fotolar uçtu...laelaelaelaelae
evet güzel güneşli bir günde buluşmamızı gerçekleştirdik..mazeretsiz gelmeyen arkadaşlara sitemlerimi bildirirken..humane ,adyalı ve meral77 ye geldikleri için teşekkür ediyorum..
fotoların üstüne tıklayınca büyük hallerini görebilirsiniz niye böyle oldu anlamadım..
adyalı canım tek çektiğimi silmişsin o yüzden tek resmin yok çabuk tek resmini ekle bir yerden bul.
çok güzel bir gündü koyu bir sohbete daldık..zamanın nasıl geçtiğini anlamadık..hepinizi öpüyorum canlarım...a.s.![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
evet güzel güneşli bir günde buluşmamızı gerçekleştirdik..mazeretsiz gelmeyen arkadaşlara sitemlerimi bildirirken..humane ,adyalı ve meral77 ye geldikleri için teşekkür ediyorum..
fotoların üstüne tıklayınca büyük hallerini görebilirsiniz niye böyle oldu anlamadım..
adyalı canım tek çektiğimi silmişsin o yüzden tek resmin yok çabuk tek resmini ekle bir yerden bul.
çok güzel bir gündü koyu bir sohbete daldık..zamanın nasıl geçtiğini anlamadık..hepinizi öpüyorum canlarım...a.s.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Son düzenleme: