34-35 haftalarda bebişiniz kaç kiloydu?

eleysu

Güzel misafirim, sen hep hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
469
342
53
Merhabalar bugün doktora gittim 34+5te 2300gr olduğunu geriden geldiğini ve büyük ihtimal minik bir bebek olacağını söyledi. Çok üzüldüm önümüzdeki haftalarda kilo alabilmesi için neler tüketmeliyim :(

Merhabalar bugün doktora gittim 34+5te 2300gr olduğunu geriden geldiğini ve büyük ihtimal minik bir bebek olacağını söyledi. Çok üzüldüm önümüzdeki haftalarda kilo alabilmesi için neler tüketmeliyim :KK43:
Çok da sıkıntılı gibi değil ama muz pekmez süt badem ceviz yoğurt iyi gelir canım bi de takviye ilaçların varsa kan vitamin gibi onları ihmal etme inş. Yakalar haftasını sağlıkla kucağına alırsın

Çok da sıkıntılı gibi değil ama muz pekmez süt badem ceviz yoğurt iyi gelir canım bi de takviye ilaçların varsa kan vitamin gibi onları ihmal etme inş. Yakalar haftasını sağlıkla kucağına alırsın

inşAllah canım bende öyle ümit ediyorum ama erken gelirse de alamayacak o yüzden de korkuyorum

inşAllah canım bende öyle ümit ediyorum ama erken gelirse de alamayacak o yüzden de korkuyorum
Sen kalbini ferah tut elinden geleni yap inş. Hayırla gelir minikin de annesi sen canını sıktıkça o da hisseder

Aksam yatmadan once kasar ye cnm bu ebbise kilo yapicaktir
Birde bal muz sut bunlari tuket cnm

Sen kalbini ferah tut elinden geleni yap inş. Hayırla gelir minikin de annesi sen canını sıktıkça o da hisseder

Allah razı olsun canım çok üzülüyorum çevremdekilerde bi şey yemiyor musun ilaç kullanmıyor musun diye eleştirip duruyorlar iyice sinirlerim bozuldu :((

Allah razı olsun canım çok üzülüyorum çevremdekilerde bi şey yemiyor musun ilaç kullanmıyor musun diye eleştirip duruyorlar iyice sinirlerim bozuldu :KK43:(
Çevredekilere kulak asarsan daha çok canın sıkılır kapa kulaklarını elinden geleni yap allaha emanet et kuzum inş. Düzelir hersey yoluna girer az bi zaman kaldı şurda sabır

Haklısınız kızlar elimden geleni yapacağım doğuma kadar toparlar inşAllah. Çok sağolun moral verdiniz bana çok :KK36:

bence kilosu normal.Ben 35. haftayım benim de 2300 gram boyu 47 cm doktor normal dedi.Zaten ben minyonum bebek çok kilolu olmaz 3 yaklaşsa yeter dedi.

İyide bahsettiğiniz kilo cok normal. Neden ufak demiş ki doktor anlamadım

Back
X