vallah ben korkuyorum etkiler diye ama internete baktım böle bir haber yok eşime zordum oda dedi bizi etkilemez inşallah etkilemez yoksa ben kalpten giderim
günaydınnnn,
Bizim yemin törenimiz perşembe günü oldu,sonrasında 3 gün eşimle hasret giderdik:)Yemin töreninde kesin ağlarım diyodum,eşime bakmaktan törene konsantre olamadım:)biran önce bitsin istedim tören,zaten 15 dak sürmüş toplamda.Çok güzel 4 gün geçirdim eşimle,darısı diğer kızların başınaaa...
öyle bişey çıksa bile sizi etkilemiyo kızlar merak etmeyin çünkü bu sizin kazanmış olduğunuz bi hak.
zaten şuan onlar askerdeler kazanılan hak elden alınamaz rahat olun :))
çook sağol canım ya inşallah dediğin gibidir panik olduk valla gece ..
günaydınnnn,
Bizim yemin törenimiz perşembe günü oldu,sonrasında 3 gün eşimle hasret giderdik:)Yemin töreninde kesin ağlarım diyodum,eşime bakmaktan törene konsantre olamadım:)biran önce bitsin istedim tören,zaten 15 dak sürmüş toplamda.Çok güzel 4 gün geçirdim eşimle,darısı diğer kızların başınaaa...
CANIM EŞİN NERDE YAPIYOR ASKERLİĞİNİ
YEMİN TÖRENİNDEN SONRA İZİN VERİYOLAR MI
BİZİMKİNİN YEMİN TÖRENİ NE ZAMAN BELLİ DEĞİL DAHAmafoldumben
ÇOK ÖZLEDİM ÇOKmafoldumben
jandarmaların yemin törenleri erken oluyo diye biliyorum eşin piyade flnsa muhtemelen 7 mayısta olur
birde büyük harf yasak küçükle yazarsan iyi olur canım
ymein töreninden sonra hafta sonu izin verirler cuma günü olur yemin töreni cuma öğlen çıkar pazar akşam teslim olması gerekir eğer aileden biri giderse almaya
kızlar nasılsınız eşiyle hasret giderenler olmuş ne mutlu size
kardeşimin yemin töreni oldu bitti mayısın 7sinde dağıtım var
inşallah rahat bi konuma verirler
şimdiden baya kilo vermiş
yemeklerden dolayı biraz sıkıntılı başka sorun yok diyor inşallah öyledir
bizden saklamıyordur
jandarmalar erken yemin etti galiba baksanıza daha hala yemin törenini bekleyen arkadaşlar var:uhm:
slm millet ..şafak 144- lüleburgaz turkbayragi
CANIM EŞİN NERDE YAPIYOR ASKERLİĞİNİ
YEMİN TÖRENİNDEN SONRA İZİN VERİYOLAR MI
BİZİMKİNİN YEMİN TÖRENİ NE ZAMAN BELLİ DEĞİL DAHAmafoldumben
ÇOK ÖZLEDİM ÇOKmafoldumben
Kızlar bana bi yardım edin iice aptal oldummmmcadıarzucadıarzu
şafak hesaplayamıorum tam olarak.
Benim nişanlım kısa dönem olarak gitti.1 nisanda sınava girdi zorunlu 12 gün izin ve 12 nisanda teslim oldu bidaha izin kullanmıcak ama yemin töreninde 3 gün bırakıolarmış hergün yoklama olcakmış ama.nasıl hesaplıcam ben??
Canım eşim Mersinde asker.Törenden sonra pazar öğleden sonraya kadar evci izni veriyolar.Bizim cuma 23 nisan olduğu için(resmi tatil)perşembe tören yapıldı.Pazara kadar da izinliydi.Bulunduğu şehri terk edemiyolar,hergün gidip imza atmaları gerek.Sizinkinin de yemin töreni 7 mayıstadır,önümüzdeki hafta ctesi 1 mayısa denk geldiği için cuma tören yapılmıyo.Kısa dönemlerin acemiliği en fazla 1 ay olduğu için %90 sizinki de 7 Mayıstadır...
kızlar bu 12 ay muhabbeti ne ya ben hiç bişey anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?