34.gebelik haftasında Uçakla seyhat

Guley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
385
4
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar..

ben şu anda 28 haftamdayım..34.haftamda 6 saatla aktarmalı Uçakla Ailemin yanına gidip doğum yapacam.

Bu konuda bana deneyimleri olan Arkadaslar varsa paylaşabilirmi?

Uçak yolculuğunda daha önce 28 haftamda yapmıştım birinci çocuğumda.

34.haftada yapan arkadaşlar bunu önerirmisin? herhangi bir tehlikesi varmı? çünkü kızımda yanımda olacak 4 yaşında..olası bir durumda korkar diye bende çok korkuyorum..

şimdiden cv veren arkadaşlarıma teşekkür ederım

canım ben hem 34. haftada hem de 37. haftada uçakla seyahat ettim tabi hostesler sorunca 27 hafta diyordum sorun olmuyordu. hiç de sorun yaşamadım, ben tüm hamileliğim boyunca ayda en az 2 kere uçakla seyahat ettim hiç sıkıntı yaşamadım

ÇOk teşekkür ederim cevabın için.:)

ben çünkü 6 saat ara ile aktarmalı uçacağım..Uçacağım firma 35 haftaya kadar alıyor uçağa o sorun olmaz herhalde..raporda alaacam.

peki canım sen kendini nasıl hissettin? yurt içi uçuşum 2 saate yakın olacak,6 saat bekleyeceğim sonra yurt dışıda tahminen 3 saat gibi olacak.

ben korkuyorum biraz sancı falan tutsa diye:)

canım ben hiç sıkıntı yaşamadım yurt içi 2 saat falan uçuyordum, ne sancım oldu ne de başka bi problemim rahat ol inşallah sorun olmaz :)

Arkadaslar 7 saat ara ile aktarmali yurt ici iki saat yurt disi üç saat uçuş yaptim..Allaha şükür sorun yasamadim
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…