32 haftalık bebek gelişimi

Zeynep tuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
163
44
98
Kızlar bugun 32+1 im. Doktora gittim bebegin boyu ve karin cevresi 1 hafta geri çıktı. Bas cevresi normal. Suyu da normalin biraz altina inmis. Haftaya tekrar bakalim dedi. Bu geriligin ilerlememesi icin ne yapmam lazim. Benzer durumu yasayanlar yardim ederse sevinirim

Geç döllenme sorunun var mıydı? Bebeğin kız mı? Bide havuç suyu bebeğin suyuna çok faydalıymış bol bol içebilirsin, benim kızımın ölçümleri 1 hafta geriden geliyordu. Yapısal ve geç döllenmeydi

Kızlar bugun 32+1 im. Doktora gittim bebegin boyu ve karin cevresi 1 hafta geri çıktı. Bas cevresi normal. Suyu da normalin biraz altina inmis. Haftaya tekrar bakalim dedi. Bu geriligin ilerlememesi icin ne yapmam lazim. Benzer durumu yasayanlar yardim ederse sevinirim
1 hafta 2 hafa o kadr obemli degil diye biliyorum. Benim oglumda 2 hafta onde gidiyodu bol su icmeye devam et birakma havuc suyunu bende duydum herseyiyle faydali ister ye ister suyunu ic bulgur pilavi falan yersen bebek gelisir diye biliyorum. Ve kafani sakin takma Rabbim saglik versin. Doktorun ne dedi 1 hafta geriligi hakkinda?

Gec döllenme degil. Pek birsey soylemedi. Suan sıkıntı yok ama haftaya tekrar bakalim dedi. Bebek kiz. Ilk oglumda da son haftalara dogru gerilik 3 haftaya çıkmıştı onda 42. Haftada 3200 kg dogmustu sezeryan ile. Bunda gerileme olmamasi icin dikkat edecegim seyler varsa yapmak isterim

Yapısal Can'ım bide kız bebişler erkek benişlere göre daha kibar oluyorlar. Ortalama Bebek ölçümlerinden 1 hafta geriden gelmesi sorun değil. Dr bana kısa anne babanın çocuğu uzun olma ihtimali düşüktür. Benim kızım minnacık bişeydi arkadaşımın kocası 1.90 boyu var oğlu 57 cm doğdu benim kız yanında yavrusu gibiydi 49 cm düşün

Oglu
Yapısal Can'ım bide kız bebişler erkek benişlere göre daha kibar oluyorlar. Ortalama Bebek ölçümlerinden 1 hafta geriden gelmesi sorun değil. Dr bana kısa anne babanın çocuğu uzun olma ihtimali düşüktür. Benim kızım minnacık bişeydi arkadaşımın kocası 1.90 boyu var oğlu 57 cm doğdu benim kız yanında yavrusu gibiydi 49 cm düşün
Oglumda 51 cm dogmustu. Bende 168 babasi 174 bakalim kızım nasıl dogacak

Back
X