• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34. Haftalik gebelik ve nar tüketimi

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
91
19
38
32
Merhaba herkese
34. Haftalık gebeyim, manavda nar gördüm gözüm kaldı Canım çok istedi gittim aldım. Dün yarısını yedim bu akşam da diğer yarısını yiyecektim taa ki internetten bakana kadar. Nar bebekte cilt lekesi mi yapıyor gerçekten? 🙄🙄🙄
Böyle birşey olabilir mi? Narı düşününce bile ağzım sulanıyor 🥹 gebelikte canım ilk defa birşey istedi oda leke yapıyorsa bittim ben ya

Bende duymuştum nar tanesi seklinde sey çikiyor diye. Ama yok ya takilma herkes nar yiyor ama herkeste nar lekesimi var. Bende 21 haftaligim çok yedim kan yapiyor diye poşet poşet. Bide bizim burda balık yedirtmezler hamilelikte. Bebegim agzi balik agizli olur diye. Ben çokta inanmiyorum boyle seylere.

Aynen görümcemde hamileyken çok tüketmişti kendisi doktor ve çok faydalı mevsiminde tüketmek lazım diyodu

Merhaba herkese
34. Haftalık gebeyim, manavda nar gördüm gözüm kaldı Canım çok istedi gittim aldım. Dün yarısını yedim bu akşam da diğer yarısını yiyecektim taa ki internetten bakana kadar. Nar bebekte cilt lekesi mi yapıyor gerçekten? 🙄🙄🙄
Böyle birşey olabilir mi? Narı düşününce bile ağzım sulanıyor 🥹 gebelikte canım ilk defa birşey istedi oda leke yapıyorsa bittim ben ya
39. Haftadayim bir aydır aralıksız nar yiyorum dogurdugum zaman size yazarım unutmazsa ben bir şey olacağını sanmıyorum

Bende sürekli tüketenlerdenim, ilk oğlumda da bu gebeligimde de oğlumun hiç lekesi yok bı poposunun ustunde beni var sayılırsa 😊 yiyin çok sağlıklı bir meyve sıkıntı yapmayın, afiyet olsun canım çekti bende yiyeyim şimdi 😂

Back