Tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Ben de ilk doğum yaptığımda humananın rezene çayını, laktamil filan içiyordum sürekli meyve suları filan ilaç alır gibi sürekli tüketmeye çalışıyordum çünkü bebeğim çok küçüktü ve tek alabileceği şey benim sütümdü, ama yinede küvezde kaldığı sürece başka prematüre bebekler için özel bir mama aldırmışlardı hemşireler onunla birlikte veriyorlardı. Doğduktan 2 ay sonra normal doğum lilosuna ulaşmıştı 3.500 kilo olmuştu. Emzirmeye çalışıyordum ama emmeyi maalesef beceremiyordu sağıp biberonla veriyordum. Zaten küvezde de kocaman delikli biberonlara alışmıştı birkaç ay sonra mama destekli emzirmeye devam ettim. 1 yaşına doğruda zaten sütümde gelmiyordu bıraktı memeyi. Şimdi 3 yaşına 2 ay kaldı çok şükür iyi ama gelişimi hep bi geriden geliyor. Ama buna şükür tabiki. Başka sormak istediğin bişey olursa ben burdayım canım. Şimdi sana gereken tek şey sabır sabır sabır. Acele etmeden büyümümesinin tadını çıkar. Ben o dönemlerde o kadar endişeliydimki o dönemlerini hatta 1,5 yaşına kadar ki zamanı hiç hatırlamıyorum. Hep bi acaba bişey çıkarmı gibi takip etmişim. Tadını çıkaramadım yani.