32 haftalik gebelik - sanci- karin agrisi yasayan var mi?

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Mrb 32 haftalik bebeğin 2-3 gündür karnimda agri oluyor bugün saat 16:00 da basladi 1 SAat surdu. Sonra geçti dedim saat 18:30da tekrar basladi buda bir saat surdu.simdi biraz azaldi gibi
Bu durum normal mi ne yapmam gerekiyor?

Hemen acile gitmem gerekiyor nst bağlanıp sancın bakılması Lazım hemen git hemen

Hemen acile gitmem gerekiyor nst bağlanıp sancın bakılması Lazım hemen git hemen
Doktoru aradim dun sancin devam ederse gel nst yapalim dedi saat 16:00 gibi tekrar basladi.ne olduğunu anlayamiyorum doğum sancisi nazil olur bilmiyorum. Midenin olduğu kisimdan asagiya doğru artan bir agri panik olmakta istemiyorum. Ben belki sanci saniyorum ama yalan olabilir diyorum kafam çok karisik

Can'ım bence hemen git. Ben 29 da sancılanmaya başladım ve sancımı hissetmiyordum hafif bi mide arım bardı . Sancımı kestiler ilaçla 38+5 te doğurdum ama bu süreçte hastanede çok yattım bekleme lütfen ihmal etme yaşayan biri olarak söylüyorum

Can'ım bence hemen git. Ben 29 da sancılanmaya başladım ve sancımı hissetmiyordum hafif bi mide arım bardı . Sancımı kestiler ilaçla 38+5 te doğurdum ama bu süreçte hastanede çok yattım bekleme lütfen ihmal etme yaşayan biri olarak söylüyorum
Tekim burada hic biseyim hazir değil ne cantam ne bebeğinin odasi umarim erken doğum değildir çok stres oldum simdi

Tekim burada hic biseyim hazir değil ne cantam ne bebeğinin odasi umarim erken doğum değildir çok stres oldum simdi
Can'ım stres yapma suyun gelmedikçe sancını serumla durdururlar. Benim kızım 2,5 ay dayandı şükür. Ama gitmelisin mutlaka hastaneye çanta galan onlar teferruat

Aynı problem bende oluyor. Karin ağrısı resmen ya . Ama geçiyor pozisyon değiştirince. Bugün hiç olmadı mesela. Galiba bebiş büyüdükçe zorlayacak bizi . Merak ettim şimdi. Haberdar et bizi canım :kahve:

Aynı problem bende oluyor. Karin ağrısı resmen ya . Ama geçiyor pozisyon değiştirince. Bugün hiç olmadı mesela. Galiba bebiş büyüdükçe zorlayacak bizi . Merak ettim şimdi. Haberdar et bizi canım :kahve:
Benim ne pozisyon değiştirince geçiyor nede başka turlu saat 16:00 da basladi gece 23:00 kadar devam etti tam geçti diyorum saatte bir geliyordu çok şükür bugün rahatim yani.

Back
X