34 haftalık bebeğimin kalbi durdu ..

seval985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
109
2
46
İstanbul
buraya konu yazmak gercekten cok zor 4 ay bitti ama benim acım hala cok taze psikolojim bozuldu konusacak kimsem yok.cok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ayakta durmaya calışmak cok zor bazı insanlara cok basit geliyor aman bi tane daha yaparsın dıyorlar ne kadar düşüncesiz bir milletimiz var

allah sabır versin canım benim....
ne denir bu durumda valla bilemiyorum..
inşallah en kısa zamanda dolar boşluğu yeni bir melekle.......

allah sabır versin canım benim....
ne denir bu durumda valla bilemiyorum..
inşallah en kısa zamanda dolar boşluğu yeni bir melekle.......

Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin ilk bebeğinmiydi çok zor bende kaybettim 32 haftalıktı benimkide hala kendime gelmiş değilim aklının bi köşesinde duruyor mümkün değil bi an bile unutman. ama yeni bebek düşünmeye başlayınca biraz daha iyi oluyorsun duygularını çok iyi anlıyorum. Rabbim yeni bebeklerle müjdelesin inşallah....

canım Allah sabır versin gerçekten çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum bende melek annesiyim. içinin nasıl yandığını bilirim. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın en kısa zamanda sağlıklı bebeğimiz olmasını nasip eder inşallah...

Allaha emanet ol...

buraya konu yazmak gercekten cok zor 4 ay bitti ama benim acım hala cok taze psikolojim bozuldu konusacak kimsem yok.cok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ayakta durmaya calışmak cok zor bazı insanlara cok basit geliyor aman bi tane daha yaparsın dıyorlar ne kadar düşüncesiz bir milletimiz var
canım çok başın sağolsun Allah sabır versin .seni senin gibi olandan başka kimse anlamaz bunu kabullenmek gerek insanlar sanki araba kazası yapmış gibi davranıyorlar bize olsun yenisin alırsın .oldu gidip yenisini alalım .canım sezeryan doğumla doğum yapmış olanlar(malesef bebeğimi kaybettim) topiğine gel orda daha kalabalığız gel orda istediğini anlat dertleşiriz terapi gibi birbirimizin derdine ortak olup hafifletmeye çalışıyoruz

sağolun hepinizden Allah razı olsun ben normal doğum yaptım 3 gün sancı cektim zeynep kamilde 1 ay önce kontrol için gittim smear de ascus cıktı haftaya kolposkopi olucam insallah bi sorun cıkmaz korunmuyoruz artık beklemene gerek yok demişti son gittiğim doktor ama ascus cıkınca mecburen beklemeye kaldım bu ayda bebek hayallerimi ertelicem bir dahaki aya artık Rabbim nasip ederse insallah :(

Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin ilk bebeğinmiydi çok zor bende kaybettim 32 haftalıktı benimkide hala kendime gelmiş değilim aklının bi köşesinde duruyor mümkün değil bi an bile unutman. ama yeni bebek düşünmeye başlayınca biraz daha iyi oluyorsun duygularını çok iyi anlıyorum. Rabbim yeni bebeklerle müjdelesin inşallah....

sağolun ilk bebeğimizdi cok zor oldu ama zaman cabuk geciyo 4 ay nasıl gecti hiç gecmicek sandım

Amin canım benim insallah sen sonra hamile kaldınmı senin nasıl oldu

canım başın sağolsun acını çok iyi anlıyorum bende bebeklerimi kaybettim.. sebebini öğrenebildiniz mi, genelde bu tür sorunların sebebi kan pıhtılaşması olabiliyor, bende de var kan pıhtılaşması hergün iğne oluyorum doktorun bi açıklama yaptı mı? allahım inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun

canım başın sağolsun acını çok iyi anlıyorum bende bebeklerimi kaybettim.. sebebini öğrenebildiniz mi, genelde bu tür sorunların sebebi kan pıhtılaşması olabiliyor, bende de var kan pıhtılaşması hergün iğne oluyorum doktorun bi açıklama yaptı mı? allahım inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun

soğol canım Allah razı olsun ben işte 1 ay önce gittim pıhtılaşma falanmı var dıye butun testler yapıldı bende bi sorun cıkmadı çok şükür biz bebeğimize otopsi istemedik doktor bebekte bi sorun vardı belki bilemeyiz dedi belkide sebepsizdi dedi bilmiyoruz ama bende bütün suclar sancım vardı gitmedim doktora bi dk oturmadım yerimde agrıyla sızıyla hep benim sucumdu belkide çalışmasaydım evde otursaydım belki böyle olmıcaktı ama Rabbim böyle istedi o verdi o aldı hamd olsun .halimize binlerce kez sükürler olsun

sende bi sağlık problemi çıkmaması sevindirici, sakın kendini suçlama böyle olması gerekiyormuş demekki toparlanmaya çalış başka uğraşlar bul kendine başka şeylere yoğunlaş iyiki çalışıyomuşsun bak evde olsaydın kafan hiç dağılmazdı..

sende bi sağlık problemi çıkmaması sevindirici, sakın kendini suçlama böyle olması gerekiyormuş demekki toparlanmaya çalış başka uğraşlar bul kendine başka şeylere yoğunlaş iyiki çalışıyomuşsun bak evde olsaydın kafan hiç dağılmazdı..

