- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- Konu Sahibi samaramorgan
Alone uyumaya gittin herhalde
:122: :122: :122: :122: :122:
:122: :122: :122: :122: :122:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buca'ya sadece bir kez sınav için gitmiştim fakülteye - çok seviyorum güzel bir şehir tüm zorluğuna rağmen...
İzmir Bucadayım lilycimmm İzmir sevilmezmi aşığım ben bu kente zaten çoğu nasibimide burdan ayrılamadığım için teptim
Buca'ya sadece bir kez sınav için gitmiştim fakülteye - çok seviyorum güzel bir şehir tüm zorluğuna rağmen...
bence de bambaşka...
9 Eylül Fakültesine gelmişsindir cnm kesinlikle varsın İstanbula gidip gelenler İzmire köy gibi desinler her dokusuyla bambaşka
Alone, canım istediğin zaman söyle ayarlarız inşallah
Samaracım benm pozitif enerjiye ihtiyacım yok zira yeterince enerjim yerinde çok şükür yansıtamadım mı ki acaba diye düşündüm bir an...
Sweetdimple, böbrek hastalığı konusunda uzmanlığımı yakında alacağım inşallah ben de - çocuk yaşta dr kadar bilgilendim ben 15,5 yıllık böbrek hastasıyım tuz o zamandan beri kullanmıyorum artık zaten damak tadım da alıştı yiyemiyorum - annene de Allahm şifa versin ben artık yasaklarla yaşamıyorum fakat ne nedir bilirim sormak istediğin birşey olursa da her zaman yardımcı olurum
Hızlı bir geçmiş yaptımmm nasılsınız kızlarrr
Her ikinize de çok geçmiş olsun annemde 9 yıldır böbrek hastası ilk teşhisten sonra dr lar 2 seneye kalmaz diyalize girersin demişlerdi çok şükür bugüne dek diyetle çok güzel idare ettik hangi besinde ne kadar potasyum var böbreğe dokunurmu uzman oldum sizlere tavsiyem keisnlikle tuz tüketmeyin salça kullanmayın artrık annem sayesinde bende unuttum tuzu ve biberiye çayını mutlaka için böbrekler için birebir kreatin seviyesini düşürüyor
lillycim afiyetolsun kurupatlıcan dolmasını yufkayla yemeye hasret kaldımmmm
inş en kısa zamanda sen de güzel bir eş sonrada eş bulursun canım ünv de bir hocamız vardı bize demişti ki kızlar eğer pahalı pilav pişirecekseniz hiç boşuna kendinizi yormayın o zaman anlamamıştım evet pilav pişirmek için okumaya gerek yok belki ama ben yine de okumanın tüm bakış açımızı değiştirdiğine inanıyorum
neden beraber bunalacakmışızkiiii çok ayıp size hiç yakışmıyorr birlikte sohbet etmek varkenn
at o bunalımı üzerinden hayat herşeye rağmen çok çok güzel tatlımmm
Selam kızlargünaydın canlar nasılsınız ben hastalığım hakkında hiçbişey bilmiyorum zaten kendi çabam sonucundaçıktı hastalık ortaya doktor bana bişey yok dedi yolladı ben emarı okuyunca normal bii kist olmadığını anladım sonra üni. hastanesine kendim gittim bana hastalık arıyosun dediler gerçeği ordada bi kez daha duyunca haklı olduğumu anladılar. ama hastalığımı hala bilmiyorum ne yapmam lazım ne yapmamam lazım anlatan yok her ikiside sorunlu benim böbreğimin bikitle bi kist ve taş var ne ararsan yani maden ocağı gibi siz bilgilendirirmiisiniz beni bu konuda
iyi geceler kızlar..Ben de yatıyorum.E yatayım artık,yarın iş var.
günaydın bayanlar
Selam kızlar
Alone canım bu konu hakkında müsait bir zamanda özelden yazışalım olur mu? Elimden geldiğince destek olmaya yardım etmeye çalışırım
günaydın hadi ama nerdesiniz
tamam canım samaranın konusunu çok kullandık kirli emellerimize özelden yazışırık
Günaydın kızlar..
Ya yakında merkeze becayiş yapacam ya..endişeliyim...
Becayiş yapacağım kişi de sıkıştırıp duruyor..
Dua edin bana ,benim için hayırlı,çok yorucu olmayan bir bölüme gitmek nasib olsun..
siz ne yaptınız..
ben burdayım. konuyu da ne emelle isterseniz kullanabilirsiniz. burada sohbet için bulunuyoruz deel mi???
günaydın canlar nasılsınız ben hastalığım hakkında hiçbişey bilmiyorum zaten kendi çabam sonucundaçıktı hastalık ortaya doktor bana bişey yok dedi yolladı ben emarı okuyunca normal bii kist olmadığını anladım sonra üni. hastanesine kendim gittim bana hastalık arıyosun dediler gerçeği ordada bi kez daha duyunca haklı olduğumu anladılar. ama hastalığımı hala bilmiyorum ne yapmam lazım ne yapmamam lazım anlatan yok her ikiside sorunlu benim böbreğimin bikitle bi kist ve taş var ne ararsan yani maden ocağı gibi siz bilgilendirirmiisiniz beni bu konuda
Günaydın kızlar..
Dua edin bana ,benim için hayırlı,çok yorucu olmayan bir bölüme gitmek nasib olsun..
siz ne yaptınız..
ben burdayım. konuyu da ne emelle isterseniz kullanabilirsiniz. burada sohbet için bulunuyoruz deel mi???
Hakkında ne hayırlıysa o olsun mübarek aylara giriyoruz inşallah sana da Rabbim hayırlısını versinGünaydın kızlar..
siz ne yaptınız..
İstyeceksin tabii Afyon'a getireceğiz seniben de yaza tayin istiyicem
zor bekliyorum
inşallah hayırlısıyla işelrimiz yolunda gider
ben de yaza tayin istiyicem
zor bekliyorum
inşallah hayırlısıyla işelrimiz yolunda gider