32 haftalık 2014 hamileler merhaba

aysun41

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
117
0
16
35
Kocaeli
nasılsınız 32 haftalık gebeyim sabırsızlanıyorum bir yandanda korkuyorum neler olcak die karışık duygu bunlar kilolarını bebek kilolarınız kaç?
fikirleriniz duygularınız neler

ayy bende aynı senin gibim o kadar heyecanlı mutlu karmaşık duygular içindeyim senin bebeğin cinsiyeti ney kilosu kaç hazırlıklar tamammı?benimki kız 1710 gr .

bende 32 haftalık hamileyim..bebeişim erkek.kilosunu bilmiyorum yarın dr kontrolüm var.izne ayrılmak için raporumu alacam..
en son 28.haftada 1250gr boyu 39cm di.yarın oğluşumu görecem çok heyecanlıyım:)):nazar::emir_bebek:

cinsiyet kız. kilosu geçen hafta 1700 dü şuan kaç bilmiyorum ama çok merak ediyorum bidaha 22 de gidicem doktora hazırlıklar tamm herşeyini tmmladım.karnımda adet ağrısı gibi ağrılar oluyo arada size de oluyomu ?

Son düzenleme:
Bende 32+1'deyim dün kontrolüm vardı oğlum gayet sağlıklıymış 1948gr boyudu 43cm bende toplam 16 kilo aldım :)hazırlıklarım bitti mobilyanın kokusunun çıkmasını bekliyoruz sonra bütün kıyafetler yıkancak ütülencek :))

cinsiyet kız. kilosu geçen hafta 1700 dü şuan kaç bilmiyorum ama çok merak ediyorum bidaha 22 de gidicem doktora hazırlıklar tamm herşeyini tmmladım.karnımda adet ağrısı gibi ağrılar oluyo arada size de oluyomu ?

benim kasıklarımda karnımda ağrı oluyo evet adet sancısı gibi..doktoruma sordum bugün normalmiş..

hmm ismini düşündünüzmü kızınızın?ayy bende çok merak ediyom bende 21 de gidicem ya bende size şunu soracam normalmi sezaryanmı olduğu ne zman anlaşılıyo benimde arada bi oluyo öle adet sancısı gibi.ya bide benim karnım fazla çıkmadı herkes böle dio canım çok sıkılıyo yaw.

ayy bende aynı senin gibim o kadar heyecanlı mutlu karmaşık duygular içindeyim senin bebeğin cinsiyeti ney kilosu kaç hazırlıklar tamammı?benimki kız 1710 gr .

merhaba benim bebeğimde 32hafta 5günlük kızım olcak doğum 6ocak2014 te gözüküyo geçen hafta kilosu 2.111gr ölçüldü

niçin isminiz umutboran merak ettim :D bizimde 21 de randevumuz var ozama ölçücez bakalım kızım kaç kilo olmuş inş kavuşuruz kızlarımıza. adını ne düşünüyosunz

Ben de bugün 32+1 deyim. Geçen hafta 1865 gram 43 cm idi kizim. Bundan sonraki kontrolum de haftaya salı. Daha kızımın odasını bile hazirlayamadim valizim de yok telasliyim biraz.

niçin isminiz umutboran merak ettim :D bizimde 21 de randevumuz var ozama ölçücez bakalım kızım kaç kilo olmuş inş kavuşuruz kızlarımıza. adını ne düşünüyosunz

canım umut boran oğlumun ismi 4yaşında bi oğlum var ikincide kız olcak bende bu perşembe gitcem doktora ismi elif dila olcak elifi babası çok istiyo dila yıda oğlum koydu sizin kinin ismi ne olcak acele kayıt olduğum için ilk oğlumun adı geldi isim olarak kızımda sağlık prblemi vardı burdan yardım dilemek için kaydoldum ama kimse msjlarımı görmedi

Ben de bugün 32+1 deyim. Geçen hafta 1865 gram 43 cm idi kizim. Bundan sonraki kontrolum de haftaya salı. Daha kızımın odasını bile hazirlayamadim valizim de yok telasliyim biraz.

aynı dertten bende muzdaribim menevisseyym oda hazırlıyamıcaz oğlumun odası var kızıma oda kalmıyo yatak odama beşiğini koycam daha beşikte yok ortada oğlumunki kırıldı yeni alıncak valize gelince kıyafetleri hazır yıkandı ütülendi ama şu aralar bi ağırlık çöktüki bitürlü onları çantaya koyamıyorum ha bide bebek bezide alıncak daha çoook iş varr:)

aynı dertten bende muzdaribim menevisseyym oda hazırlıyamıcaz oğlumun odası var kızıma oda kalmıyo yatak odama beşiğini koycam daha beşikte yok ortada oğlumunki kırıldı yeni alıncak valize gelince kıyafetleri hazır yıkandı ütülendi ama şu aralar bi ağırlık çöktüki bitürlü onları çantaya koyamıyorum ha bide bebek bezide alıncak daha çoook iş varr:)

