nam nam güzelmiş canım :)
ben askerimin yemin törenine gittiğimde amasyaya çorumdan geçmiştik. annemler durup leblebi almıştı. o aklıma geldi.![]()
Hepsi bir anı bize cnm. En ufak bir şeyde yaşadıklarımız geliyor aklımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nam nam güzelmiş canım :)
ben askerimin yemin törenine gittiğimde amasyaya çorumdan geçmiştik. annemler durup leblebi almıştı. o aklıma geldi.![]()
Nasıldı dün kayınvalden geldi dimi. Nasıl geçti. Keşke bizde aynı şehirlerde olsaydık. İnsan ihtiyaç duyuro ya bende isterdem gelsinler biz gidelim ama kısmet işte.
geldi canım. yılbaşı için hediyeler getirmiş sağolsun.
yedik içtikk gitti. evet moral oluyor insana. sevdiğin adamın annesi sonuçta.
ayy çok özledim onu ben yaa.sevdiğim adam deyincee.
oyyyyyyyyyy cnm ya özlenmezmi. Çok özledik çok geçen benimki telefonuma resmini gönderdi.
Arkadaşının tlf takmış kartı görünce çok kötü oldum
Ne yapacağımı ne hissettiğimi bilemedim ki![]()
Ayrılıklar zormuş beni hasret yormuş
Her başlangıç bir sonmuş sevdiğim
Artık geçmiyor zaman dillerimde aman
Beni benden alan sevdiğim
Bir orman yangınında yara almış gibiyim
Ben keskin kenarlarda uçurumlar gibiyim
Yolların sonu yok acının rengi yok
Benim de dermanım yok sevdiğim
Ben benden vazgeçtim belki çoktan gittim
Dönülmeyen yerdeyim sevdiğim
---------------------------------------------------------------------------
Telefonumda askerim " Sevdiğim " die kayıtlı. Tuğçe sen sevdiğim adam diyince ben çok kötü oldum![]()
evet insana garip geliyor gerçekten.
gelselerde sarılsakk şöyle sıkı sıkı ve bir daha hiç ayrılmasak.
güzelmişş sözler canım. ayy bende sevdiğim adam deyince sonradan içim bi garip oldu benim de. gözlerim doldu. pek dokunaklı bir söz.
Aminnnnnnnnnnnn.inş. cnm.
Ben askerlik bittiğinde de göremiycem malesef.Yanıma ne zaman gelir onu da bilmiyorum.
Sağsalim dönsün de gerisi Allah izin veririse olur.
inşallah bi an önce gelir yanına canım.
ben şimdi çıkıyorum. dışarda işlerim var. kendine iyi bak sedacım. görüşürüzz...
yaa sabırrr...
"sevdiğim adam"
okuyunca benim de gözlerim doldu![]()
sedacım aman dikkat et kendine az rezil olmadık ağrı yüzünden iş yerlerinde offf![]()
ewt cnm
Tedbirli geldim zaten sabah. Geceden başladıydı zaten kıpırtılar
Şimdi biraz rahatım ama akşama yine sancılar başlıycak![]()
baslaar baslaar offff babama yakalandııım sigara içtiğimi biliooo :18:
aaaaaaaabişi dedimi peki
tüh yaaa
off demioda ben o bırakacağı dönemde baya uğrasmıstım bırak nie bırakmıosun falaaan filan şimdi dalga gecio bide bana diodu şuna bak dio utandım yaa bana şey dio kendine okadar dikkat eden özen gösteren insan nasıl içer anlamıorum dio herkesten beklerdim senden beklemezdim dedi kayayı koydu yani anlıcaanamaaan napıım hep damadnın yüzünden alıştım zaten
![]()
Alemsin sen ya askerden gelsin bırakırsın ozaman.Bence de içme canım ya. İçme diyenlere kızıyorsundur ama içme yinede.
Askerin içiyor mu?