• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34.haftada regl sancısı

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
9.734
8.307
113
28
Kızlar günaydın diyim artık 😂😂

34+4 haftalık hamileyim Saat 3ten beri bel ve kasık ağrım var sanki regl olacakmış veya olmusum gibi. Dayanılmaz veya siddetli değil ama gitmiyor. 2 saattir uzandım gecer diye ama yok.. Gecmiyor. Bebek hareketli.

En son 33.haftada kontrole gitmistim. Bebek doğum poziyonunda ama rahim ağzı kapalı, erken doğum görülmemişti. Bugün biraz hamile pilatesi yaptım o yüzden mi oldu acaba?

Vajinal akıntım vs de normal. Vajinaya baskı hissetmiyorum. Yasayan var mı bu durumu? Yalancı sancı diye düsünüyorum ama bu kadar uzun süre devam etmedi normal mi?

Gunaydin. Yoruldugun icin olabilir. Ben yorulunca bana da oluyor. Vajinal baski da oluyor bende. Kafayi kanala sokmaya calisiyor muhtemelen. 🤣🙈
Magnezyum kullaniyor musun?
kullanıyorum hatta kasık ağrım çok diye günde ikiye çıkarmıştık dozunu. en son 8 haftalıkken regl sancım olmustu. simdi tekrar olunca doğuruyor muyum acaba dedim 😂😂

kullanıyorum hatta kasık ağrım çok diye günde ikiye çıkarmıştık dozunu. en son 8 haftalıkken regl sancım olmustu. simdi tekrar olunca doğuruyor muyum acaba dedim 😂😂
Yorma kendini uzan dinlen bugun. Dogum sancisi duzenli gelir zaten baski da yapar. Zorlamissin bence o yuzden. Kanala girmis mi bebo?

Yorma kendini uzan dinlen bugun. Dogum sancisi duzenli gelir zaten baski da yapar. Zorlamissin bence o yuzden. Kanala girmis mi bebo?
33.haftada doğum pozisyonunu almis ama rahim ağzın kapalı, erken doğum görünmüyor korkma dedi. 🥲🥲 yani herhalde girmedi diye düsünüyorum 😂 bir de doktor bana artık sadece bebeğin hareketlerine odaklan, eğer azalma olursa veya hissedemezsen hemen gel, onun dısında hiçbir sey için endişelenme dedi. doğum olacağı zaman hareketlerde azalma mı oluyor? yoksa genel, bebeğin sağlığı için mi söyledi bunu 🥲 ona göre tekrar sancılanırsam bebeğin hareketlerine göre doğurup doğurmayacağımı anlarım 🙄😂

Back
X