341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Rabbimin nerden ne kısmetler çıkaracağı hiç belli olmuyor. Yeterki Ona inanalım yeterki isteylim.
Her daim en güzelini yaşarsın inş.

Bizim için de böyle güzel gelişmeler olur inşallah.Hayırlısı olsun hakkında canım,umarım herşey güzel olur senin için

Aminnn canimm hepimiz icin hayirlisi, inanamiyorum hala sadece 1 hafta kaldi, resmeen bitiyooo

bende inanamıyorum canım. kimse inananamıyordur eminim.
hazırlıklara başladık yavaş yavaş. gidip alışveriş etmeler, kıyafetlerimizi hazırlamalar başladı.
Allahım sağ salim kavuştursun bizii o gün inşallahh...

Nerelere gideyim sen yanımda olmayınca?
Gecelerim uzun oluyor, sabahlarında sen olmayıncaa...

Oyle heyecanli oyle mutluyum ki.. Sadece 7 gunumuz kaldi haftaya bu saatlerde otobuste sana dogru geliyo olucam. Kurtaricam askim seni. Alip goturucem. Sana ciciler aldim bugun, corap, kazak, esofman bi suru bi sey, her seyin yer degistirince uzuldun ama olsun ki. Tek kayip onlar olsun. Iki haftadir acillerde, revirlerde surunuyosun ama azicik daha sabir, bu sefer gercekten azicik. Sonra ben sana bakicam, iyilesiceksin. Vapura binicez. Ben yine kedi gibi yanasicam sana uyucam belki omzunda. Bu sefer istedigimiz saate kadar gezip dolasicaz. Kimseye hesap vermicez. Izmir'in tadini cikaricaz.. Sonra eminim bu gecmek bilmeyen 7 gun, tatilde hiphizli gecicek. Yine veda.. Uf.. Ne kotu bu vedalar. Ama olsun, cok calisip atanicaz ikimizde, sonra da sonsuza dek vedasiz mussmutluu olucaz. Cook ozledim. Sabir askim 7 gun daha sabir..

Insallaahhh insallahh
Okudum siz ilk bulusmadaki kiyafetlerinizi dusunmussunuz, cok guzel olurdu aslinda ama biz yazin ttanismistik yapamadim malesef, ama hazirladim bende biseyler, kaban bile aldim, ilk goruste kabanimi gorucek diye :)) tek sorunum regl olucam bu hafta sonu yada haftaya umarim hic gergin gecmez bu sefer ki

Günaydın herkese.

Bugün Antalya'dasınız. Yani benim yaşadığım şehirde :)
Yağmur var Antalya'da bugün.

Az kaldı sabredin Rabbim haftaya bugün sizi askerlerinize kavuşturacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…