- 5 Temmuz 2023
- 13
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi bsraaaaaaa
merhabalar 32 haftalık doğum yaptım hala oglum 25 gun oldu kuvezde .bu sekılde prematüre anneleri var mı hep beraber birbirimize destek olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar oğlunuza bol sağlık diliyorum inşallah bir an önce gelişimini tamamlayıp evine dönernasılsınız bebek nasılmerhabalar bebegım
merhablar 41.gun bugun hala yatıyor kuvezde bulamıyor doktorlar neyı oldugunu. pazartsi gununden beri de kan sekeri dusuklugu ya da sınırda mevzusu dönuyor artık bır an önce kavusmak istiyorumm...Merhabalar oğlunuza bol sağlık diliyorum inşallah bir an önce gelişimini tamamlayıp evine dönernasılsınız bebek nasıl
merhaba geç gördum kusura bakmaın. erken dogum sebebım bebegın artık gelisimi durmustu ondan aldı doktor .siz ıyısınızdır insAllah dogum yapmamıssınızdır daha dıye umuyorum ınsallaahh sağlıkla yavrunuzu kucagınıza alırsınız aminErken doğum belirtileriniz nelerdi? Ben 29 haftalık hamileyim ama dünden beri belimde bir ağrı var. Dün sabah bir kere oldu. Bugün sıklaştı ağrılar. Ve tam belim ağrıyor ağrı bazen omurgamada vuruyorbu sancı olabilir mi?
Bu arada sizede çok geçmiş olsun sağlıkla oğlunuza kavuşun![]()
Allah şafi ismiyle şifa versin bir an önce gelişimini tamamlayıp anne kucağına kavuşsun evinizde ailenizle çok mutlu olun inşallahmerhablar 41.gun bugun hala yatıyor kuvezde bulamıyor doktorlar neyı oldugunu. pazartsi gununden beri de kan sekeri dusuklugu ya da sınırda mevzusu dönuyor artık bır an önce kavusmak istiyorumm...
allah razı olsun allah kımseyı yogun bakım kapısında bekletmesin..cok zor artık saglıkla kavusmak istiyorum rabbim... ne olur allahımAllah şafi ismiyle şifa versin bir an önce gelişimini tamamlayıp anne kucağına kavuşsun evinizde ailenizle çok mutlu olun inşallah![]()
Amin insallahallah razı olsun allah kımseyı yogun bakım kapısında bekletmesin..cok zor artık saglıkla kavusmak istiyorum rabbim... ne olur allahım
Doktor anladı canım , ultrasonda çıktı. Ciğer geliştirici vurulamadımmm malesef doğurdum öncesinde vurulmadan. 1280 gram doğduÇok geçmiş olsun. Kaç kilo doğdu?
Gelişim durduğunu nasıl anladınız?
Ciğer geliştirici filan vuruldunuz mu?
Allah razı olsun canım sende mi prematüre annesinin . Bebeğin küvezde mi?Amin insallahkan sekeri düşüklüğü moralinizi bozmasın emin olun doktorlar onu kolaylıkla çözerler bebeğinizde solunum ve vücut sıcaklığını kendisi ayarlayabilecek bir haftada doğmuş Allaha şükür uygun kilo ve haftaya geldiğinde sana gelecek annesi. Sen de bizlere dua et lütfen annelerin duası kabul olurmuş biz de sağlıkla bebegimize kavuşalım
Yok kuzum değil ben daha hamileyim inşallah sağlıkla kavuşuruz birbirimizeAllah razı olsun canım sende mi prematüre annesinin . Bebeğin küvezde mi?
İnsAaaaaalllllah çok amin hamilesin duan kabul olur oğlumun adı baybars ona dus eder misin bir an önce sağlıkla artık kucağıma alayım diyeYok kuzum değil ben daha hamileyim inşallah sağlıkla kavuşuruz birbirimize![]()
Gecmiş olsun canimİnsAaaaaalllllah çok amin hamilesin duan kabul olur oğlumun adı baybars ona dus eder misin bir an önce sağlıkla artık kucağıma alayım diye
Çok şükür ne mutlu kavuşmuşsun yavrularına allaaahım güzel ömürler versin insAllaaahBende tam 32 haftada dogum yaptim ikizlerime
Tabi ozaman pandemi vardi erken verdiler bebiş lerimi
1ay kaldilar kuvezde
Amin saolÇok şükür ne mutlu kavuşmuşsun yavrularına allaaahım güzel ömürler versin insAllaaah![]()
Son durumunuz ne oldu acaba ? Umarım her şey yolundadır …merhabalar 32 haftalık doğum yaptım hala oglum 25 gun oldu kuvezde .bu sekılde prematüre anneleri var mı hep beraber birbirimize destek olalım
merhablar 41.gun bugun hala yatıyor kuvezde bulamıyor doktorlar neyı oldugunu. pazartsi gununden beri de kan sekeri dusuklugu ya da sınırda mevzusu dönuyor artık bır an önce kavusmak istiyorumm...
Kavuştunuz mu bebeğinize? Bende 31.haftada doğum yaptım. Suyum bitmiş. Sol akciğerinin gelişmesini bekliyoruz. Ciğer geliştirici bende vurulamadım. Süreç çok zor bırakıp gelmek çok zoruna gidiyor insanınDoktor anladı canım , ultrasonda çıktı. Ciğer geliştirici vurulamadımmm malesef doğurdum öncesinde vurulmadan. 1280 gram doğdu![]()