34 haftalık gebelikte bebek harekleri

Busra8013

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
58
17
18
26
Merhaba hanımlar... Ben 34 haftalik gebeyim.. Bebegim çoğu zaman sertleşiyor ve artık harakelteri yok denecek kadar azaldı.. Az önce çikolata yedim ama çok az kıpirdadi.. Bunlar normal mi ? Ilk gebeliğim olduğu için ister istemez tedirgin oluyorum..

Hiç bekleme en yakım hastanede nstye gir hatta dopler çekimle kan akımına baksınlar mutlaka vakti saatinde sağlıkla doğsun inşallah

Korkmam gerekiyor sanırım
Hayır korkmanız gerekmiyor. Lütfen sizi paniğe sürükleyen yorumları ciddiye almayın.
Herkes burda doktor gibi ahkam kesiyor ve biz gibi ilk gebeliği olanlar da tedirgin oluyor ister istemez.

Kapan Kocatepe’nin ve daha pek çok uzmanın bu konu hakkında doyurucu videoları var. Bebek büyüdüğü İçin alanı daraldı ve eskisi kadar şiddetli hareket etmemesi çok normal.

Ayrıca çikolata yedim kıpırdadı diyorsunuz, tabi ki çok uzun zaman günde hiç hareket etmezse doktorunuza gidersiniz ama hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin, getiren yorumlardan da uzak durun. Size en büyük tavsiyem bu olur. Zaten düzenli kontrole gidiyorsunuzdur diye düşünüyorum.
sağlıkla kucağınız alın

Hareketlerin azalmasi ve kasilmalar dogum yaklastiginda olur genelde. Baska bir sikintida falan oluyor mu bilmiyorum ama her halukarda bir doktora gorunun

Korkmam gerekiyor sanırım
Korkman gerekmiyor ama son haftalar tedbirli olmakta fayda var korkutmak için söylemedim ayrıca ahkam da kesmiyorum ilk gebelik sonuçta ben 2 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum evet doktor değilim ama bazı şeyler ihmale gelmez sağlıkla gelsin bebekleriniz Allah korktuğunuz yere uğratmasın sağlıklı hayırlı doğumlarınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…