333. Yalova Bayraktepe Buluşması

Buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim.Katılamadığım için de çok üzgünüm ama mazeretimi Yeliz'e söylemiştim.Eşimin bir yakınını kaybettiğimiz için acil ıst.'a gitmek zorunda kaldım.Bir dahakine inşallah.Oysa Adyali ve Yeliz'i yeniden görmek,Humane ve Meral77 ile tanışmak eminim çok güzel olacaktı.Gerçekten çok üzgünüm.Sevgiler.

Buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim.Katılamadığım için de çok üzgünüm ama mazeretimi Yeliz'e söylemiştim.Eşimin bir yakınını kaybettiğimiz için acil İst.'a gitmek zorunda kaldım.Bir dahakine inşallah.Oysa Adyali ve Yeliz'i yeniden görmek,Humane ve Meral77 ile tanışmak eminim çok güzel olacaktı.Gerçekten çok üzgünüm.Sevgiler.

hayatım öncelikle başınızsağolsun... seni aramızda görmeyi bende isterdim.. mazeretini belirtme inceliğinde bulunman bile inan büyük bir nezaket... birdahaki buluşmalarda görüşmek dileğiyle..

Buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim.Katılamadığım için de çok üzgünüm ama mazeretimi Yeliz'e söylemiştim.Eşimin bir yakınını kaybettiğimiz için acil İst.'a gitmek zorunda kaldım.Bir dahakine inşallah.Oysa Adyali ve Yeliz'i yeniden görmek,Humane ve Meral77 ile tanışmak eminim çok güzel olacaktı.Gerçekten çok üzgünüm.Sevgiler.

bidahakine tanısmak dilegiyle insallah
cok guzeldi hersey
yelize adyalıya ve merale tesekkurler
ayrıca tepede bi harikaydı

dostluğunuz daim olsun canım benim çok hoş çıkmışsınızopuyorumnanaktan​

çok güzell görünüyorsunuz...
allah dostluğunuzu daim etsin...
sevgiler...a.s.

çok güzelsinz kızlar
dostluğunz daim olsun :nazar:

manzara ve sız harıkasınız dostlugunuz daım olsun..

maşallah kızlar çok şeker görünüyorsunuz

OHHH MAŞALLAH ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSINIZ:nazar:
GELMEYENLER ÜZÜLSÜN BENCEDE KIZLAR SEFANIZ OLSUN

BULUŞMALARINIZIN DEVAMINI BEKLERİZa.s.

dostluğunuz daim olsun canım benim çok hoş çıkmışsınızopuyorumnanaktan​

çok güsel dostlugunuz daim olsun...........

çok güzel bayanlarsınız :)
ya şaştım kaldım kk kadınları hepsi güzellll :)=:)

fıstıklar teşekkür ederiz bir dahaki buluşmada sizleride bekleriz...a.s.

biz senin için tekrar buluşuruz ben zaten mazeretini arkadaşlara söyledim onlarda hoş karşıladılar sen merak etme...öpüyorum..

slm kızlar bu seferki buluşmaya gelemedim ama aklım hep sizlerdeydi haberde veremedim bir hafta canakkaledeydim tam buluşma zamanına geldi daha yeni geldim glir gelmez actım kulübü nevar neyok diye herkez iyidir inş yeni arkadaşlar gelmiş birdaki sefere onlarlada tanışırız herkeze slm görüşmek üzere herkezi öpüyorum

arkadaşlar ya uzun zaman oldu girmeyeli görmedim mesajı kusura bakmayın :( çok üzüldüm.gerçi o sıra istanbuldaydım.annem ameliyat oldu kalp kapakçıkları değişti ne olur bir daha ki bulusmaya çağarın çok özür dilerim....

arkadaşlar ya uzun zaman oldu girmeyeli görmedim mesajı kusura bakmayın :( çok üzüldüm.gerçi o sıra istanbuldaydım.annem ameliyat oldu kalp kapakçıkları değişti ne olur bir daha ki bulusmaya çağarın çok özür dilerim....

gecmiş olsun canım
Allah şifasını versin

yaaaaaaa ben resimleri neden göremiyorum netede giremiyorum uzun zamandırf hayattan koptum galiba bu arada ben yine hamileyimmmmmmmmmm kızlar seneye artık ruh gibi dolanırım herhalde

Back