bağırsaklarında bir problem olabilir mi acaba? birinden duydum kız çocuğuydu,o da kakasını çamaşırına yapıyormuş çok katı bir şekilde ve ayakta yapmayı tercih ediyormuş.
sizinki normal mi yapıyor?
benim oğlumda kakasıını zor öğrendi 10 gün bizimkide kakasını çamaşırına yaptı ama ben hiç kızmadım aferim oğluma kakasını yapıyor dedim ve kakasını kilodundan tuvalete döküp gözünün önünde kilodunu yıkadım bak pis oluyor birdaha yapma tamam mı dedim tamam dedi ama bir iki gün daha devam etti lazımlığına oturtup kakasını yaptığında bak kurbağaya benziyor yılana benziyor top top kaka yapmışsın aferim dedim bay bay kakalara onlar yüzsün tuvalette dedim vee alıştı böyle böyle
sizde benim gibi deneyebilirsiniz şekillere benzeterek elinde sonunda öğrenecektir bizimkide kakasından korkuyordu ve kakasını tutup 3 günde bir yapıyordu doğal olarak kabız oluyordu çocuk şimdi hergün yapıyor maşallah
ama sakın kızmayın olsun oğlum birdahakine lazımlığa veya tuvalete yaparsın diyin
ben yarım saat otururdum o lazımlığa oturunca konuşa konuşa yapardı kakasını
merak etmeyin elinde sonunda öğrenecektir sabır lazım şimdi klozete oturma aparatı aldm kendi oturuyor ben kakam bitince seni çağrırım annecim diyor ben işime bakıyorum işi bitince çağrıyor poposunu temizliyoruz sifonu çekiyor bay bay kakalar diyor
elbet senin çocuğunda alışacaktır sıkma canını
benim oğlumda kakasıını zor öğrendi 10 gün bizimkide kakasını çamaşırına yaptı ama ben hiç kızmadım aferim oğluma kakasını yapıyor dedim ve kakasını kilodundan tuvalete döküp gözünün önünde kilodunu yıkadım bak pis oluyor birdaha yapma tamam mı dedim tamam dedi ama bir iki gün daha devam etti lazımlığına oturtup kakasını yaptığında bak kurbağaya benziyor yılana benziyor top top kaka yapmışsın aferim dedim bay bay kakalara onlar yüzsün tuvalette dedim vee alıştı böyle böyle
sizde benim gibi deneyebilirsiniz şekillere benzeterek elinde sonunda öğrenecektir bizimkide kakasından korkuyordu ve kakasını tutup 3 günde bir yapıyordu doğal olarak kabız oluyordu çocuk şimdi hergün yapıyor maşallah
ama sakın kızmayın olsun oğlum birdahakine lazımlığa veya tuvalete yaparsın diyin
ben yarım saat otururdum o lazımlığa oturunca konuşa konuşa yapardı kakasını
merak etmeyin elinde sonunda öğrenecektir sabır lazım şimdi klozete oturma aparatı aldm kendi oturuyor ben kakam bitince seni çağrırım annecim diyor ben işime bakıyorum işi bitince çağrıyor poposunu temizliyoruz sifonu çekiyor bay bay kakalar diyor
elbet senin çocuğunda alışacaktır sıkma canını
33 aylık oğlumla 10 gündür tuvalet eğitimindeyiz.ilk günden buyana çişimizi öğrendik hatta hiç bez kullanmıyorum gündüz ve gece uykularındanda kuru kalkıyor.am kakasını asla tuvalete yapmak istemiyor,klozet,normal tuvalet,lazımlık herşeyi denedim bu arada ...pijamasına yapıyo sonrada hadi değiştir diyor..korkuyorum kakadan diyor.çok güzel konuşan bir çocuk herşeyi ifade edebiliyor .ben anlatıyorum korkulacak bişey olmadığını ama 10gündür adım ilerleyemedik...okullar açılana kadar bu sorunu çözmem lazım,bakıcımız var birde onunla uğraşmak istemiyorum...deneyimli anneler siz neler yaptınız ,ben neler yapabilirim,inanın günde 2 kere çamaşır makinası çalıştırıyorum çok çaresizim.....yani bir çocuk çişini tamamen öğrenipte kakasını nasıl öğrenemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?