Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim oğlan çok fazla acıkıyor maşallah dakika geçirmiyorMerhaba gule gule buyutun insallah. Cok zaman oldu ben unuttum ama biz hem anne sutu hem mama devam ediyorduk. Yanlis hatirlamiyorsam kutunun uzerinde ki cizelge de olmasi lazim. Ayrica kilo alimina gore de doktorunuz yonlendirir mutlaka. Ama bence 2 saatte 60 ml hicde az degil gibi geldi
Masallah ama bu aylarda bebekler doyduklarini bilmezler ve farkli sebeplwrden de agliyor olabilirler. Cizelge varsa mutlaka ayina gore ona uyun, neticede herseyin fazlasi zarar.Bizim oğlan çok fazla acıkıyor maşallah dakika geçirmiyor
eski gunleri hatirladim. Sizde de var mi cocugumu emziremedim psikolojisi?Hele 1 yaş civarı günde 1 litre süt içiyordu biberonla Doktoruda şaşırıyordu o kadar içebiliyor mu diye
Oğlan 3 yaşında ben hala emmedi gitti diyorum Doğdu başladı memeye gelince ağlamaya, 2 yaşa kadar anne sütü aldı ama lütfedip emmedi. Canları sağolsun, emende büyüyo biberondan süt içende. Ama insanın içinde bi ukte kalıyor yinede.eski gunleri hatirladim. Sizde de var mi cocugumu emziremedim psikolojisi?
Çok teşekkür ediyorumGüle güle sağlıkla büyüsün bebeğiniz. Benim oğlumda meme reddinden dolayı anne sütünü hep biberonla içti. 3 yaşına geldi zaman geçti insan unutuyor ama 2 saatte 1 70 80 cc içiyordu sanırım 1 aylıkken.
Aynı durumdayiz 60 CC yapiodum o icebildigi kadar içiyor zaten şu vermeyi unutmayınMerhaba hanımlar sütüm olmadığı için emziremiyorum sadece mamayla giydiriyorum
Ama kaç cc vermeliyim bilmiyorum 2 saate bir 60 cc veriyorum ama yetmiyor gibi sizce az mı veriyorum
Nasıl yani siz su veriyor musunuz dr bana 6 Aya kadar yasak dedi sadece kabız yavrum 75 cc suya 2 ölçek mama atıyorum benAynı durumdayiz 60 CC yapiodum o icebildigi kadar içiyor zaten şu vermeyi unutmayın
Doymuyor çünkü yavrum bugün öyle deneyeyim birde90 cc içebilir yani en azından benim kızım içiyordu
Anne sütü içmediği için su vermek gerekiyor suyun bir zararı yok bebeğe ve 30 CC bir ölçek mama dökülür mama hazirlayisinizda yanlış bu aradaNasıl yani siz su veriyor musunuz dr bana 6 Aya kadar yasak dedi sadece kabız yavrum 75 cc suya 2 ölçek mama atıyorum ben
3 satte bire çıkarın artık 90 CC verin. Gene yetmezsse 3 saat olmadan açıkıyorsa 120 çıkın bence. Extra su vermeye gerek yok mama zaten su ile yapiliyor. İlla içim rahat etsin derseniz mamanin ardından bir çay kaşığı su verin ağzı calkalansin diye oda. Ekstra biberon su veremeyin bu bebeğin boşa karnini sisirmekten başka birşeye yaramaz.daha geç acikmasina ve gerekli kiloyu almamamsina neden olur. Genede siz bilirsiniz herkesin kendi bebeği. Her 30 CC ye bir ölçek olması gerek tabi mamadan mamayada degisebilir. Eğer kabız ise bir çay kasigi saf zeytinyağ mamasina karistirin iyi gelir.Merhaba hanımlar sütüm olmadığı için emziremiyorum sadece mamayla giydiriyorum
Ama kaç cc vermeliyim bilmiyorum 2 saate bir 60 cc veriyorum ama yetmiyor gibi sizce az mı veriyorum
Dr kesinlikle verme demişti bana ilk 6 ayAnne sütü içmediği için su vermek gerekiyor suyun bir zararı yok bebeğe ve 30 CC bir ölçek mama dökülür mama hazirlayisinizda yanlış bu arada
Benim doktorumda vermem gerektiğini söylemişti zaten gün içinde içtiği su iki üç çay kaşığı kadardır mama konusunda da internetede bakabilirsin yada mama kutusunun üstündeki çizelgeye göre de bakabilirsin 30 CC de 1 ölçek mama dökülür doktorunuz neden böyle söylemiş anlamadım belkide bu yüzden de doymuyorda olabilir bilemiyorum tabiDr kesinlikle verme demişti bana ilk 6 ay
75 ml suya 2 ölçek mama dr demişti kabız olduğu için o şekilde veriyorum