• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Valla canım öyle oldu bi anda :) Dün hayatım gayet monotonken bu sabah birden hareketlendi :1:
Kısmet işte, insanın aklında olmayan şeyler olabiliyo böyle bi anda.
Şu 8 gün geçsin önce bi aşkım gelsin o birinci mutluluk olcak, bi de bu işe kabul edilirsem 2. mutluluk, sonra inşallah aşkımla ankarada düğün mekanı beğenicez o da 3. mutllulk olcak :1:
8 gün sonra hayatımda baya bi değişiklik olcak sanıyorum :9::9:

:16::16:

Rabbimin nerden ne kısmetler çıkaracağı hiç belli olmuyor. Yeterki Ona inanalım yeterki isteylim.
Her daim en güzelini yaşarsın inş.

Kızlaar yeni gelişmeler oldu bugün hemen anlatıyım :)
İstanbu'da bi iş imkanı doğdu bana. 20 ocak gibi görüşmeye çağrıldım ve askerim de 18 ocakta geliyo ya sanırım ailemle beraber İsatnbul'a gidicez vee askerimle daha önce görüşcez hatta belki geleceği gün gider onu evinde karşılarıımm :52:

Bizim için de böyle güzel gelişmeler olur inşallah.Hayırlısı olsun hakkında canım,umarım herşey güzel olur senin için:61:

Aminnn canimm hepimiz icin hayirlisi, inanamiyorum hala sadece 1 hafta kaldi, resmeen bitiyooo :1:

bende inanamıyorum canım. kimse inananamıyordur eminim.
hazırlıklara başladık yavaş yavaş. gidip alışveriş etmeler, kıyafetlerimizi hazırlamalar başladı.
Allahım sağ salim kavuştursun bizii o gün inşallahh...

Nerelere gideyim sen yanımda olmayınca?
Gecelerim uzun oluyor, sabahlarında sen olmayıncaa...

Oyle heyecanli oyle mutluyum ki.. Sadece 7 gunumuz kaldi haftaya bu saatlerde otobuste sana dogru geliyo olucam. Kurtaricam askim seni. Alip goturucem. Sana ciciler aldim bugun, corap, kazak, esofman bi suru bi sey, her seyin yer degistirince uzuldun ama olsun ki. Tek kayip onlar olsun. Iki haftadir acillerde, revirlerde surunuyosun ama azicik daha sabir, bu sefer gercekten azicik. Sonra ben sana bakicam, iyilesiceksin. Vapura binicez. Ben yine kedi gibi yanasicam sana uyucam belki omzunda. Bu sefer istedigimiz saate kadar gezip dolasicaz. Kimseye hesap vermicez. Izmir'in tadini cikaricaz.. Sonra eminim bu gecmek bilmeyen 7 gun, tatilde hiphizli gecicek. Yine veda.. Uf.. Ne kotu bu vedalar. Ama olsun, cok calisip atanicaz ikimizde, sonra da sonsuza dek vedasiz mussmutluu olucaz. Cook ozledim. Sabir askim 7 gun daha sabir..

bende inanamıyorum canım. kimse inananamıyordur eminim.
hazırlıklara başladık yavaş yavaş. gidip alışveriş etmeler, kıyafetlerimizi hazırlamalar başladı.
Allahım sağ salim kavuştursun bizii o gün inşallahh...

Insallaahhh insallahh :nazar:
Okudum siz ilk bulusmadaki kiyafetlerinizi dusunmussunuz, cok guzel olurdu aslinda ama biz yazin ttanismistik yapamadim malesef, ama hazirladim bende biseyler, kaban bile aldim, ilk goruste kabanimi gorucek diye :)) tek sorunum regl olucam bu hafta sonu yada haftaya umarim hic gergin gecmez bu sefer ki :(

Günaydın herkese.

Bugün Antalya'dasınız. Yani benim yaşadığım şehirde :)
Yağmur var Antalya'da bugün.

Az kaldı sabredin Rabbim haftaya bugün sizi askerlerinize kavuşturacak inş.

Back