333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iden

Arabam 60 model :)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
4.717
9
116
İstanbul
Şimdiden herkeze hayırlı tezkereler
Önceleri zor gelicek hatta zor gelmicek ölüm gibi gelicek eyvahedigeldismile
boğazınızda düğümlenicek lokmalar elleriniz titricek ellerinden uzakta
sonra alışkanlık başlıcak ben alışamam diyen nice güzeller alıştı guclubacismile
sonra plakalar gelse rahatlarız denilcek
plakalar gelcek şu ay bi bitse gibi cümleler dolanıcak dillerinize
en nihayetinde geçicek biticek hayat sizin ve sevginizin bölünmez bütünlüğüne alışacak aklinialirimsmile
Ve biz 331.Dönemler her zaman sorularınız ve sorunlarınız için yanınızda olucaz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

yok canım ne demek ağlama duvarı burası sizleri rahatlatmak için
bilgilerimizi paylaşmak herşeyin bittiğini sizlere canlı örnekler olarak göstermemiz için
evet gamişcim yaa ama yalnız bırakmıcaz seni :))

Canım ayrıca nereye düştüğü 10 nisanda belli olur en geç 12 nisan mesai bitimine kadar teslim olması gerekir

günler öylede böylede geçiyor kızlarr ben daha 6 ay beklicem bu 6 ay eminim carcabucak geççek:Saruboceq: idenim bırakmayın zaten yalnız:1hug:

ehuha zaten şuanda öyle bi yerden bakıyorum ki dünyaya
çok özleyeceğimi, mahvolacağımı falan çok iyi bildiğim halde bunları hissedeceğim için bile heycanlanıyorum.
hayat sevnice güzelmiş gerçekten

Gamişcim sen 333.dönemlerin komutanısın =))
Emir komuta sendee :))

Canım benim sevdiceğim yakın olduğu için kendim bırakmış askeriyeye kadar sanki giderken arabamıza binmiş tatile çıkıyomuş gibi hissetmiştim sonra askeriyede bırakıp boynu bükük arabaya binene kadar =)))
gerisi için bir not defterim var=)) neler anlatıyo içi neler =))
Ama gördüğün gibi 41 bugün şafak ha bu sana az mı görünebilir ama malesef bize hala yıllar varmış gibi geliyoo
Allahım hepimize kavuştuğumuz günleri göstermek nasip etsin
hep birlikte atlatıcaz meraklanmayın

Canım ayrıca nereye düştüğü 10 nisanda belli olur en geç 12 nisan mesai bitimine kadar teslim olması gerekir

evet 9 nisan gecesi belli olcak 12 nisanda teslim olcam demişti bana ama yanlış biliyordur belki benim şapşal yârim:çok üzgünüm:

askerlik sonrası için hazırlamak istediğim süprizler var. günlük gibi bir deftere yazmak ve hergüne o günden bir fotoğraf eklemek gibi. ama sadece bu sürece ait... sizinde buna benzer yaptığınız şeyler var mı?

evet 9 nisan gecesi belli olcak 12 nisanda teslim olcam demişti bana ama yanlış biliyordur belki benim şapşal yârim:çok üzgünüm:

evet 9 u 10 a bağlayan gece belli oluyo ama sabaha karşı fln belli oluyo :)) gerçi nisan dönemi azlık belki erken açıklarlar

Günlük her asker eşinin sevgilisinin yaptığı şeylerden biri :)))
resim biraz zor olabilir belki ayrıca bazı günler varki iyi ki yok görse korkar adam diyosun
şahsen o gitti ben bi cadıya döndüm gram makyaj yok saçımı taramadan geliyorum bazen işe=)))

valla önceleri bu tarz şeyler düşündüm ama hiçbirini yapamadım boshayallersmilekaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı teskereler bende 331 denim allah hepinize sabır versin merak etmeyin bitiyoo olumunekankayizsmile

333.Dönemlerden çok biz takılcaz heralde bu topikte henüz merak ettikleri bişey yok sanırım

canım ben yapmadm onu ama sevgilim askerdeyken yapmış birz o bana verdi günlük tutmuş ilk zamnlr sonradan yoğunlaşıyolar tabi zor oluyo bende pek bişi yapmadm açıkçası sadece bi güzel bekledim sende destek ol en önemlisi o onlar için opuyorumnanaktan

Gelsinler ya biz bu günleri çok bekledik hem yol gösterelim hem yol alalım =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…