Buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim.Katılamadığım için de çok üzgünüm ama mazeretimi Yeliz'e söylemiştim.Eşimin bir yakınını kaybettiğimiz için acil İst.'a gitmek zorunda kaldım.Bir dahakine inşallah.Oysa Adyali ve Yeliz'i yeniden görmek,Humane ve Meral77 ile tanışmak eminim çok güzel olacaktı.Gerçekten çok üzgünüm.Sevgiler.
Buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim.Katılamadığım için de çok üzgünüm ama mazeretimi Yeliz'e söylemiştim.Eşimin bir yakınını kaybettiğimiz için acil İst.'a gitmek zorunda kaldım.Bir dahakine inşallah.Oysa Adyali ve Yeliz'i yeniden görmek,Humane ve Meral77 ile tanışmak eminim çok güzel olacaktı.Gerçekten çok üzgünüm.Sevgiler.
çok güzell görünüyorsunuz...
allah dostluğunuzu daim etsin...
sevgiler...a.s.
çok güzelsinz kızlar
dostluğunz daim olsun
manzara ve sız harıkasınız dostlugunuz daım olsun..
maşallah kızlar çok şeker görünüyorsunuz
OHHH MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ
GELMEYENLER ÜZÜLSÜN BENCEDE KIZLAR SEFANIZ OLSUN
BULUŞMALARINIZIN DEVAMINI BEKLERİZa.s.
dostluğunuz daim olsun canım benim çok hoş çıkmışsınızopuyorumnanaktan
çok güsel dostlugunuz daim olsun...........
çok güzel bayanlarsınız :)
ya şaştım kaldım kk kadınları hepsi güzellll :)=:)
arkadaşlar ya uzun zaman oldu girmeyeli görmedim mesajı kusura bakmayınçok üzüldüm.gerçi o sıra istanbuldaydım.annem ameliyat oldu kalp kapakçıkları değişti ne olur bir daha ki bulusmaya çağarın çok özür dilerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?