- Konu Sahibi geronimo
-
film tam bize gore askerliği değil de askerdeyken insanın sevdiğini nasıl düşündüğünü onu bekleyenin ona nasıl ulaşmaya çalişitğini anlatıyordu:))
atonement (2007) filmin adı imkanı olan izlesin.
ayy ben bugun aslında cok kotuyumde bu site sağ olsun:)) 2den 7ye kadar telefon bekledim.geçen haftasonu bol bol konuşmuştuk.bugun nedense hiç aramadı hatta bende kavga cıkarabilirim dedim ama site sağ olsun kırgınlıklarımı goturdu.bir de bir tane film izledim orda askerlerin halini gordum savaş sahneleri yoktu ama o hallerini gorunce biraz daha anlayışlı oldum.
evet ya site olmasa zaten hepimiz biteriz.. zaman geçiyor biraz işte böylece.. zor zamanalr geçiriyorlar canım bende aramadı diye çok üzülüyordum ama gerçekten vakit bulabilseler ararlar eminmkii...
yettim gari:roflol:
kızlar selam dün nişanlımı aradım tam 8 dk konuştuk delikafadulden
ya şafak saymayın kızlar geçmiyo
bnm gibi ay ve hafta hesabı yapın :)
kızlar siz şafaği nasıl hesapladınız? bnm hesabıma gore askeriyeye gore 6 ay ya askerlik.aralık zaten yarım cok şukur:) 6.ayın sonunda bitiyor normalde ama izinleri cıkartınca yani 31mayıstan 12 gun cıkartınca 19 mayıs teskere tarihi tabii yol izini varsa onu da cıkartın.
askeriye için hangi ay 31 hangi ay 28 çekiyor onemli değil 1 aralıktan sonra 6 ay yani 31 mayıs teskere tarihi
ben bugün konuşamadım yaaa,öyle özledim ki bide haftasonu çok bekledim offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?