Doğumdan 20 gün sonra çalışmaya başladım normal doğum yaptım simdi bir an once bebeğimiz olsun istiyoruz ama smearda ascus cıktı bide bunu stres yaptım haftaya kolposkopi yapılcak korkuyorum acıkcası :(

o ne demek canım hiç duymadım, içini ferah tut bişey çıkmayacaktır eminim.. bidahaki sefere sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım

Allahım sabır nasip etsin çokzor gerçekten
bende dün hastaneye gittim kontrol için ilk başta bebişin kalp atışlarını alamadılar
bi an içimden bişeyler koptu

Amin canım benim insallah sen sonra hamile kaldınmı senin nasıl oldu

canım bana 6 ay oldu ben sezeryan oldum 4 aydır deniyoruz olmuyor bu ay bekliyoruz artık kısmet bakalım canım. bende çok kötüydüm <ki hala kötüyüm orası ayrı da> ama korunmayı bıraktığımızda biraz kendime gelmiştim yeni bebek düşüncesi çok umutlandırdı beni o yüzden sadce 2 ay korunduk yüreğimin acısı bedenimin acısını bastırmıştı bedenime ne olacağı umurumda değildi hatta eşim çok karşı çıktı kesinlikle hayır dedi zor ikna ettim. sende yeni bir bebeği düşündüğün zaman daha iyi olucaksın canım.

Allahım sabır nasip etsin çokzor gerçekten
bende dün hastaneye gittim kontrol için ilk başta bebişin kalp atışlarını alamadılar
bi an içimden bişeyler koptu

sagol canım bısey olmaz inşallah sende sağsalim alırsın bebeğini kucagına sakın aklına getırme oyle seyler dunyada rızkı varsa hıcbırsey engel olamaz benım bebegımın dunyada nasıbı yokmus demekkı :(

canım bana 6 ay oldu ben sezeryan oldum 4 aydır deniyoruz olmuyor bu ay bekliyoruz artık kısmet bakalım canım. bende çok kötüydüm <ki hala kötüyüm orası ayrı da> ama korunmayı bıraktığımızda biraz kendime gelmiştim yeni bebek düşüncesi çok umutlandırdı beni o yüzden sadce 2 ay korunduk yüreğimin acısı bedenimin acısını bastırmıştı bedenime ne olacağı umurumda değildi hatta eşim çok karşı çıktı kesinlikle hayır dedi zor ikna ettim. sende yeni bir bebeği düşündüğün zaman daha iyi olucaksın canım.

ben aslında hıc beklemıcektım benım eşimde benı zor durdurdu 4 ay bekleyelim hic olmassa dedı 4 ay bitti ama ne zaman rabbim nasip ederse o zaman gelir o bebek insallah simdi korunmuyoruz bekliyoruz bakalım hayırlısıyla hersey yoluna gırer ınsallah senınde Rabbim gönlüne göre versin bizim gibi cok insan var rabbim onlara baska melekler nasip etmiş bizede nasip eder inşallah beklicez sabredicez .

buraya konu yazmak gercekten cok zor 4 ay bitti ama benim acım hala cok taze psikolojim bozuldu konusacak kimsem yok.cok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ayakta durmaya calışmak cok zor bazı insanlara cok basit geliyor aman bi tane daha yaparsın dıyorlar ne kadar düşüncesiz bir milletimiz var

arkadaşım allah cennette kavuştursun inş. Meleğine üzülme demenin bir anlamı yok bizler için üzülmemek için bence anne olmamak lazım diyorum o mümkün değil genede kendini çok yıpratma herşey allahtan geliyor verende rabbim alanda demekki bizler için bunlar hayırlıymış böle olması gerekiyormuş allah başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş. Bende 2,5 aylık bebeğimi kaybettim acım çok yeni benimde ama yapabileceğim hiçbişey yok sadece dua etmekten başka hiçbişey yapamıyoruz allah sabrımızı arttırsın cümlemizin inş. Hiççç isyan etme inş. Mükafatını görceğiz allahımın izniyle bol bol dua et namaz kıl gerçekten çok rahatlatıyor hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz seni sadece aynı durumu yaşayan kader arkadaşların anlar gerisi boş anlar anlarmış gb gözükürler sadece burda bol bol muhabbet ediyoruz bizler birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sende katıl bizlere.... Allaha emanet ol kendini üzme rabbim inş. Bu hayırlı günlerin hatrına dualarımızı kabul eder hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli tekrar bebekler nasip eder yaradanım....

Back
X