32 haftalık doğum prematüre anneleri

bsraaaaaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
13
6
1
30
merhabalar 32 haftalık doğum yaptım hala oglum 25 gun oldu kuvezde .bu sekılde prematüre anneleri var mı hep beraber birbirimize destek olalım

Erken doğum belirtileriniz nelerdi? Ben 29 haftalık hamileyim ama dünden beri belimde bir ağrı var. Dün sabah bir kere oldu. Bugün sıklaştı ağrılar. Ve tam belim ağrıyor ağrı bazen omurgamada vuruyor 😔 bu sancı olabilir mi?

Bu arada sizede çok geçmiş olsun sağlıkla oğlunuza kavuşun 🤲🏻

Merhabalar oğlunuza bol sağlık diliyorum inşallah bir an önce gelişimini tamamlayıp evine döner 🤲🏻 nasılsınız bebek nasılmerhabalar bebegım

Merhabalar oğlunuza bol sağlık diliyorum inşallah bir an önce gelişimini tamamlayıp evine döner 🤲🏻 nasılsınız bebek nasıl
merhablar 41.gun bugun hala yatıyor kuvezde bulamıyor doktorlar neyı oldugunu. pazartsi gununden beri de kan sekeri dusuklugu ya da sınırda mevzusu dönuyor artık bır an önce kavusmak istiyorumm...

Erken doğum belirtileriniz nelerdi? Ben 29 haftalık hamileyim ama dünden beri belimde bir ağrı var. Dün sabah bir kere oldu. Bugün sıklaştı ağrılar. Ve tam belim ağrıyor ağrı bazen omurgamada vuruyor 😔 bu sancı olabilir mi?

Bu arada sizede çok geçmiş olsun sağlıkla oğlunuza kavuşun 🤲🏻
merhaba geç gördum kusura bakmaın. erken dogum sebebım bebegın artık gelisimi durmustu ondan aldı doktor .siz ıyısınızdır insAllah dogum yapmamıssınızdır daha dıye umuyorum ınsallaahh sağlıkla yavrunuzu kucagınıza alırsınız amin

merhablar 41.gun bugun hala yatıyor kuvezde bulamıyor doktorlar neyı oldugunu. pazartsi gununden beri de kan sekeri dusuklugu ya da sınırda mevzusu dönuyor artık bır an önce kavusmak istiyorumm...
Allah şafi ismiyle şifa versin bir an önce gelişimini tamamlayıp anne kucağına kavuşsun evinizde ailenizle çok mutlu olun inşallah 🌸

Allah şafi ismiyle şifa versin bir an önce gelişimini tamamlayıp anne kucağına kavuşsun evinizde ailenizle çok mutlu olun inşallah 🌸
allah razı olsun allah kımseyı yogun bakım kapısında bekletmesin..cok zor artık saglıkla kavusmak istiyorum rabbim... ne olur allahım

Çok geçmiş olsun. Kaç kilo doğdu?
Gelişim durduğunu nasıl anladınız?
Ciğer geliştirici filan vuruldunuz mu?

allah razı olsun allah kımseyı yogun bakım kapısında bekletmesin..cok zor artık saglıkla kavusmak istiyorum rabbim... ne olur allahım
Amin insallah 🤲🏻 kan sekeri düşüklüğü moralinizi bozmasın emin olun doktorlar onu kolaylıkla çözerler bebeğinizde solunum ve vücut sıcaklığını kendisi ayarlayabilecek bir haftada doğmuş Allaha şükür uygun kilo ve haftaya geldiğinde sana gelecek annesi. Sen de bizlere dua et lütfen annelerin duası kabul olurmuş biz de sağlıkla bebegimize kavuşalım

Amin insallah 🤲🏻 kan sekeri düşüklüğü moralinizi bozmasın emin olun doktorlar onu kolaylıkla çözerler bebeğinizde solunum ve vücut sıcaklığını kendisi ayarlayabilecek bir haftada doğmuş Allaha şükür uygun kilo ve haftaya geldiğinde sana gelecek annesi. Sen de bizlere dua et lütfen annelerin duası kabul olurmuş biz de sağlıkla bebegimize kavuşalım
Allah razı olsun canım sende mi prematüre annesinin . Bebeğin küvezde mi?

Doktor anladı canım , ultrasonda çıktı. Ciğer geliştirici vurulamadımmm malesef doğurdum öncesinde vurulmadan. 1280 gram doğdu 😢
Kavuştunuz mu bebeğinize? Bende 31.haftada doğum yaptım. Suyum bitmiş. Sol akciğerinin gelişmesini bekliyoruz. Ciğer geliştirici bende vurulamadım. Süreç çok zor bırakıp gelmek çok zoruna gidiyor insanın 😔 Son durumu nedir bebeğinizin?

Back
X