Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsiyet kız. kilosu geçen hafta 1700 dü şuan kaç bilmiyorum ama çok merak ediyorum bidaha 22 de gidicem doktora hazırlıklar tamm herşeyini tmmladım.karnımda adet ağrısı gibi ağrılar oluyo arada size de oluyomu ?
cinsiyet kız. kilosu geçen hafta 1700 dü şuan kaç bilmiyorum ama çok merak ediyorum bidaha 22 de gidicem doktora hazırlıklar tamm herşeyini tmmladım.karnımda adet ağrısı gibi ağrılar oluyo arada size de oluyomu ?
ayy bende aynı senin gibim o kadar heyecanlı mutlu karmaşık duygular içindeyim senin bebeğin cinsiyeti ney kilosu kaç hazırlıklar tamammı?benimki kız 1710 gr .
niçin isminiz umutboran merak ettimbizimde 21 de randevumuz var ozama ölçücez bakalım kızım kaç kilo olmuş inş kavuşuruz kızlarımıza. adını ne düşünüyosunz
Ben de bugün 32+1 deyim. Geçen hafta 1865 gram 43 cm idi kizim. Bundan sonraki kontrolum de haftaya salı. Daha kızımın odasını bile hazirlayamadim valizim de yok telasliyim biraz.
aynı dertten bende muzdaribim menevisseyym oda hazırlıyamıcaz oğlumun odası var kızıma oda kalmıyo yatak odama beşiğini koycam daha beşikte yok ortada oğlumunki kırıldı yeni alıncak valize gelince kıyafetleri hazır yıkandı ütülendi ama şu aralar bi ağırlık çöktüki bitürlü onları çantaya koyamıyorum ha bide bebek bezide alıncak daha çoook iş varr:)
canım umut boran oğlumun ismi 4yaşında bi oğlum var ikincide kız olcak bende bu perşembe gitcem doktora ismi elif dila olcak elifi babası çok istiyo dila yıda oğlum koydu sizin kinin ismi ne olcak acele kayıt olduğum için ilk oğlumun adı geldi isim olarak kızımda sağlık prblemi vardı burdan yardım dilemek için kaydoldum ama kimse msjlarımı görmedi
Ne problemi vardı kızınızın? Hiç görmedim mesajlarınızı ben.
sol lateral ventrikül die bi başlık var onun altına yazmıştım msj.22 haftalıkken beyninde kist var dediler bir ay sonra o kist eridi bu seferde sol beyin omurilik sıvısında genişleme var geçirmiş olduğum enfeksiyondan bebeğin etkilendiğini söyledi doktor 9mm ölçüldü o sıvı iki hafta önce gittiğimdede bebeğin pozisyonundan dolayı göremedi bu haftabidaha kontrolumuz var ve temennimiz o ölçülerin büyümemiş olması oğlumada down sendromu demişlerdi maşallah şimdi zehir gibi aklı var bilmiyorum işte insan kafaya takıyo yinede
Farklı birkaç doktora görünmek en iyisi. Çok da fazla takmamak lazım ama dediğin gibi takıyor işte insan. İnşallah dilediğiniz gibi olur sonuçlar. Benim de yarın kontrolüm :)
slmmm kızlar bende 32+0 hamileyim ve ilk hamileliğim bende çanta hazırlamadım bana yardımcı olur musunuz neler koymam lazım ?![]()