Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
33haftalık hamileyim bebeğim 2300gr doktor iri bebek dedi sizin bebekleriniz bu haftalarda kaç kilo du normal doğum şansı azmis bilgisi olanlar paylaşabilir mi
Pazartesi dogumum var. 39+3te olacak. 33. haftamizdaki kilomuzu hic hatirlamiyorum ama hep ondeydik. Son ay cok artiyor bebegin kilosu. Su anda 4 kiloyuz. Dogal olarak sezaryen..
2,575 grm mis az once baktim bizimkide hep bir iki hafta ondeydi doguma iki hafta varken 3500 lardaydi ama dogdugunda 3510 grmdi sadece :) ultrasondaki kilo arti eksi oynar ona fazla takilma bence yaniltma cok :)
benimde geçen hafta 32haftada ilk defa dedi bebeğin iki hafta önden gidiyor kilolu diye normal doğum yapamazsın bebek için diet yap yürüyüş yap dedi yapıyorum ama çokta kilolu değil galiba peki sizin bebekler içind e diet öneril di mi ve boyu ne kadardı bizim 43cm toplam da haftaya tekra gideceğim hemde mst için ağrılarım da olmaya başladı kasılmalar la sizde de var mi bunlar