Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 33 haftalık hamileyim ve müthiş şişkinlik ve ödemim var bugün tartıldım ve 15 kilo almışım hamileliğimden bu yana normalde de kilolu bir kadınım ve 5 kiloyu 2 hafta içinde almışım çok üzüldüm şoka girdim sizler bu haftalarda kaç kilo aldınız
Merhaba 33 haftalık hamileyim ve müthiş şişkinlik ve ödemim var bugün tartıldım ve 15 kilo almışım hamileliğimden bu yana normalde de kilolu bir kadınım ve 5 kiloyu 2 hafta içinde almışım çok üzüldüm şoka girdim sizler bu haftalarda kaç kilo aldınız
Merhaba 30. Haftadayım yaklaşık 13 kilo aldım son bir ayda 4 kilo almışım. Tüp bebekle hamileyim,ilk 4 ay çok fazla hormon ilacı da kullandım. Normalde kilolu bir insan değilim. Bende de Şiilik ve ödem çok fazla oluyor. Doğuma kadar 20 kiloyu tamamlayacağım heralde