- Emoji Skoru
- 141
- Puanlar
- 103
kızlar bu 12 ay muhabbeti ne ya ben hiç bişey anlamadım...
bişey daha sorcam
yemin töreninden sonra izin veriyolarmış ya
o izni kullanmak için ikametin bulunduğu yerde olması gerekmiyor dimi
Canım eşin nerede askerse evci iznini o ilin sınırlarında kullanması gerekiyor.Mesela siz Ardahan sınırları içinde kullanacaksınız evci iznini.
(Teyzemler görev icabı Ardahan Göle'de bulunmuşlardı,3 sene önce temmuz ayında gitmiştim,çook serindi.Giderken kalın bişeyler al yanına.)
anladım canım
şimdi bile karlıymış ardahan
ama yemin törenine gidemiyorum.
8 asker varmış eşimle giden
az kişi diye dışardan kimseyi almayacaklarmış
yemekhanede yapılacakmış tören
o yüzden gitmiyorum
:sinifsinif:
kızlar sizin ayrılıklarınız taze zor geliyo bizimkilerde artık kabak tadı verdi zor geliyo
şöyle son zamanlara gelin ne kadar haklılarmış diceksiniz
benim şafak140 lardayken 15 gün kaldı ne zooorr diyenlerin ağzını burnunu krımak geliodu iiçimden
ama haklılarmış
Kızlar şu 10 ay,12 ay muhabbetine kafanızı takmayın.Şu an askerde olanlar hiçbir şekilde etkilenmeyecekler.Hadi diyelim kısa dönem yapanların süresini uzattılar,asteğmen olanların rütbelerini alıp hadi siz bundan sonra ersiniz mi diyecekler.Kazanılan haklar var,rahat olun!!!
ya bak diğer tpicdede yazmıştım konu bu deildi
yanlış anlaşııorum amacım tartışma yaratmak deil
ama ağzından çıkanı kulağınız duysun burda hepimiz yararlanıcaz bu 10 veya 12 ay askerlikten askerlik tek tip olucak ve herkes eşit olcak bence kafanızı çokda iyi takın bu duruma ne hakkı be ne diosun sen hakkmış allahım yarabbim
kimi asker olanlar 2 senelik ünv.mezunu bunlar ne suçu var ama bn demiorum ellerinden alan mı var mı okusalardı diye
kiminin maddi durumu yoktu kimseyi bilemeyiz
çok yakın zamanda tektip askerlik yürürlüğe gircek ve herkesde eşit olucak bunada alışsaız ii olurrr!!!!
ama ağzından çıkanı kulağınız duysun burda hepimiz yararlanıcaz bu 10 veya 12 ay askerlikten askerlik tek tip olucak ve herkes eşit olcak bence kafanızı çokda iyi takın bu duruma ne hakkı be ne diosun sen hakkmış allahım yarabbim
kimi asker olanlar 2 senelik ünv.mezunu bunlar ne suçu var ama bn demiorum ellerinden alan mı var mı okusalardı diye
çok yakın zamanda tektip askerlik yürürlüğe gircek ve herkesde eşit olucak bunada alışsaız ii olurrr!!!!
Slm arkadaşlar... Benim hem abim hem nişanlık asker.. abim ankara/mamak, elektrik mühendisi ve uzun dönem yapacak, nişanlım kısa dönem yapacak ama sırnak/silopide çok uzak yaa.... ilk açıklandığında şok olmuştum... 7 mayısta yemin töreni var.. Sanırım abimin ve nişanlımın törenleri çakıışacak...
Nişanlım gitmemi istemiyordu ama ben ne yaptım ettim, kayınvalidemi kandırdım. 6 mayısta mardine uçuyorum. ordan da silopi.... Çarşı izinleri de yok.. Nasıl geçecek bilmiyorum...
Abime mi gün saysam, nişanlıma mı bilemedim...bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ne acayip insanlar var ya.bu ne hırs, bu ne kıskançlık, bu ne çekememezlik yaaa.herşeyi söylemenin bir üslubu vardırlmaz: .
evet bu yasa cıkacak ama şuan hakkı olanların elinden alınmıyacak bu hak neden uzun dönemler kısa dönemlere bu kadar çıkışıyor anlamış değilim üstelik benim eşimde şuan uzun dönem yapıyor hepimiz asker yolu bekliyoruz kimimiz 400 gün kimimiz 150 gün bu tartışmalara anlam veremiyorum :1closedeyes:
ya ancak bunları işte senin gibi cahiller düşüünür
kıskançlık veya hırslıkla alakası yok
sadece adaletsizlik ve eşitsizlik yerinin bulamlı diye ben konuşuyorum ama siz bunu bile anlıyamamışınızki
evet bu yasa cıkacak ama şuan hakkı olanların elinden alınmıyacak bu hak neden uzun dönemler kısa dönemlere bu kadar çıkışıyor anlamış değilim üstelik benim eşimde şuan uzun dönem yapıyor hepimiz asker yolu bekliyoruz kimimiz 400 gün kimimiz 150 gün bu tartışmalara anlam veremiyorum :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?