Doğuma Hazırlık 32 Haftalik hamileyim 99% kiz olucak fakat idim bulamiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeyshan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
486
6
merhaba hanimlar,
32. haftamdayim 2. kizima hamileyim insallah,
1. kizimi erkek bekledik kiz dogdu ismi Zeynep oldu,
2. ye hamileyim doktor bacak arasini görmedi fakat popodan bakildiginda 99% kiz dedi,
yani büyük ihtimal kizim olucak,
rüyamda kiz bebek gördüm dogurmusum adini elif koymusum,
bu ismi düsünmüstüm fakat karar verememistim,
Eylül, Elif, Elizan, Aysima isimleri arasinda kaldim,
hangisi güzel ve sizce rüyamda gördügüm ismi koymalimiyim?

Rüyanda ne ismi gördün? Aysima güzelmiş bence.

Rüyanda gördüğünü koy ben birgün uykudan uyandım öğle vakti aklıma şevval ismi geldi daha cinsiyet belli değildi ve sonra şevval Ayında olduğumuzu öğrendim kızım oldu ve asını Emine şevval koydum :)

Elif ismini rüyamda gördügüm icin koymak istiyorum fakat begendigim isim degil
Bugunde Melis yada Melisa ismi hos geldi kulagima?
Melis, Melisa, Aysima, Eylül, Elif, Elizan

aaa evet Zülal de fena degil sizce nasil Zülal?

Daha bekarken kızım olursa Elizan koyacağım derdim hep. Anlamını tam bilemediğim için ne yazık ki vazgeçtim.kısmetse bebeğime Elif Hira ismini koymak için gün sayıyorum.. İnternet'e göre hareket etmek istemiyorum, nete göre uzakta duyulan ezan sesi diyor.. Gurbette yaşayan biri olarak çokta uygunda şayet öyle ise ..

Kızlar merhaba. Butik kurabiye ile ugrasıyorm. Söz,Nişan,kına,Nikah,bebek,baby shower,asker,ev aklınıza ne gelirse. Yardımcı olablrm

Elif ismini cok begenirim..
Ikinci kizim olursa dusundugum ilk uc isimden biri Elif :)

Bence Zümra da cok guzel.bi yakinim kizina bu ismi vermeseydi ben koyabilirdim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…