Ben de mobilyalarını bekliyorum kızımın. İşten ayrıldım bi tembelleştim ki sorma :) Kalkamıyorum yerimden, halbuki işten çıkınca çok vaktim olacak, her işimi yaparım diye düşünüyordum.

canım umut boran oğlumun ismi 4yaşında bi oğlum var ikincide kız olcak bende bu perşembe gitcem doktora ismi elif dila olcak elifi babası çok istiyo dila yıda oğlum koydu sizin kinin ismi ne olcak acele kayıt olduğum için ilk oğlumun adı geldi isim olarak kızımda sağlık prblemi vardı burdan yardım dilemek için kaydoldum ama kimse msjlarımı görmedi

Ne problemi vardı kızınızın? Hiç görmedim mesajlarınızı ben.

Ne problemi vardı kızınızın? Hiç görmedim mesajlarınızı ben.

sol lateral ventrikül die bi başlık var onun altına yazmıştım msj.22 haftalıkken beyninde kist var dediler bir ay sonra o kist eridi bu seferde sol beyin omurilik sıvısında genişleme var geçirmiş olduğum enfeksiyondan bebeğin etkilendiğini söyledi doktor 9mm ölçüldü o sıvı iki hafta önce gittiğimdede bebeğin pozisyonundan dolayı göremedi bu haftabidaha kontrolumuz var ve temennimiz o ölçülerin büyümemiş olması oğlumada down sendromu demişlerdi maşallah şimdi zehir gibi aklı var bilmiyorum işte insan kafaya takıyo yinede

sol lateral ventrikül die bi başlık var onun altına yazmıştım msj.22 haftalıkken beyninde kist var dediler bir ay sonra o kist eridi bu seferde sol beyin omurilik sıvısında genişleme var geçirmiş olduğum enfeksiyondan bebeğin etkilendiğini söyledi doktor 9mm ölçüldü o sıvı iki hafta önce gittiğimdede bebeğin pozisyonundan dolayı göremedi bu haftabidaha kontrolumuz var ve temennimiz o ölçülerin büyümemiş olması oğlumada down sendromu demişlerdi maşallah şimdi zehir gibi aklı var bilmiyorum işte insan kafaya takıyo yinede

Farklı birkaç doktora görünmek en iyisi. Çok da fazla takmamak lazım ama dediğin gibi takıyor işte insan. İnşallah dilediğiniz gibi olur sonuçlar. Benim de yarın kontrolüm :)

Son düzenleme:
Farklı birkaç doktora görünmek en iyisi. Çok da fazla takmamak lazım ama dediğin gibi takıyor işte insan. İnşallah dilediğiniz gibi olur sonuçlar. Benim de yarın kontrolüm :)

inşallah Allahım sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip etsin yarın bebşinle kontrolun güzel geçer inşallah bu arada isim ne koycaksın

slmmm kızlar bende 32+0 hamileyim ve ilk hamileliğim bende çanta hazırlamadım bana yardımcı olur musunuz neler koymam lazım ?:16:

Sat'a göre 32+1 m ama doktor 32+3 olduğumu söyledi.Erkek bebişimiz.Daha bugün kontrole gittim 2000gr geçtiğini söyledi her şey iyi gözüküyormuş ve ters duruyordu dönmüş:):)Umarım böyle devam eder:)

slmmm kızlar bende 32+0 hamileyim ve ilk hamileliğim bende çanta hazırlamadım bana yardımcı olur musunuz neler koymam lazım ?:16:

bende çamaşırlarını yıkadım ütüledim bir türlü ne koysam karar veremiyorum inşallah tecrübeli birileri cevep verir soruna ya. kışa geliyor ya sürekli üşürmüş gibi geliyor eşimde hastane yakın 5 dakikada evden alır gelirim lazım olanları diyor bazı yerlerde liste gibi vermişler ama bana çok abartı gibi geldi eksiklerim var ama şimdilik bir kalın bir ince battaniye hastane çıkışı üç tane uzun kollu bir tane kısa kollu çıt çıtlı badi 2 takım yedek alt üst takım 1 adet tulum 1 adet hastaneden çıkınca giydimeyi düşündüğüm kalın tulum bebeğin yüzünü örtmek için beyaz tülbent 1-2 tane kusmuk bezi ne olur ne olmaz diye biberon ve pompa daha bezini almadım alınca birde bez ve ıslak mendil koyarım zemzem ve hurma şuan daha bebeğin çantasını hazırladım sayılır aklıma bunlar geliyor birde hırka veya yelek olabilir 2 tanede çorap koydum

Back
X