• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Wuuuuuwwwwwwwww wuuuuuwwwwwwwwww :27::27: Ben alışkınım lodosa :27::27: Bursa lodosu ile ünlüdür. Çatı uçuruz minare devirir :9::9: En güzel yanı okulların tatil olmasıdır :27::27::27:

Antalya'da öle esme rüzgar deli deli korkuyorum :27: bi kere unutmuyorum hiç kapının önündeki ağacı köklemişti :))))

Evet canım yaş daha ilerlemeden bi bebişimiz olsun istiyorum :emir_bebek::emir_bebek: Bir sen bir ben bir de bebek :24::24::24::32::32::32:

Ewet kesinlikle canım. Rabbim gönlüne göre versin. burdan gün sayarız 9 aydan geri off 9 ay mı say say bitmez ama bunu saymak birbaşka güzel olur yaa hem hamilelik dönemi hızlı mı geçiyor ne :)) :52:

Antalya'da öle esme rüzgar deli deli korkuyorum :27: bi kere unutmuyorum hiç kapının önündeki ağacı köklemişti :))))

Ewet kesinlikle canım. Rabbim gönlüne göre versin. burdan gün sayarız 9 aydan geri off 9 ay mı say say bitmez ama bunu saymak birbaşka güzel olur yaa hem hamilelik dönemi hızlı mı geçiyor ne :)) :52:

Ablamlardan biliyorum tabi ama yaşamak ayrı bir duygudur kesinlikle. Düşünsene seninle sevdiğinde bir parça. Abudik kubidik sana bakıyor :emir_bebek: Birde ben çocukları çok seviyorum artık kendi çocuğumu nasıl sevicem tahmin edemiyorum. Allah hayırlısıyla hepimize göstersin o günleri :nazar:

benimki aradı azcıkk gerginleştik canımm...
ama sonradan gevşedik. herkesin sinirleri tepesinde artık. :)
arar birazdan canımm...

Raporu almışmı canım??? Artık sona yaklaştıkça hepimiz delirdik valla :27::27:

[video=youtube;Y-7wP4ZdDDA]http://www.youtube.com/watch?v=Y-7wP4ZdDDA&feature=player_detailpage[/video]​

Son düzenleme:
Ablamlardan biliyorum tabi ama yaşamak ayrı bir duygudur kesinlikle. Düşünsene seninle sevdiğinde bir parça. Abudik kubidik sana bakıyor :emir_bebek: Birde ben çocukları çok seviyorum artık kendi çocuğumu nasıl sevicem tahmin edemiyorum. Allah hayırlısıyla hepimize göstersin o günleri :nazar:

ay bende çok seviyorum ama sakin sevemem ben aman ne güzelsin diyipde öle okşayamam ısırıcam canını acıtıcam :))

Raporu almışmı canım??? Artık sona yaklaştıkça hepimiz delirdik valla :27::27:

[video=youtube;Y-7wP4ZdDDA]http://www.youtube.com/watch?v=Y-7wP4ZdDDA&feature=player_detailpage[/video]​

rapor 10 günlük olmuyormuş canım. 7 günlük alabilirmiş.
o yüzden pazartesi gitçek almaya.
aman alsında kafamız rahat olsun.:51:

sanada yakışır canımm...
annelik her kadına yakışırr. :)

evettttttttttt annelik her kadına yakışırrrrr :34:

hamile.gif

Son düzenleme:
Asker Duası==

Çawuşlara rahmet Onbaşıya merhamet
Kıdemliye hürmet Alt dewreye Sabır eyle yarabbi.
Yılan gibi sürünmekten Ördek gibi yürümekten
... hergün Şafak beklemekten kurtar yarabbi.
Çarşının yokluğundan Mıntıkanın çokluğundan tabak kaşık yıkamaktan sen bizi kurtar yarabbi.

Back
X