32 haftalık iken ölü bebek doğuran var mı

AYDAN1975

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
15
0
6
Antalya
evett ben 32 haftalık hamile iken bebeğim karnımda ölmüş şok geçirdim 38 yaşındayım 14 yaşında oğlum var ve ben bir bebek daha istedim 2.bebeğim 4 aylıkken düştü bu bebeğim ise öldü ve ben çok üzgünüm 1 aylık olay ama hayatımı çok değiştirdi elbette geçecek zaman herşeyin ilacı ama kendimi yalnız hissediyorum.bir bebeğim daha olmasını çok istiyorum

Merhabalar canim.. bende bebegimi bi ay once 39. Haftamda kaybettim o zamanlar bnde kendmi cok yalniz hissedyodum sadece benm basima geldi saniyodum ama bu diteye girincr anladmki hic yalnz degilmisim o kadar cok insan varki bebegini kaybeden yani yalnz degiliz tatlim uzulme bak bi oglun varms Rabbim onu bagislasin uzun omurler nasip etsin insallah yine olur bebegin umudunu kaybetme bak ben Rabbime sigindim gucunude verdi sabrinida simdi korunma surem bitsin insallah tekrar deneyecegiz. En hayirlisni en iyisini O bilir unutma sakin ve guclu ol

teşekkür ederim desteğin için işallah allahım hayırlısı ile birer bebekle bizi ödüllendirir. seninde benim gibi bu kötü olayı yaşamana üzüldüm gerçekten çok zor. bu siteye üye olmamın en etkin sebebi tek ben değilim benim gibi hisseden birçok arkadaşın oluşu ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef allahıma sığındım o bize yardım edecektir.dediğin gibi sakin ve güçlü olacağım tekrar teşekkür ederimmm

bu konuyu bir tek arkadaşımmı gördü başka kimse yok mu ölü bebek doğurannn lütfen arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var

bu konuyu bir tek arkadaşımmı gördü başka kimse yok mu ölü bebek doğurannn lütfen arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var

O kadar cokki aslinda diger topiklerde paylasmislar canim bu sayfada pek yok bebegimi kaybettim sayfasina bakabilirsin oraya girince bazen cok iyi geliyo bazense daha kotu yapiyo ama yalnz olmadgni anliyosun

canım bebeğin melek olmuş her daim seni orda beklicek 1 aylıkda olsa o senin bebeğin kimse acını yargılayaz nasıl yaşamak istersen öle yaşa ağla bağar çağar ama içine atma ne desek nasil teselli versekte sana içinde yaşadığın acıyı hafifletmez bliyorum en azından bir evladın varmış Rabbim ona uzun ömürler versin inş.

bende gebelik bölümüne yazdım bişiler bebeğim olmadan tanı amaçlı kürtaj oldum bir hafta önce işte bu acıların tarifi yok inan bebek için uğraşırken kanser araştırıolar ama umudumu kaybetmek istemiyorum bebeğimin hayalini kurup güçlü olmaya çalışıyorum neyse kendi sıkıntılarımla seni sıkmak istemem

unutmayacaksın ama alışıcaksın inan kendini çok yıpratma inş. bebeğine en kısa sürede kavuşursun ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sevgiyle kal

Çok acı bi duygu olsa gerek benim anneciğiminde başına gelmiş 8.ayında bebişleri hemde ikiz anne karnında ölmüş tabi o zamanlar şimdi ki gibi imkan nerdeeee annemi zehirlemeye başlamış annemin elleri kolları morarmaya başladıktan sonra doktora götürmüşler ve annem 2 ölü bebeği normal doğurmuş

öncelikle çok geçmiş olsun bu acının tarifi yoktur eminim bnde 21 haftalık gebeyim insan şimdiden alışıyo onun varlığına... haraketsizliğini filan hissetmedinmi? ne zaman fark edip gittin dr a?

cok acı gercekten Allah sabır versın..bır arkadasım ıkızlere hamıleydı bebegın bırısını almamız lazım ıkısı yasamaz dedıler onu aldılar obur bebek dogdu 1 hafta sonrabebek öldu..arkadasım tekrr hamıle kladı bebek dogdu 1 haft sonra o da ölduu..allah sabır versın canımm cok uzucu ama beterın beterı var.((((((((((((((((((((88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…