• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32. haftada kahverengi leke

simten81

zarif anne olucam
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.035
47
158
Diğer
merhaba arkadaşlar, benim dün akşam çok açık kahve-sarı arası bir damla akıntım oldu. normalde sarı olurdu. ancak ben gece kalktım ışık nedeniyle öyle gördüğümü sandım. sabah o lekeyi incelediğimde lekenin açık kahve olduğunu gördüm. bebeğim kıpır kıpır. bir daha da olmadı. yalnızım. eşim başka bir ilde ben de merkeze biraz uzağım. bu halde 40 dakika araba da kullanmak istemiyorum. hiç bir sorunum yoktu. dün kendimi de yormadım. doktora gideyim mi gitmeyeyim mi bilemedim :43:

bir doktorunu ara istersen bir de bize burda (frda) 32 haftada her hamileye vaginal enfeksion testi yaptiriliyor, simdi dikkatimi cekti sen 32 hafta yazinca doktorum ozellikle 32 haftada yapilirki bir enfeksion varsa dogumdan once tedavi edilsin demisti. yanlis anlama lekenin nedeni bu mudur demiyorum aklinda olsun die.

Çok geçmiş olsun, bence hiç vakit kaybetmeden doktoruna git yada görüş.
yardımın için çok saol canım. doktorum hemen gel dedi IVF gebelik olunca yerimden kıpırdamak bile istemedim. doktor araç kullanma dedi. başka bir araç bulmamda büyük şans oldu.
bir doktorunu ara istersen bir de bize burda (frda) 32 haftada her hamileye vaginal enfeksion testi yaptiriliyor, simdi dikkatimi cekti sen 32 hafta yazinca doktorum ozellikle 32 haftada yapilirki bir enfeksion varsa dogumdan once tedavi edilsin demisti. yanlis anlama lekenin nedeni bu mudur demiyorum aklinda olsun die.

aynen canım doktor bakteriye bağladı. nst ye girdim, vaginal rahim ağzını elle muayene etti, ultrason ile rahim uzunluğuna bebeğe baktı. bi şey çıkmadı. fitil verdi. testlerde tüm bakteriler çıkmaz. sizinki de onlardan dedi. zaten bebişim ters bu nedenle bpd küçük çıkıyor diye moralim bozuluyordu. bu da olunca çok fena oldum. neyse bpd sinin haftası ile farkı aynı olunca moralim iki kere düzeldi. özlemciğim şaka bi yana 30. haftalara da geçtik. ebeler doğum çantası, sezeryan ücreti falan anlatıyorlardı ben hala doğucağı güne kadar bebeğim olacağına inanmayacağım. inşallah o günleri de görürüz... :97: :97:

Son düzenleme:
benimde tup bebek topiklerden hatirlarsin belki ben seni hatirliyorum:) sorma aynen bende esyalari geldi ev koli koli esya ben saf saf bakiyorum esyalara:)
simtencim benim yalanci kasilmalarim var sende de var mi? ntsde durum ne cikti?

benimde tup bebek topiklerden hatirlarsin belki ben seni hatirliyorum:) sorma aynen bende esyalari geldi ev koli koli esya ben saf saf bakiyorum esyalara:)
simtencim benim yalanci kasilmalarim var sende de var mi? nstde durum ne cikti?

geçmiş olsun canım .. benımde pazartesi günü aynı şey başıma geldı kahverengi leke gelmiş korktum gerci daha 35 haftalık ama yınede tedirgin oldum doktoru aradım kahverengı normal gelmene gerek yok dedi devam ederse gelmemi söyledi sadece ogün gelmiştı onun için gitmedim ama nette araştırdım erken dogum belırtısıde olabılır deyınce korktum dün gittim doktora allaha şükür herşey normal cıktı ama hiç testmiş alttan muayene falan etmedi

kizlar ikinizde hic yalanci kasilmalardan bahsetmiyorsunuz, bir tek bende mi vr bu kasilmalar:( oysaki ben 30 haftadan sonra her hamilede gorulur die biliyordum.

kizlar ikinizde hic yalanci kasilmalardan bahsetmiyorsunuz, bir tek bende mi vr bu kasilmalar:( oysaki ben 30 haftadan sonra her hamilede gorulur die biliyordum.

canımcım hatırlamaz olur muyum seni. zaten hep bi soru sorduğumda ilk cevapları senden alıyorum. benim 20. hafta da birer gün araylla iki kez kasılmam oldu. ama bildiğin doğurdum doğuracam kasılması. iş ıkınmama kaldı sandım. doktor normal demişti. yalancı kasılmaların başlamış deyip eve yollamıştı. ama bi daha olmadı. ntsde de sancı çıkmadı. rahim tamamen kapalıydı. doktorum arada bir sertlik oluyor mu diye sordu. ben hiç hissetmedim. belki vardır ama ben 20. haftadaki kasılmalarımı referans aldığım için hiç sancım yok diyebilirim. ama normalde başlaması gerekiyor.

geçmiş olsun canım .. benımde pazartesi günü aynı şey başıma geldı kahverengi leke gelmiş korktum gerci daha 35 haftalık ama yınede tedirgin oldum doktoru aradım kahverengı normal gelmene gerek yok dedi devam ederse gelmemi söyledi sadece ogün gelmiştı onun için gitmedim ama nette araştırdım erken dogum belırtısıde olabılır deyınce korktum dün gittim doktora allaha şükür herşey normal cıktı ama hiç testmiş alttan muayene falan etmedi

ayy bu kadar beklemişken 3 hafta daha bekleşin bebişin. daha küçükler. inşallah miadında gelir bebişlerimiz

Back
X