• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ben de geldimmm.çatladım çatladım varyaa sabah yine gittim test aldım yine pozitif:)güzcüm sanırım haklısın canımm ben sanırım hamileyim:))))kıvırcık batıkente baya bi baktım bi ara.dediğin gibi merkezi ama tehlike çanlarına yakın(anladın sanırım) o yüzden eryaman tarafı daha uygun.bi de orda sanırım şansıma baktığım evler çok kötüydü aynı fiyata eryamanda daha temiz ev bulurum diye düşündüm bi de uzaklığı da benim için avantaj.:)))

selam kızlar ben de geldimmm.çatladım çatladım varyaa sabah yine gittim test aldım yine pozitif:)güzcüm sanırım haklısın canımm ben sanırım hamileyim:))))kıvırcık batıkente baya bi baktım bi ara.dediğin gibi merkezi ama tehlike çanlarına yakın(anladın sanırım) o yüzden eryaman tarafı daha uygun.bi de orda sanırım şansıma baktığım evler çok kötüydü aynı fiyata eryamanda daha temiz ev bulurum diye düşündüm bi de uzaklığı da benim için avantaj.:)))

gözün aydın . valla supersın . ılk hamısımız sen oldun . bakalım sıra kımde

ımmm sanırım en yakın aday kıvırcık gözüküyorrr.bu arada nasılsın arkadaşımmm yine iş başı sanırım bende de stres son radde de.birazdan bi duş alıcam.yalnız varya en büyük sıkıntım midemdeki şişkinlik yani ok afadersiniz gaz sıkıntısı.çokk kötüyüm ya.kot giyemiyorummm.ama geçici bi durummuş.

EVET CANIM ILK AFTALARDA GAZ YAPIYO zamanla gecıyo

yavas yavas sıkıntılar baslar 3 aya kadar bıraz cekecen yapcak bısı yok

benım ıs bası bıtmıyo
mesayı bıtıyo ee ıdıyom ders calısıyom yorulunca mol averıp mutfaga gecıyım. sonra yıner ders ve uyku sabah ıse gel ufff sıkıldım ya

yavas yavas sıkıntılar baslar 3 aya kadar bıraz cekecen yapcak bısı yok

benım ıs bası bıtmıyo
mesayı bıtıyo ee ıdıyom ders calısıyom yorulunca mol averıp mutfaga gecıyım. sonra yıner ders ve uyku sabah ıse gel ufff sıkıldım ya

güzüm..özledim senide.
sınav noldu?ders çalışıodun bi ara

canım benım bnede ozledım senı neler yapıyorsun ızmıre gelmıcenmı

3 temmuzda sınavım bı tanem

benimkilerde 1inde bitiyo.o zaman geliyorum işte.gözümde tütüyo valla izmir.en son aralkta gelmiştim.kordonda oturalım bi çay içelim anlatcak birsürü şeyim var...gerodan ses çıkmıo?görüştnmü hiç?geçenlerde aradı ama dersteydim...

benimkilerde 1inde bitiyo.o zaman geliyorum işte.gözümde tütüyo valla izmir.en son aralkta gelmiştim.kordonda oturalım bi çay içelim anlatcak birsürü şeyim var...gerodan ses çıkmıo?görüştnmü hiç?geçenlerde aradı ama dersteydim...

gel cnm ya oturalım konusallım valla. gecen yolda bıkız gecmı yanımdan arkası donuktu sana benzettım acaba omu dıye . sonra dedım ızmıre gelse herhalde haber verırıdı bu zıllı dedım. lülülülülülü
gerodan ses yok 2-3 haftadır.

gel cnm ya oturalım konusallım valla. gecen yolda bıkız gecmı yanımdan arkası donuktu sana benzettım acaba omu dıye . sonra dedım ızmıre gelse herhalde haber verırıdı bu zıllı dedım. lülülülülülü
gerodan ses yok 2-3 haftadır.

veririm tabi vermezmiyim...ne zor günler geçirdim bilseniz..1 temmuzda son sınav 2snde gelirim heralde.3ünde de snavın varmış ondna snra görüşcz inş...geronun annesiyle konuştum bnde dikilideymiş dedim mutlaka söleyin arasın aradı işte ondan snra ama ben açamadım...

veririm tabi vermezmiyim...ne zor günler geçirdim bilseniz..1 temmuzda son sınav 2snde gelirim heralde.3ünde de snavın varmış ondna snra görüşcz inş...geronun annesiyle konuştum bnde dikilideymiş dedim mutlaka söleyin arasın aradı işte ondan snra ama ben açamadım...

cnm benım tahmın edebılıyorum gelınce bol bol dedıkodusunu yparıs ıste. bakarsın gerod gelır dıkılıden. 3 muz bı gece sabahlarız ne super olur be

GAMIS az gelıyo artık lınustle bıy zaten pek rastlasmıyoruz

evet ılk hamısımız.en beceerıklımız o cıktı . dk 1 gol 1

gamişe özelden yazmıştım cevap atmış kocasıyla tatildeymiş ondan yazamamış...off şu sınavlar btsede bende tatil yapsam:D bu arada damlanın meşhur nişan fotolarını gördüm çok güzel çıkmış:D

hadı hep beraber ommm layalım belkı gerı kalanda gelır

Back
X