın sabah kavuşma vakti:34: Yarın güzel haberleri vermek üzere, hepinizi öpüyorummmmmm:54:

İyi geceler canım:) Kavuşma anındaki heyecanını anlatırsın bize yarın :) Öptüüümm :54:

benim internetim gitti bi ara şimdi geldi canlarım.
benimki ilk defa msj attı uyuyamıyor herhalde.
onlar da bizim gibi tabi ordaa. bi anda msjı görünce o kadar şaşırdımki anlatamam.
unutmuşum msj atmayı da...

onlar da bizim gibi tabi ordaa. bi anda msjı görünce o kadar şaşırdımki anlatamam.

ayyy balımmm gördünmü nasıl heycanlııı :))

dilekçim gitmediysen Allah kavuştursun. yarın umarım güzel bir gün olur bizler içinn.
sağ salim dönsün askerlerimiz inşallahh...

Ayy yazık nasıl heyecanlıdır o da orada. Neyse az kaldı artık sabaha çıkıyolar :)

ayy eğlenceyi kaçırdım..neyse kızlar hayırlısıyla beklediğimiz gün geldi.inşallah hepimizin daha çook güzel haberlerini alırız burda:34:

ayy eğlenceyi kaçırdım..neyse kızlar hayırlısıyla beklediğimiz gün geldi.inşallah hepimizin daha çook güzel haberlerini alırız burda:34:

Evet canım bitirdik artık :) İnşallah bundan sonra düğün haberlerimiz olur burda onun için şafak sayarız :)

Allah kısmet ederse 2013 gelini olucam varmı başka bu topikte?bide askerlik bitti diye ayrılmayalım kızlar yaa:5:

Back