333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabır canım sabır düşünsene 158 den 101'e düştük. günler zor geçsede öyle yada böyle geçiyor. bir gün gelecek bizim şafağımızda bitecek

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>313turkbayragi
mehTap.....>106

kızlaarr işin en zor kısmınıı bitirdiniizz şimdi artık daha hızlı geçicek günler
özelliklee plakaları saymaya başladığınızdaa :)
ama 30 dan sonrasııı geçmiyoo duruyo sankii zaman
sonuç olarak eninde sonunda bu zor günler bitiyoo
en zoruu onlar geldikten sonraa başlıyoo (tabi bu herkes için geçerli değil mesela benimki hala kendine gelemedi :) ) hepinizeee hayırlı teskerelerr...

insan 100 den kurtulunda kendini biraz rahatlanmış hiseddiyor 100 kabusu bitti çok şükür şafak atarsa 98 kızlar canım çok sıkkın oğlum rahatsız eşimi çok özledim of bu kabus günler bitsin artık aşkıma kavuşayım oğlum iyleşsin

Canım hayırdır oğluşuna ne oldu?

geçmiş olsun pelcim:teselli:

pel cim çok geçmiş olsun..evvetttttt çok şükür sonunda iki basamaklara düştük millet..şafak 99turkbayragi

çok özlüyorummm,biliyorum herkes özlüyor,ama bunu buraya yazıp rahatlıyorum ancak,5 ay içerisinde 1 kerecik olsa görme şansım olabilseydi keşke, ama bir defa bile görememek çok zor, bundan sonra nasıl geçicek ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…