32 hafta

acrgamze123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
1
0
1
32
Merhaba 32 haftalık hamıleyim bebeğim tam 2 kilo 100 gram. Doktorum bebeğin kilosunun çok olduğunu söyledi. Normal doğum olmaz görünüyor dedi. Hatta kıyafetleri bile büyük al dedi. İlk bebeğim ne yapacagımı şaşırdım. Çok şükür sağlığı yerinde ama çok mu kılolu olur?

Benimde 4 kilo doğdu kizim 2 yaş bebek bezi ben de normal doguramadim çatım dardı suni sancı bile almıştım olmadı nasip sezaryanla dünyaya getirdim
Sağsalim kucağına alman dileğiyle canım

Merhaba 32 haftalık hamıleyim bebeğim tam 2 kilo 100 gram. Doktorum bebeğin kilosunun çok olduğunu söyledi. Normal doğum olmaz görünüyor dedi. Hatta kıyafetleri bile büyük al dedi. İlk bebeğim ne yapacagımı şaşırdım. Çok şükür sağlığı yerinde ama çok mu kılolu olur?

Merhabalar,

32.Hafta kontrolü için hastaneye gittiğimde doktorum banada bebeğin 2.100 gram ve 45 cm uzunluğunda demişti:anneadayı:
Kilosu fazla/çok vs. gibi şeyler söylemedi, herşey yolunda demişti:super:
Bazı doktorlar abartmayı seviyor, belki öyle bir durum söz konusu olabilir mi? :KK17:
Bir arkadaşıma doğumdan 1 hafta önce bebeğinin:emir_bebek: 52 cm kilosunun ise 4300 gram olduğu söylenmişti ancak 48 cm 3400 gram doğdu:anne:

Yanılma payları olabiliyor çevremden duyduğum kadarıyla, yapılan tahminin +300 / -300 gram kadar farkedebileceğini doktorumda söylemişti:işsiz:

Back
X