• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 haftayım ve doymuyorum. Çok kilo aldım.

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
Hanımlar selam. 32+ 3 günlüğüm. İlk 5 ay hiç kilo almadım ama sonrasında kendimi tutamaz oldum, kontrolümü kaybediyorum. 58 kilo ile hamile kaldım şu an 73 kiloyum. 15 kilo aldım 😥 sizde durumlar nedir? Sizce endişelenmeli miyim bu kilo artışından?

İlk gebeligimde bende 55ten 74ile doğuma girmiştim ve dogumdan hemen sonra hala 74tüm ☹️ 1 sene sürmeden eski kiloma döndüm. Kilo veriliyor canınızı sıkmayın bundan sonra dikkat edin doğuma kadar.
30kilo alan da var hiç kilo almayan da var herkes her hamilelik farklı bebeginiz ve siz sağlıklıysanız hiic üzülmeyin 💐

Hanımlar selam. 32+ 3 günlüğüm. İlk 5 ay hiç kilo almadım ama sonrasında kendimi tutamaz oldum, kontrolümü kaybediyorum. 58 kilo ile hamile kaldım şu an 73 kiloyum. 15 kilo aldım 😥 sizde durumlar nedir? Sizce endişelenmeli miyim bu kilo artışından?
Aç kalırsan şekerin düşer o daha kötü bende aynıyım sürekli yiyorum yoksa başım dönüyor elim ayağım titriyor kilo almak hiç biz iyi olalımda

Back
X