34 beden abiye isteyen varsa hediyem olsun

kxuxbra_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
229
4
96
36
Samsun
merhabalar. nişanımda giydiğim kırmızı abiyemi isteyen olursa verebilirim.önü kısa arkası uzun.boyum 155 epey kısa önü arkası kuyruklu.ona göre ulaşırsanız faydalı olabilrim

merhabalar. nişanımda giydiğim kırmızı abiyemi isteyen olursa verebilirim.önü kısa arkası uzun.boyum 155 epey kısa önü arkası kuyruklu.ona göre ulaşırsanız faydalı olabilrim

kaça veriyosnz bide resim ekler misiniz görelim

lütfen ihtiyacı olan mesaj atsın.elbiseye para vermeye gerek duymamak, hazır bulmuşken yerşeleyim demek 40 bedenken 34 beden elbise bana çok lazım giyecem sözümde demek vs. ihtiyaç değil.yoksa zaten satarım 450 TLye aldım.RİCA EDİYORUM

gelecek ay nişanım olucak kısmet olursa elbisemide şimdiden aldım.yaza doğru kardeşimin düğünü için ayrı elbise almayı düşünüyodum...ama ceyizde yapıyorm taksitler vs. zorluyo baya..profilinize baktım elbise çok güzelmiş gerçekten makul bi fiyata satarsanız alabilirim. eğer gerçekten ihtiyaçı olan birine vermek istiyorm diyosanız yine almak istirim.bu kadar borçumun üstüne ilaç gibi gelir sizede dua ederm

çok sevinirim ya ama benim face adresim yok erkek kardeşiminkinden ulaşabilirim ama size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…