333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn,
Bizim yemin törenimiz perşembe günü oldu,sonrasında 3 gün eşimle hasret giderdik:)Yemin töreninde kesin ağlarım diyodum,eşime bakmaktan törene konsantre olamadım:)biran önce bitsin istedim tören,zaten 15 dak sürmüş toplamda.Çok güzel 4 gün geçirdim eşimle,darısı diğer kızların başınaaa...

vallah ben korkuyorum etkiler diye ama internete baktım böle bir haber yok eşime zordum oda dedi bizi etkilemez inşallah etkilemez yoksa ben kalpten giderim

öyle bişey çıksa bile sizi etkilemiyo kızlar merak etmeyin çünkü bu sizin kazanmış olduğunuz bi hak.
zaten şuan onlar askerdeler kazanılan hak elden alınamaz rahat olun :))

gözünaydın canım bilirim o güzel anları :asigim:

öyle bişey çıksa bile sizi etkilemiyo kızlar merak etmeyin çünkü bu sizin kazanmış olduğunuz bi hak.
zaten şuan onlar askerdeler kazanılan hak elden alınamaz rahat olun :))

çook sağol canım ya inşallah dediğin gibidir panik olduk valla gece ..

çook sağol canım ya inşallah dediğin gibidir panik olduk valla gece ..

yok cnm merak etmee benim erkek arkadaşımda ilk gittiği dönemde wardı böyle bi konu
komutana sormuş bizi kapsarmı diyee komutanda hyr yasa çıktıktan sonra gelicek olanları etkiler sadece demiş yerimseniben

CANIM EŞİN NERDE YAPIYOR ASKERLİĞİNİ

YEMİN TÖRENİNDEN SONRA İZİN VERİYOLAR MI

BİZİMKİNİN YEMİN TÖRENİ NE ZAMAN BELLİ DEĞİL DAHAmafoldumben

ÇOK ÖZLEDİM ÇOKmafoldumben

jandarmaların yemin törenleri erken oluyo diye biliyorum eşin piyade flnsa muhtemelen 7 mayısta olur
birde büyük harf yasak küçükle yazarsan iyi olur canım
ymein töreninden sonra hafta sonu izin verirler cuma günü olur yemin töreni cuma öğlen çıkar pazar akşam teslim olması gerekir eğer aileden biri giderse almaya

kızlar nasılsınız eşiyle hasret giderenler olmuş ne mutlu size
kardeşimin yemin töreni oldu bitti mayısın 7sinde dağıtım var
inşallah rahat bi konuma verirler
şimdiden baya kilo vermiş
yemeklerden dolayı biraz sıkıntılı başka sorun yok diyor inşallah öyledir
bizden saklamıyordur
jandarmalar erken yemin etti galiba baksanıza daha hala yemin törenini bekleyen arkadaşlar var:uhm:

slm millet ..şafak 144- lüleburgaz turkbayragi

Son düzenleme:

saol canım bilgilendirdiğin için,
eşim jandarma olarak gitti ama gecikmeli gitmişti 12 gün.
bu haftasonu büyük ihtimal olacakmış yemin töreni
ama inşallah haftaya olur.

kardeşin için hayırlı bi yer olur inşallah canım rabbim tüm askerlerimizi korusun tek sıkıntıları yemek olsun :Saruboceq:

Canım eşim Mersinde asker.Törenden sonra pazar öğleden sonraya kadar evci izni veriyolar.Bizim cuma 23 nisan olduğu için(resmi tatil)perşembe tören yapıldı.Pazara kadar da izinliydi.Bulunduğu şehri terk edemiyolar,hergün gidip imza atmaları gerek.Sizinkinin de yemin töreni 7 mayıstadır,önümüzdeki hafta ctesi 1 mayısa denk geldiği için cuma tören yapılmıyo.Kısa dönemlerin acemiliği en fazla 1 ay olduğu için %90 sizinki de 7 Mayıstadır...

Canım eğer izin kullanmazsa 17 eylülde terhis olacaklar...

yazdıkların içimi ferahlattı çok saol
acilen ev taşımam lazım bu haftaysa gidemem yemin törenine
çok uzak zaten taaa ardahana attılar:gitme:
inşallah 7 mayısta olur:Saruboceq:

bişey daha sorcam
yemin töreninden sonra izin veriyolarmış ya
o izni kullanmak için ikametin bulunduğu yerde olması gerekmiyor dimi

kızlar bu 12 ay muhabbeti ne ya ben hiç bişey anlamadım...

kızlar bu 12 ay muhabbeti ne ya ben hiç bişey anlamadım...

hiç bşey diil canım hiç kafana takma yani bizimkilere bişi olmıcakk.. acaba olurmu diye düşünüp kendimide üzme.. kazanılmış hak diye bişi varr artk onlar askerde yeni gelenleri etkiler etkilerse ama daha bi kaç yıl içinde belki olucakmışş

şafak 140 olmak üzere..
zaman geçior yaa kafayı yicem kızlar çok sıkılıorum bendelikafaduldendelikafadulden

offffff bendee öyle ama allah sabır versin ne diyimmm canımm biticekk elbett :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…