34. Haftada kilo

Saaram

Kûn fe yekûn
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
149
67
98
Sa. kizlar 34+4 haftalik hamileyim allah izin verirse kizim olcak bugün doktora gittim cocuk 1700gr doktor kendi vücüduna göre iyi dedi kendimde zayifim daha dogum tarihine var ama doktor iki üc hafta erken gelcek diyo sizcede kilosu cok az degilmi iki üc hafta önce gelcek olursa anca 2500gr felan olurmus cok moralim bozuldu :( :(

Göbegimin ve bebegimin kafasinin cok assaya dogru yerlestiginden
Hmm anladım canım ama çok duydum 38 de gelir denilmesine ragmen 41 i gören :) ama yinede madem böyle bi risk var mümkün olduğunca yat, çok hareketlenme , 38-39 olsun.3 kiloyu bulsun bebişin.

Sence yatmayla olacak bisey mi?
Yani öyle derler, sonuçta benimde ilk hamileliğim :) hani terside geçerli, doğumu hızlandırmak içinde bol bol yor kendini falan die, bide ablamda erken doğum riski vardı, doktorlar full yatış verdiler, sürekli evde uzanır şekildeydi haftalar boyu, 38.haftada 3250 gr geldi yegenim :) hadi darısı başına

Yani öyle derler, sonuçta benimde ilk hamileliğim :) hani terside geçerli, doğumu hızlandırmak içinde bol bol yor kendini falan die, bide ablamda erken doğum riski vardı, doktorlar full yatış verdiler, sürekli evde uzanır şekildeydi haftalar boyu, 38.haftada 3250 gr geldi yegenim :) hadi darısı başına
Ay amin canim insaallah saglikla hayirlisiyla gelsinler doktorum saglikli kilosu cok önemli degil felan dedi ama ana yürehi iste :)

Ay amin canim insaallah saglikla hayirlisiyla gelsinler doktorum saglikli kilosu cok önemli degil felan dedi ama ana yürehi iste :)
Aynen canim, tabiki saglikli gelmesi onemli ama kilosuda yerinde olursa daha iyi olur :)) bebisin emme gucunu olsun, ilk zamanlardaki huzurunu falan etkiliomus kilosu, ama tabi herseyden onemlisi bebislerimis hayirlisiyla saglikla gelsin...

Bu bebişleri nasıl iyice besleyip kilo aldirabiliriz. Ekstra ne yemeliyiz. Önce sağlıklı olsunlar tabiki ama en az 3500 kilo dogmalari lazim. Oyüzden tedirginim bu konuda.

önce sağlıklı olsun inşallah :) bencede bebeğe kilo aldıracak besinlerle ilgili araştırma yap :)

Zaten öyle yapiyorum aslinda süt ceviz muz junlari cok tüketiyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin...

Back
X